10 sanningar om mig

1. Jag är mörkrädd
2. Jag älskar att shoppa
3. Jag har jordens underbaraste vänner
4. Jag älskar att dansa
5. Jag hatar när folk ringer med dolt nummer
6. Jag ägnar alldeles för mycket tid vid datorn
7. Jag älskar att fota
8. Jag fyller år den 31 juli
9. Jag längtar tills den nya sexandthecity filmen kommer ut på bio
10. Nu ska jag gå och duscha

Puss!



Söndag♥

Hej:D
Sitter här och letar och försöker komma på vad ångerrätt innebär. Vad det är för villkor osv. Men kan inte hitta det:/
Robinson igår va bra, fast jag tycker att det var helt fel person som vann. Jag ville att Sanna eller Mats skulle vinna men så blev det ju inte riktigt.
Fixade gymnasievalet igår. Det blev samhäll-ekonomi som första val tillslut. Får hoppas på att det blir bra, och det blir det säkert:)

Vaknade runt kl 10 imorse och så blev det att äta frukost och sen sätta mig och skriva lite på berättelsen. Den är fortfarande inte riktigt klar än, måste komma på ett bra slut.  Och så nu har jag suttit här vid datorn med hemkunskapen i nån timma kanske. Måste skriva klart min planering för min idrottslektion jag ska ha också. Vill verkligen ha mvg i idrott så jag ska verkligen göra mitt bästa nu den här terminen.
Idag har jag även hunnit säga hejdå till min syster som åker till Bryssel idag och stannar där i en vecka. Så nu har jag en hel vecka med den bärbara datorn för mig själv(Y) haha
Just nu längtar jag tills klockan blir halb fyra då jag ska sätta mig i bilden och åka in till cheerträningen. Ska bli så himla kul!!:D:D

ojoj, vad osammanhängande det här inlägget blev, haha Jag hoppar från en sak till en annan hela tiden xD Men så kan det gåxD

Här kommer iallafall några bilder som jag tog igår när jag blev väldans fotosugen^^:











Back to hemkunskapen.

Puss!<3



Hej!:D

Sitter här och gör en svenska uppgift som ska vara klar på måndag. Jag ska skriva en berättelse med rubriken :
Varför ljuga för den man älskar mest?  Det var evigheter sedan jag skrev en berättelse. Skrev en massa när jag var liten. Jag hade en massa dagböcker när jag var liten och alla är nästan fyllda med sagor om prinsessor och sånt^^
Jag älskar verkligen att skriva så den här uppgiften är precis i min smak. Har bara suttit i någon kvart och snart är nästan 2 A4 papper fyllda med ord. Men nu tog det stopp så passar på att skriva lite här^^ Kommer nog på hur berättelsen ska fortsätta snart. Eller föresten, dte får nog bli imorgon. Ser nu att robinson börjar om 10min så jag hinner inte fortsätta på den nu.
Nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan med resten av familjen oxh ha det trevligt.

Hoppas  eran lördagskväll blir super♥
Vi får se om jag skriver nått mer ikväll. Det är sånt som märks;)

Bye!



Snygg outfit!

 

Hade lite tid över så har suttit och knåpat ihop ett litet collage med en grym outfit. Alla grejer i collaget är ifrån www.nelly.com Dom har grymt mycket fina grejer.
Just det att denna outfit består av svarta kläder med en massa snygga smycken och vita detaljer. Precis i min smak!
 

Just nu sitter jag här med en stor godispåse och kollar på lite repriser av Robinson. Finalen är ikväll och det ska bli så spännande. Jag har gillat och följt robinson enda sen jag var liten då man satt med familjen i soffan och myste med en massa chips och grejer. Min syster frågade mig alltd " Vem hejar du på?" Och jag svarade alltid " Jag hejar på den som vinner"haha. Skön ju!  Ska börja köra med den igen asså, då blir man ju aldrig besviken när den man gillar mest åker ut ju! hah

Nu ska jag kolla lite bloggar och fixa gymnasievalet.

Pussar!♥


Stan

Nu ska jag alldeles åka in till stan. Sitter fortfarande i sovkläderna så måste gå och leta fram något ur garderoben nu.
Men vi hörs senare.

P U S S!

Great day!

Denna dag har varit väldans bra. Det blev inget matteprov idag, och det var skönt. Det ska va på onsdag istället så nu hinner jag plugga på ännu mer. Ska se till att jag är riktigt förberedd för jag hörde något om att detta prov är ett från gymnasiet(?) Det hoppas jag inte på.
Andra lektionen skrev jag so-prov och det känns bra. Skrev på som bara den och ca 5 A4 papper senare var det jag som nästsist promenerade ut ur klassrummet. Hoppas på att det gick bra nu. Kände att jag glömde skriva en massa som jag tänkt ut innan men så kan det gå. Håller tummarna för att det gick bra iallafall.
Kvällen har spenderats hos moster och morbror där även kusinen var som kommit hem ifrån Lund några dagar. Där bjöds det på super god taco-paj och en massa annat gott. Trevligt trevligt.
Jag har hemkunskapsprov på måndag och kom just på att jag glömde kvar boken i skåpet. Åh, typiskt mig alltså.
Men jag får försöka få tag på någon i min grupp som kan säga orden jag ska kunna. Provet är om konsumentekonomi så jag ska t.ex lära mig vad villkoren för att man ska få byta en vara är, och lite sånt.
Men det löser sig nog. Har även en hel del annat att plugga nu i helgen också. Matte,svenska-häfte och en hel del spanska ska göras. Men det hinner jag nog med, har nästan inga planer alls för helgen. Ska in till stan en sväng imorgon, men annars är det inget.Eller jo juste har ju cheer på söndag också:D
Gymnasievalet ska även göras. hmm, just nu känner jag för samhäll-ekonomi, men får väl se vad jag känner för imorgonxD
Det känns lite depp att jag inte vet någon som jag känner som ska gå samhäll-ekonomi:/ Men man lär ju säkert känna en massa nytt underbart folk. Hoppas på det iallafall. Nu ska jag gå ner och leta lite i skåpen och se om jag hittar några chips. Blev väldigt sugen på det,hah

♥Louise


Torsdag

phuu, nu har jag äntligen kunnat lägga ifrån mig läxböckerna. Kom hem vid halv fem och sen dess har jag suttit med ideologiernas syner på skatt och en massa procent tal. Men nu har jag fått lite ordning på det.
Skoldagen har varit bra. I svenskan har vi gått igenom lite inför nationella proven. Känns bra att man får veta lite ungefär hur det kommer va nu innan:)
Det har faktiskt varit en väldigt lugn dag och sånt gillas.
Morgondagen kommer bli desto jobbigare då jag först kanske har matteprov (det var inte riktigt bestämt) och sen direkt efter det so prov-.- Wish me luck!
Men nu ska jag gå och läsa igenom so'n för en sista gång och sen ska jag sova så jag vaknar pigg och glad imorgon!:D

Pussar och godnatt!<3

Klänningar


Har suttit och fixat ihop ett litet collage med grymma klänningar som mer än gärna skulle få flytta in i min garderob.Kankse ni får lite insipration? Jag har tänkt mig att jag ska lägga in lite mode här i bloggen. Dels för att jag själv är väldigt intresserad av det och för att jag tycker det är jätte kul att läsa/titta på på andras bloggar. Så jag har tänkt att jag ska lägga in lite mode collage/outfits och sånt lite då och då:) Tycker ni att det är en bra idé? Något speciellt ni vill att jag skriver om?

Massa kramar! ♥

 

 

Juste, andra avenyn ikväll ju! Det som slutatde så spännande. Nu längtar jag till klockan blir 21^^


Tisdag idag:)

Hej på er!:)
Hann tyvär inte med att blogga igår. Jag hann inte med datorn överhuvudtaget faktiskt. Pluggade massor och mådde allmänt dåligt. Orkade och hann helt enkelt inte. Skoldagen var helt okej. Allt förutom sista lektionen. :/
Men det blev som det blev.  Dansen var iallafall grym! Så skönt att bara glömma bort verkligheten ett tag och bara vara inne i dansen. Dock var det rätt svårt eftersom jag missat en hel del gången innan då jag va sjuk så det blev en hel del stegfel, haha Men kom in i det lite efter ett tag iallafallxD
Efter det pluggade jag somsagt.


Till idag då:
Skolan har gått bra. Hade basket på idrotten och åh vad jag hatar mitt knä alltså!!! Kan ju knappt springa.:/ Det konstiga är att innan jul och så så hade jag ont i vänsterknä och så gick jag till doktorn och kollade upp det och då sa han att det va nått som många har. Kommer inte ihåg vad det heter, nått på S var det tror jag. Men nu har jag fått ont i högerknät och det gör inte ett dugg ont i vänster. Konstigt det där.. Hoppas iallafall på att det snart försvinner.
Nu skajag snart äta mat och efter det ska jag plugga. Har so-prov på fredag. Ska skriva om de olika ideologiernas syn på skatt. hmm. det blir svårt. Fattar typ inget men det ska det bli ändring på ikväll.

P U S S A R!♥

M.O.N.D.A.Y+ dagens outfit

Nu är första dagen denna vecka avklarad. Känns som om tiden springer iväg. Det känns som att dagarna då jag  sitter i aulan och skriver nationella prov snart är nära och det gör mig riktigt nervös. Kommer dom gå bra? Kommer jag faila totalt och inte kunna ett skit? Många frågor, inga svar.
Aja det är ett par veckor tills dess iallafall så nu tillbaka till nutiden.  Skoldagen idag har rullat på fint. Det gjordes goda våfflor på hemkunskapen och en diskussion om ideologiernas syn på skatter är också avklarad. Efter skolan nu har jag varit och sjungit. Det gick bra, dock så är jag fortfarande hes så det höga tonerna blev inte de vackraste, haha Men sånt får man ta xD
Imorn är det dans som står på schemat och det ska bli skitkul. Missade ju förra gången som var den första på den här terminen men jag hoppas att jag inte missat allt för mycket. Ny lärare och allt nu ju. :) 
Nu ska jag nog alldeles straxt kolla på paradise hotel och sen ska jag sova. 
Slänger upp dagens outfit:
 
Dålig bild.. Men sånt får man ta ibland;)

Nya skjortan : Åhlens
Vitt linne : Lindex
Klocka : Guldfynd
Thomas Sabo armband
Svarta leggings


Take Care!♥

Träning

Nu ska jag alldeles straxt åka på cheer-träning. Det ska bli grymt kul. Både att träna och träffa alla igen:)
Hoppas det är många som kommer! Annars blir jag sur,haha Jag har bara varit på en träning sen jullovet så det ska bli så kul nu. Måste verkligen träna upp min kondition nu asså. Den har försvunnit heltxD Undra varför?
Kan det möjligtvis vara för att jag inte rörde på mig ett skit på jullovet och bara åt en massa onyttigeheter? haha
Hoppas vi får gör några riktigt coola bygg idag. Åh vad jag längtar, haha
Men nu ska jag se om jag hittar skorna och klä på mig lite överdragskläder. Juste, vattenflaskan får jag ju inte glömma.

S E E  Y O U!








 

Lite bilder från tävlingen i december:)

Let's go ravens!


Söndag♥

Hej på er!:)
Söndag idag då. Har precis varit nere och ätit lite frukost och tänkte att jag kunde skriva ett lite inlägg innan jag letar fram so-böckerna. Har träning idag som börjar vid 4 så det är nog bäst om jag börjar med pluggandet snart.
Ska även försöka hinna med att dammsuga rummet  idag också.
Nu ska jag till Liberalismen,konservatismen och socialismens värld.
B Y E !

21:56

phu, nu sitter jag här och nyser för att min näsa är alldeles full av damm. haha nevars men näst intill. Dammigt var det. Dock så har jag inte hunnit damsuga än men det tar jag imorgon. okej, för er som tror att jag städat sen enda sedan jag skrev förra inlägget så har ni fel. Haha
Jag har hunnit med att äta en jätte god middag med familjen och kollat på Robinson. Men jag har hunnit med en hel del städning också. :)
Nu ska jag se om det är nått bra på tv'n.

P U S S !

Shopping!


Lite smycken fick jag med mig hem:)
2par örhängen ifrån guldfynd
1 armband ifrån Kappahl


Köpte 2 ansiktsmaskar ifrån Hm. Har tänkt mig att jag ska börja använda det
lite oftare. Huden blir så bra:)
Köpte också hårnålar på Hm. Mina har en viss tendens att alltid försvinna..


Köpte en bok på Bokia.
Har läst första boken och tyckte den va jättebra så har länge letat efter
andra boken och så hittade jag den på bokia. Gissa om jag blev
glad!?:D Nu får jag bara hoppas på att 2:an är lika bra som 1:an.


En oversize skjorta ifrån Åhlens. Den kommer bli riktigt snygg till ett
svart långt linne och leggings. :)


2 basic linnen ifrån Lindex. Ett svart och ett vitt.
Ett rosa linne ifrån Åhlens
2 bh:ar ifrån åhlens


Lite inrednings grejer till mitt rum. 
Klocka + svarta blommiga underlägg ifrån Åhlens
Vit filt ifrån Jysk

 
Coola örhängen ifrån Lindex

Så det var nog alt tror jag:)
Nu ska jag sätta på grymt bra musik och starta med städandet.

See you!


Hemma från stan nu

Nu har jag precis kommit hem efter att har varit i stan en stund. Hittade lite grejer även idag. Jag ska alldeles straxt ta tag i mitt liv och ta lite bilder på inköpen, både ifrån igår och idag. Just nu sitter jag här och äter godis,lyssnar musik och kollar lite bloggar. Mys.Idag ska jag ta tag i mitt rum och min garderob. Det lär bli min död. haha nejvars jag klarar mig nog. Men nu ska jag leta fram alla grejer jag köpt.

miljoner pussar<3

Äntligen helg!

Hej på er! Äntligen helg! Dock så känns det knappt som denna vecka har börjat för mig då jag var sjuk halva. Men aja det är ju snart en ny(Y) Matte-provet idag gick sådär. Känns inte alls bra faktiskt. Men G blir det nog iallafall, haha Resten av skoldagen har gått superfort.
Efter skolan förjde jag med Frida hem och sen tog vi en buss in till stan vid halv 4. När vi va framme kolla vi lite på åhlens och sen blev det den efterlängtade kycklingmackan och varma chokladen på tantgrön. Mums säger jag bara! Det cafét är så himla mysigt alltså. Men sen efter en hel del snack och när vi var mätta och glada fortsatte vi att gå runt och kolla i affärer. Inhandlade en hel del grejer som jag har tänkt mig att jag kan visa här på bloggen imorgon. Just nu är jag alldeles för trött. Ska alldeles straxt gå och lägga mig.
För att kort sammanfatta dagen så har den varit toppen! allt utom matteprovet förståsxD

Nu ska jag sova, måste gå upp typ 9 imorgonbitti då jag ska in till stan igen;)

Godnatt!

Taggar matte

Sitter här och lyssnar på skön musik. Har precis ätit mat och taggar nu matte då jag har prov imorgon..  Ligger massa efter pga att jag varit sjuk så jag har en heel del sidor som ska göras denna kväll. Som tur är så är det procent och det tycker jag faktiskt är rätt kul:) Skolan idag har gått bra. Fast är helt slut nu eftersom jag varit igång hela dagen, de senaste dagarna har jag ju bara legat och sovit och kollat film men jag kommer nog i gång snart. Det har varit väldigt lugna lektioner och så. Förutom musiken förstås då vi spelade massa. Inte för att va elak men vi i min klass är inte de bästa på att spela haha. Så om jag säger så här att min huvudvärk blev inte bättre på den lektionenxD Men det är sånt man får ta. Måste ligga i och verkligen göra mitt bästa i musiken så att jag behåller mitt mvg. Men det ska nog gå bra.  Imorgon blir det kanske att åka in till stan med Fridagullet en sväng. Fika på tantgrön^^ Typ "tradition" nu, haha
Men nu måste jag verkligen ta tag i matten om jag inte satsar på ett stort IG på provet imorgon vilket jag verkligen inte gör!

Love L


Godnatt♥

Har tänkt mig att jag ska gå och tvätta ansiktet och borsta mina tänder nu och sen gosa ner mig i sängen under det varma täcket:)
Kan ju inte va uppe allt för länge, för jag har tänkt mig att jag ska dra mig till skolan imorgon. Kan verkligen inte missa mer nu.. Så så får det bli. Får inte glömma att sätta klockan nu också så jag kommer upp imorgon. 06.15 är det jag som ska upp imorgon!! Ska duscha och så så jag vaknar ordentligt. Det ska faktiskt bli rätt så kul att gå till skolan imorgon, jag får ju träffa alla och så:) Sen behöver vi ju inte tänka på plugget för det finns ju inte nått som är kul med det.
Nu väntar tandborsten;)

Puss och Godnatt på er!<33

Btw, kollade på Andra avenyn nyss.  Tyckte det var lite konstigt. Avsnittet var inte riktigt likt serien. Aja nu får vi vänta en heel vecka med att få reda hur det går med Liv. :/
asså gud jag är helt inne i den där serien , haha
Alright, back to my life and the toothbrush.


^^

Orkade inte att göra nån mat eller nått. Kom även på att vi ska äta om typ en timma eller nått då mamma och dom kommer hem. Så jag gjorde mig lite varm choklad med vispgrädde^^


MUMS!

Ny header!

Nu har jag fixat en ny header som ni kanske ser. Den är bara tillfällig för jag blev inte så nöjdxD
Men jag ska fixa en ny nån dag. Har lite idéer om hur den ska se ut. Har precis lärt mig hur man gör collage i photoshop nu eller jao jag kanske inte gör som man "ska" för jag har liksom inte kollat nånstans, jag har provat mig fran:) Men på det sättet jag gör funkar utmärkt. Man kan ju göra så mycket häftigare i photoshop än i picasa som jag använde mig av förut.
Nu ska jag se om jag hittar mig något att äta. Har knappt ätit nånting idag även att halsen inte gör så jätte ont.
Så ska försöka få i mig nått nu:)
Puss!<3

Need some help!





Behöver lite hjäl om vilken jag ska välja. Jag vill verkligen ha en bandeau överdel, det är så himla snyggt!
Skulle kunna köpa båda med det känns lite onödigt då jag redan har en massa bikinisar som jag köpte förra året.
Men som sagt vill ha en bandeau.:)

Så vilken tycker just du är snyggast?

Please help me! hah

:*

Still sick..

Fortfarande sjuk:(
Vaknade runt 9 av att telefonen (suck) Struntade i att svara och låg kvar i sängen ett tag till.
Gick sen ner och kolla tv och åt frukost. Eller jao lite fil, mer klarar inte halsen av.. Sen dess har jag kollat på några sexandthecity avsnitt och kollat lite bloggar. Ska nog knäppa på nån bra film snart tror jag.
Ikväll är det streetdans och jag kan inte gå:( Vill ju så gärna!! Första gången efter lovet och allt. 
Imorgon är det friluftsdag i skolan också och jag skulle ha åkt skridskor hela dagen men jag tror inte att det är så bra att jag går till skolan imorgon om vi ska va ute i snön hela dagen. Jag lär ju inte direkt bli friskare av det.
Men nu ska jag nog gå och fixa lite varm oboy med vispgrädde(A)

Puss!<3




 





Tog lite bilder igår i tråkigtheten. Provade lite olika inställningar och så.
Tycker allt att dom blev lite häftiga!:)

Hatar

Jag hatar hatar hatar hatar att vara sjuk..

Måndag den artonde januari

Hmm. Fortfarande sjuk-.- Åh det är så dryygt att vara hemma när man ändå inte orkar göra något för att det spränger i huvudet, man kan inte heller äta nått för halsen värker som tusan. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Just nu kollar jag på Top model 6 där dom ska gå med kackerlackor på sig, Usch. Har även lindis SATC-box här så kan ju alltid se några avsnitt av det om jag känner fört senare. Jag är väldigt sugen på att redigera bilder så jag får väl se om jag hittar några fina här på datorn.
See you later!
pussen!<3

Sjuk:(

Vaknade upp jätte förkyld imorse runt kl 10 och var hur trött som helst så jag somnade om och vaknade inte förens typ klockan 12-13 då jag hade fruktansvärd huvudvärk och halsont.. ;/ Har annars i stort sätt sovit resten av dagen och därmed den dåliga uppdateringen. Det blir ingen skola för mig imorgon då jag jag satsar på att bli frisk så fort som möjligt. Har inte tid med att va hemma flera dagar på långa vägar. Jag missar så mycket i skolan. Bara imorgon kommer jag missa ett so-prov:/ Men det får jag nog göra på fredag istället då jag har matte-prov också.. men det blir nog bra.

Nu ska jag gå och sova och drömma fina drömmar och så hoppas vi på att jag vaknar upp frisk imorgon:)

Byye! 

15/10-09 i bilder


Börjar med fredagens outfit:
Svart linne: Ullared
Rosa Kofta: Lindex
Mörkblåa jeansleggings: Hm










Där var en del av bilderna vi tog igår. Kommentera gärna vad ni tycker:)
Den sista bilden är på chokladen va åt igår^^

Love L


Lindi hääng!

Dålig uppdatering tycker jag allt. Men tiden har inte riktigt räckt till... Lindi hängde med hem hit efter skolan igår och sov även här sen:) Massa mys. Vi började med lite fotografering och sen gick vi in och gjorde världens godaste pannkakor. Sen blev det att se en hel del sexandthecity och äta choklad^^ Sen kollade vi även på Let's dance.  Somnade sött runt 12 sen. och vaknade upp vid 10. Nu har Lindi åkt och jag sitter här och lysnnar på en massa skön musik. Ska snart fixa bilderna vi tog i går i photoshop. Har lärt mig lite nu:D Shit va kul det är asså!
Jag har också gjort dagen upptäckt! Hittade typ nån påse med massa godis i som typ kolor och påsar och sånt där som man åt när man va liten, haha och där i låg det hockeypulver som jag alltid alltid alltid trott var lakrits. Men så smakar jag lite  och det smakar ju inte ett dugg lakrits, haha shit vilken upptäcktxD Men det är ju asgott ju.
Ojoj nu ska jag sluta skriva här annars vet jag inte vad jag skriver här näst.Haha är lite lagom övertrött sådär så ska nog kolla på lite SATC eller nån bra film snart så att jag vilar lite. Vaknade massa gånger inatt så jag har typ legat och lyssnat på musik hela nattenxD 
Bilder från igår kommer nångån snart;)
Puss<3


17:12

Nu är även torsdagen avklarad denna vecka , gud va skönt. Eller ja asså dagen är ju inte slut än men det är ju skoldagarna som är jobbiga/tråkiga. Dagens största tumme ner får matatanterna, haha. För när vi kom till matsalen och skulle äta så var maten slut så vi fick vänta i ca en halvtimme på att dom skulle fixa ny-.- Tillslut orkade inte jag stå och vänta mer så jag tog lite sallad och gick och satte mig men precis då kom maten så jag fick i mig lite spagetti och köttfärssås tllslutxD Dock så var spaghettin långt ifrån klar så den va hård.. Asså shit, sitter jag och skriver om maten i skolan? haha vilket liv jag har. Haha
Annars så har dagen rullat på som vanligt. Ikväll ska jag plugga lite och så. Känner mig faktiskt duktig för igår gjorde jag klar massa matte och det konstiga är att jag faktiskt tyckte att det var riktigt kul:O Jag har blivit knäpp! Jag hatade matte när jag va yngre, matte bland det värsta jag visste.
Ikväll har jag några No frågor om kolväten och ljud att ta tag i-.- hmm, no är iallafall inte ett dugg kul..
Men nu ska jag äta mat, see you later! ♥


Torsdagen

Dagen började med en försovning, så fick stressa runt här hemma så att jag inte skulle missa bussen. Ojoj vilken bra start på dagen. Så kommer man utanför dörren och fryser halvt ihjäl,woho ännu bättre!(Y) Kom iallafall till skolan sen och har inte så mycket att skriva om den, den har varit rätt lugn. Slutade redan vid kl halv 3 idag:)
När vi slutat tog jag bussen hem hit och åt lite och sen åkte jag buss igen fast denna gång in till stan där jag mötte upp mamma och så åkte vi till gymnasiet och kollade på de olika programmen. Det var öppet hus och det var massa folk där så vi var inte kvar så länge. Har nog bestämt mig för att gå samhäll-ekonomi nu:) Får hoppas att det blir bra och att jag tycker det är kul. Nu ska jag iallafall plugga lite har jag tänkt mig.

Laater!

Juste stort grattis till Frida på din dag, älskar dig vännen♥


Frida<3  I love you girl!

 


Tisdag+ dagens outfit

Tjaa!;)
Är precis hemkommen ifrån skolan som faktiskt varit helt okej idag. Eller jao, förmiddagen iaf eftermiddagen har bestått av 3 timmars Ma/No-.- Fast har jobbat massor så det har faktiskt gått väldans fort. Känns så bra när man känner att man hunnit med lite och inte bara suttit och pratat. Men även att jag gjorde mycket på lektionerna så finns det ändå en stoor hög läxor som bör göras ikväll... hmm. Jag ska försöka att inte fastna här framför datorn allt förlänge ikväll som jag gjorde igårxD Skulle plugga massa menså blev det inte riktigt.. Men ikväll, då vet ni, då är det jag som gör klart alla läxor, hehe

    
  Dagens outfit:)
  Vrålskön stickad tröja ifrån hm
  vitt linne ifrån gina tricot
  svarta strumpbyxor
  Klocka ifrån guldfynd


Nu ska jag plugga! -.-

 

Loooooove


Bilder!

Rensade lite bilder här om dagen. Tänkte att jag kunde dela med mig av några:) Det är bilder från alla möjliga årstider. heh







Praon på coop, haha

 



Nej vet ni va, nu får det räcka.. xD

Puss!♥


Seg skoldag!

Jag hatar skolan. Varför inte göra jullovet lite längre? Det röstar jag på.
Skoldagen har varit seg. Vi hade övning inför de nationellaproven i engelska i läsförståelse idag och jag säger bara det, jag kommer sänka mig i varenda ämne efter de där proven asså! Så himlans svåra!!:S

Jag ska alldeles straxt äta mat. hoppas det är nått gott! hah magen kurrar.  Och efter maten är det läxor som gäller för min del. Jag ska jobba matte så att jag kräks och sen är det en hel del So och No som ska göras också..
Kill me! Nästa vecka har jag både so-prov och matte prov och sen veckan efter har jag ännu ett so-prov.
So-proven om ideologier och matteprov om procent. hmmm. usch visst inte för att det är så jätte svårt kanske men orken och lusten saknas starkt.

Nu är maten klar:)

Love L


Söndag♥

Det har varit väldans dålig upptatering denna helg. Men så kan det ju gå ibland. Idag har jag inte gjort så mycket. Drog en rejäl sovmorgon och sen lite tv tittande på det.. Men sen för att inte vara allt för lat denna dag så åkte jag in på träningen som var den första efter lovet. Och gud vad jag har saknat det alltså! Det är så himlans kul med er brudar!  Det var dock rätt så många som inte var där och det va ju mindre kul. Men det blev en hel del asgarv ändå. Speciellt nu när vi inte haft träning på så länge var det extra kul. Allt blev ju inte riktigt så fint som man villexD Det var knappt så att jag kunde göra en snygg kullerbytta, haha men det va vackert haha
Men nu ska jag se om det är något bra på tv'n:) Jag borde även göra lite matte men orkar jag inte det ikväll så kan jag göra det imorgon^^  Åh imorgon är det skola-.- Orkar inte!!

Puss hej!<3

Hej ;)

Blogga hanns inte med igår:( P.g.a att skolan började så jag tillbringade den mesta tiden av dagen där. Vi slutade vid halv 3 och då följde jag med Frida hem och sen tog vi bussen till stan. Där inhandlades ny mascara, bronzingpowder, och lite rengörings stuff till ansiktet:) Sen drog vi världens mysigaste fika på tantgrön^^ Med varm choklad och kolamuffins. Sen åkte vi hem och så åt jag lite och sen hade jag tänkt mig att jag skulle kolla på Let's dance på kvällen så jag kolla på nått annat innan och självklart så somnar jag och vaknar upp när halva let's dance redan gått-.- Typiskt mig! Sen kollde jag iallafall klart på det och sen såg jag en film också. :)
Juste jag har fått photoshop:D  (överlycklig!) Jag fick det av nån på mammas jobbxD  Det är inte det nyaste men det här duger asbra för mig. Jag kan ju inte ett skit, haha. Men det ska det bli ändring på. Ska försöka lite snart och se om jag fattar nåttxD
Idag händer det typ ingenting tror att vi skulle äta middag av mormor sen ikväll men det är ju ett bra tag kvar:)
Ska försöka mig på photoshop nu, haha

Love L

Leta leta leta leta!!-.-

Idag händer det inte mycket alls. Har nu på morgonen vänt uppochner på hela mitt rum för att hitta min loggbok som inte vill visa sig. Jag behöver ju den imorgon. Det står massa viktiga saker i den t.ex alla nationellaprov dagar. Och dom behövs veta i förväg kan jag lova, haha
Så ja, det är väl bara att fortsätta riva ut alla lådor,skåp och allt.  Jag vet att jag hade med den hem så den kan ju inte vara i skåpet i skolan. Men jag lovar att jag kommer hitta den på det mest självklara stället. Åh jag suger på att  leta efter grejer..-.-

Aja vi hörs senare, om jag överlevt allt letande vill säga-.-

2009 = toppen år!

Jag vet att jag är lite efter men här kommer en sammanfattning av mitt år 2009 i bilder:)

En bild på dig från år 2009:




2st vänner som gjort ditt år bra:





Två dagar ifrån 2009 som du aldrig glömmer:


Dagenkul , haha


Cheer-tävlingen:)



2 av resorna du gjorde 2009:



 LONDON!!

London (igen) var där från 15-18 april med mamma,syster,moster och morbror. Min kusin pluggade där då så vi åkte dels dit för att hälsa på henne och sååklart shoppa massa!^^



En annan resa jag gjorde detta år var en betydligt kortare resa än london. Den här resan var på sommaren till Göteborg med Camilla:)<3


Haha, vilken bild!xD

Göööteborg<3
Vi gick på Liseberg 2 dagar i rad men kan inte hitta bilderna ifrån det:(Jag kan iaf säga att det blev en del åk i balder haha




2 underbara människor du lärt känna:


Lisa<33333



Ida<3333


Tre foton med dig som fotograf:




 



Åh jag älskar den här bilden! Det var bland de första dagarna jag fått min systemkamera och jag gick runt och fotade precis allt och alla hah. Och så en morgon när jag vaknade och kollada ut genom fönstret var det såhär vackert:)


Beckas och min photoshoot i somras:)


För att kort sammanfatta året med ord : År 2009 var riktigt j***a bra!! ;D





Kväll♥

Just nu sitter jag här och myser med en massa härlig musik, tända ljus och filt runt mig och känner mig allmänt nöjd med livet för tillfället, haha (det där lät som jag var typ 70 år haha).  Dagen har varit lugn och mysig. Karin åkte hem vid kl 6 och sen dess har jag ätit, kollat lite bloggar, hjälpt Lovisa med hennes blogg. Idag gick det bättre än igår(Y) Jag hjälpte henne med att lägga in headern och byta stil på texten. Jag tycker att det blev riktigt snyggt och hon blev nöjd. Så det blev ju toppen! Ta en titt på hennes blogg vet jag : www.lovejsah.blogg.se
sötare flicka är svårt att hitta! :)
Ja nu ska jag läsa vecko revyn och bara ta det lugnt. Ska gå ner och göra mig lite varm oboy, andra gången idag som det dricks hah men det hör ju vintern till.



Vecko Revyn i mitt ♥
(har ingen aning om vad den vita pricken på mitt ögonbryn ärxD Nått konstigt med camen..)


Loove L


Beck

Sitter och kollar på Beck med Karin. Fast jag har sett den för ut så den är inte så jätte spännande.. Men den varma oboyen,chokladkakorna och lussebullarna är toppen(Y)
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Sjungit lite singstar och kollat på Glee är ungefär det vi hunnit med. Även en hel del snack eftersom det var ett tag sen vi träffades.
Back to the movie!


Loove

6 januari

Hej på er!;)
Om ca en timma kommer Karin hit, oh ja jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Men det löser sig nog. Jag är sjukt sugen på att gå ut och fota så vi får väl se hur det blir.;D
Asså åh det är bara 2 dagar kvar tills skolan börjar nu;( Om man räknar med idag alltså. Och hur ska det gå? För det första:
• Hur ska jag komma upp vid kl halv 7 när jag gått upp vid 11-12 hela lovet?

• Hur ska jag orka träningen? Jag har inte rört mig ett skit på lovet, hah Men är väldans sugen på att bygga nu faktiskt heh

•Hur ska jag hinna med cheer 2-3 ggr i veckan, street 1 gång i veckan och plugg så jag drunknar? Detta kommer gå illa! hah

• Jag har ingen aning om vad jag ska välja på gymnasiet, just nu lutar det mot samhäll språk men det är bara för att jag inte kan komma på nått bättre. Men jag vet inte om jag kommer tycka att det är så kul.

• På tal om nått som inte har med skolan att göra så förstår jag inte hur jag ska klara att typ aldrig träffa Lindi när vi slutar 9:an eftersom hon förmodligen flyttar till stockholm då och jag går kvar här. Vi har liksom gått i samma klass sen klass 1 och varit med varandra i stortsätt varenda dag sen dess. Men det måste funka helt enkelt! Vi får hälsa på varann^^

Nu orkar/vill jag inte komma på och tänka på fler tråkigheter. Juste mitt nyårslöfte är att alltid tänka positivt om nått inte går som jag vill.  Sen ska jag bara äta godis i helgerna;) Vi får väl se hur det går med detxD

Nu ska jag gå och borsta mina tänder;)
puss hej!<3



Slänger upp en bild för rolighetens skull;)


17:10

Hjälp vad fort dagen har gått! Känns som att det var nyss jag vaknade. Jag har haft hur tråkigt som helst idag men ändå har tiden flugit iväg, brukar det inte va tvärtom? att tiden går fort när man har kul och sakta när man har tråkigt. Konstigt det där! Idag har jag suttit här hela dagen så är väldans trött i ögonen och har ont i kroppen. Men jag får väl skylla mig själv antar jag. Jag har kollat runt på lite olika onlineshop sidor t.ex min favoritaffär Ginatricot men den sidan är helt konstig, iallafall på min dator så det går inte att skicka efter grejer:/ Lite tråkigt eftersom det har så himlans fina och ändå billiga kläder. Jag har också varit inne och kollat på Ellos och även där har jag blivit kär i en hel del grejer. Hur ska detta gå? hah Kommer bli helt fattig!:S Jag har även försökt att hjälpa Lovisa lite med hennes blogg med header och sådär men det blev inte så lyckatxD Jag får fortsätta öva och öva. ;)
Skrev ju igår eller när det var att jag skulle vara med Karin imorgon och gå på stan men kom på att det är ju helgdag imorgon så det är inte så troligt att affärerna är öppna:( Synd, för det är en hel del jag behöver köpa..
Men jag får ta det någon annan dag.. Kanske på torsdag?:) Vi får se.
Nu har jag precic ätit supergoda våfflor så nu är jag proppmätt, hah

Laater!♥


Godmorgon♥

Godmorgon på er.
Nu har jag precis gått upp och ska alldeles straxt gå ner och äta frukost. Jag vet fortfarande inte vad jag ska hitta på denna dag men det löser sig nog. Kanske jag borde städa mitt rumxD Jag har redan lyckats stöka ner det ordentligt.
Frukosten väntar.

Smack!<3

oj då

Oj då.. Jag som sa att jag skulle gå och lägga mig för en timma sen:S Det är sjukt hur internet kan hålla en uppe hela nätterna utan att man känner sig trött! haha Men nu ska jag gå och borsta tänderna iallafall(Y)
Godnatt♥


Vill ha!

Fastnade framför hm's sida. Dom har fått in en massa nya fina vår/sommarkläder och jag har blivit kär i typ allt!:O


 



Detta är inte ens en tiondel av allt jag skulle vilja ha hem just nu..
Känner på mig att hm kommer få en stooor beställning av mig dagarna framöver. hah

Aja, nu ska jag sova iallafall, så får vi se vad som händer imorgon.

Pussar♥


Måndagen!

Min måndag blev inte alls sådär lugn och tråkig som jag trott utan vid halv 3 tog jag bussen till Gamleby. Där mötte jag upp Frida på centrum och så gick vi och köpte hårfärg till henne. Sen åkte vi hem till henne och så åt vi tacos och sen gjorde jag slingor i hennes hår. Dock blev det inte så lyckat, dom syntes knappt:/ Så på fredag ska vi va igen och så ska vi fixa fler(Y) Sen efter färgningen har vi spelat massa Wii och gud va kul det är! man blir ju helt inne i det, haha Sen nyss kom pappa och hämtade mig och så åkte vi hem hit.

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon och det suger! Jag hatar att inte göra nått. Men jag får se om jag hittar nån som har lika tråkigt som jag. Så kan vi ju ha tråkigt tillsammans! (Y) hah
På onsdag har jag iallafall bestämt med Karin, så vi ska åka in till stan och shoppa!:D Me like!

Magen kurrar. Får väl gå ner och se om jag hittar nått att äta.


Vi är helt klart snyggast asså! haha





Love L

I'm up!

Nu har jag precis gått upp, känns som det är väldigt tidigt till skillnad ifrån de andra dagarna. Duktigt ju!
Idag händer det nog ingenting ifall jag inte hittar nån som vill hitta på nått skoj. Dock verkar alla vara upptagna:/
Jag tänker verkligen inte gå ut iallafall! Det är ju svinkallt och snöar så jag får hitta på nått här inne ist. Blir säker så att jag kommer bli liggandes och kolla film hela dagen. Kul liv liksom!xD Jag känner också på mig att det kommer bli himlans massa inlägg här,men sånt är ju alltid kul!:D Men nu ska jag äta frukost,även fast jag inte är ett dugg hungrig..

Love♥


Fransk manikyr



Nu är naglarna klara!;D  Haha min hand ser helt cp ut! xD

Jag ska nog gå och lägga mig nu tror jag. Eller jag ska nog ta och läsa lite i "systrar i jeans" . Så blir det.
See you tomorrow!

Love L


winter pictures











Det blev en del, men det är långt ifrån alla.. ;) Men jag orkar inte ladda upp flera det tar sån tid.

Puss!


Har gjort om lite på bloggen:)

Har gjort om lite här på bloggen som ni kanske ser. Det är första gången jag ens försökt mig på att fixa med det själv. Förut var det bara en massa koder som jag inte fattade någonting av men nu kan jag ju pyttelite av det iallafall, och gud va kul det är!:D Nu har jag nått nytt att hålla på med om dagarna, ju mer jag försöker ju mer kommer jag ju att lära mig! Jag gjorde absolut inte om designen för att jag inte gillade den du gjort till mig Ida,det får du verkligen inte tro! Den du gjorde var superfin!!! Jag ville bara försöka lite själv. Så det här är vad jag hållt på med nu i några timmar. Jag ska snart måla naglarna, jag ska göra franskmanikyr igen. Tycker det är så kul att måla och så är det så snyggt. Kanske ska fixa syrrans naglar sen också, det har hon tjatat om i några dagar nu.. Så jag får väl vara lite snäll;) På tal om något helt annat så glömde jag att säga igår att jag fick julklappar av faster,farbror och kusinen jag fick ett presentkort på smycka(anderssons) på 150kr och en väldans stor chokladtomte. Så jag får se någon dag när jag är i stan om jag hittar nått fint smycke att köpa för presentkortet.
Men nu ska jag gå och ta bort det gamla naglacket!


Jag var ju ute och fotade förut men har inte laddat in bilderna på datorn än men det ska jag göra när naglarna är klara och så laddar jag upp några här sen.^^

Love L


3 januari

Känner mig helt nyvaken, även fast att jag vaknade vid typ 11. Då knäppte jag på tv'n och så kollade jag lite på harry potter och sen även lite på reprisen av robinson. Nu har jag precis ätit frukost,heh Idag händer det ingenting speciellt. Måste ju passa på att ta det lugnt nu innan skolan börjar igen-.-
Har tänkt mig att jag ska gå ut och fota lite snart. Kollade ut genom föntret förut och det var så vackert när solen lyste på snön. Dock så kanske solen försvunnit nu men men , haha Ja ne nu blev jag jätte sugen på att gå ut och fota.

See you later!
<3

Denna dag:)

Denna dag har varit skoj! Började med att kusinen kom hit med en massa pulkor och sånt och då blev det åka av i pulkabacken utanför mitt hus. Shit det va evigheter sen jag åkte pulka!:O Åka pulka är underskattat!
Efter det blev det fika och sen kollade jag lite på nån film som gick på tv.  Sen åkte vi upp till farmor och åt middag. Och har nu precis kommit hem därifrån. Nu kollar jag lite på nån deckare eller nått som går på tv,men det är ju inte det roligaste när man nt hängt med ifrån börjanxD
Det var iaf min dag det.
Asså shit skolan börjar redan på fredag!!!!:( Jag får ångest asså, varför är inte jullovet lika långt som sommarlovet?? Jag känner på mig at tden här terminen kommer bli riktigt tuff med de nationella proven och gymasievalet. Usch! Jag når dåligt utav att tänka på det! Kan man inte börja om i "nollan" nu igen? haha
Åh vad jag sitter och svamlar! Grattis om ni har orkat hänga med att läsa haha
Nu ska jag iallafall ta tag i mitt liv och göra något vettigt!
Puss hej

2010 är här!:D

2010 är här nu. Det känns superbra! Gårkvällen spenderades somsagt här hemma med delar av släkten. Vi åt hur mycket mat och efterrätt och godis som helst,haha iallafall jag. Jag fick knappt i mig någon frukost alls förut. xD   Ikväll kommer min kusin ifrån stockholm och hennes föräldrar hit. Dom kommer hit och äter sen:) Hon är 5 år så det kommer bli väldans massa lek ikväll men sånt är ju gulligt. Måste städa lite här på rummet för det ligger massa saker överallt-.- Jag måste bli bättre på det här med städningen asså! hah


Hade ni en bra sista kväll/natt på 2009?^^

 

Love L


Jag avslutar detta inlägg med en härlig sommar bild ifrån underbara sommaren 2009!:D


RSS 2.0