Gullunge!




Hemma ifrån Stockholm

Dagarna i stockholm har varit grymma!  Tänkte att jag kunde göra en sammanfattning av dagarna.

Torsdagen : Klockan ringde kvart i 7 och Becka knackade på dörren vid 7. Trött som tusan var jag men det kanske inte var så konstigt? Fastnade i min bok på kvällen innan jag skulle sova och så var den så himlans spännande så vips så var boken utläst och klockan var runt 2. Kul! Men när becka kommit så åt vi frukost och kollade på ett par SATC avsnitt. Sen var det dags att åka med bussen till Västervik och när vi kom in så gick vi och åt på Mc donalds och gick en sväng på stan och sedan satte vi oss på bussen där även en glad tilda skulle med mot stockholm. Efter 4 timmar var vi framme och då satte vi oss på ännu en buss, men denna gång till Lilla essingen där Beckas moster,morbror och lilla kusin bor. När vi kom fram åt vi thaimat och lekte med lilla Alvar. Gulligare bebis går inte att hitta!

Fredagen : Shopping på schemat. Vilket gillades starkt. Vi gick runt en hel del timmar i stan. Affär efter affär och shopping påse efter shopping påse. Det inhandlades en hel del så tänkte att jag kunde visa lite av det sen eller imorgon. På kvällen blev det att kolla på avatar i 3D. Har sett den här i västervik en gång redan och trodde inte att den kunde bli så mycket bättre men i 3D blev den bäst. Shit vad coolt det va. Kan de inte skaffa 3D här i västervik eller?

Lördagen : Vaknade runt klockan 10 och denna dag stod att hälsa på min farbror,faster och kusin på schemat. När vi kom dit bjöds det på våfflor, leksaks tågbane bygg , fika och en hel del snack. Trevlans!
Vi blev hämtade runt klockan halv4 och då var det dags att sitta barnvakt. Beckas moster och morbror skulle på bal så då skulle jag och Rebecka passa Alvar. Det gick jätte bra. Han skrattade nästan hela tiden :) Och de få gånger han var ledsen var när han var hungrig och trött men det löste sig med lite mat, sömn och bus. Jag och becka beställde pizza som jag sedan gick och hämtade och duktig som jag är lyckade jag spilla ner hela mina kläder med fett från pizzorna som hade runnit igenom kartongerna. Great! Men efter en badkarstvätt och något medel lyckades jag nog få bort de där fläckarna. Dock tror jag att det fortfarande syns lite på jeansleggingsen :(
Pizzan var iallafall god och när vi ätit klart satte vi oss i soffan med en stor godisskål och en busig liten alvar och kollade på 2 filmer. Bröllopsfotografen och någon som jag inte kommer ihåg vad den heter. Dom var iallafall bra båda två. Eller ja bröllopsfotografen  var iallafall bra för att vara en svensk film. :)

Söndag/idag : Vaknade runt 10 idag också. Och efter att vi ätit frukost, fixat oss och tryckt ner allt i väskorna så var det dags att säga hejdå och åka vidare mot city terminalen där vi låste in väskorna i ett skåp och sedan gick en sväng på stan . Inhandlade två par leggings och en kjol denna dag. Men jag visar sen ;)
Klockan 2 satte vi oss på en smock full buss utan en chans att få sitta bredvid varandra. Men när vi kom fram till norrköping så gick typ hälften av alla av och då kunde vi äntligen sätta oss bredvid varann.  Var framme i björnsholm vid ca halv 6 och då kom pappa och dom och hämtade mig och så åkte vi hem hit. Och har nu hunnit med att packa upp pytte lite, ätit mat och suttit här vid datorn en stund.

Ska fortsätta att packa upp nu så vi hörs senare eller imorgon.

Pussar!♥


Packining på G

Måste sätta igång och packa nu. Jag är alltid ute i sista minuten men jag får hoppas att jag får med mig allt. Åker ju som sagt till stockholm med Becka imorgon :) Hon kommer hit klockan 7 imorgon och sen ska vi ta bussen in till stan någon gång på förmiddagen och sen åker bussen ifrån västervik emot stockholm vid 13:15. Sedan blir det att sitta på bussen i lite mer än 4 timmar. Men med så  bra sällskap som jag kommer ha så ska det nog gå bra! (Y)
Dagen idag med frida har varit väldigt roliga, haha lite för rolig där på slutet kanske(?) Tycker lite synd om hennes bröder och david när vi fick lite damp där ett tag xD Men kul hade vi iallafall,haha
Vi övade lite på dansen också (Y)

Men nu måste jag verkligen börja att packa.

Vi kanske hörs imorgon annars så skriver jag nog på söndag kväll igen.

Ha det bra här hemma i viken! För jag kommer ha det alla tiders i stockholm! haha

Pussar ♥


Onsdag + dagens outfit

Hej på er♥
Om ca 40 min ska jag ta bussen till Gamleby och sedan gå hem till Frida :) Får hoppas på att bussen inte är lika sen idag.. Det är så satans kallt att stå och vänta vid busshålssplatsen.
Ska snart borsta tänderna och leta fram busskortet. Men innan det tänkte jag visa dagens outfit :

Dålig bild men jag hoppas att man ser :)

Jeansleggings - Hm
Svart t-shirt - Hm
Grå väst  - Åhlens
Armband - London

Nu måste jag dra!

Pusshej 


Bra dag ! :D

Hej! :D
Sitter på mitt rum med hög grym musik och tar det lugnt. Biljetten till stockholm på torsdag är bokad nu också. Vi kommer ha det bäst becka! :D Det ska bli så himla roligt. Så just för tillfället känner jag att det inte kan bli så mycket bättre ^^
Dagen idag har varit super. Kom efter mycket om och men och med en stelfrusen kropp som fått stått och väntat i snöstormen och kylan lite för länge väntandes på en försenad buss in till stan...-.- Mötte upp Ida på Åhlens och så gick vi en sväng på stan. Köpte ingenting förutom hårfärg och sen ett läppglans ifrån kappahl som luktar och smakar fanta, haha . Jag har blivit beroende av det alltså. Kommer inte att gå någonstans utan det. Okej nu överdrev jag lite kanske men det är super! Det är bra dessutom också. Mina läppar är hur "lena"( säger man att läppar är lena?xd) som helst och jag har bara använt det i en dag. Efter rundan på stan åkte vi hem till Ida och där börjades det med färgande av hår på en gång. Jag färgade ljusare. Typ i den färgen jag hade innan jag färgade det mörkbrunt. Så nu ska jag låta det växa och inte färga det på ett bra tag. Det blir ju så himla slitet.Ska göra blonda slingor i sommar. Så tills dess ska jag hålla det borta ifrån färgningx)
Efter att Ida färgat klart mitt hår så färgade jag hennes. Det blev finfint! ;) Det var första gången jag färgade hela någons hår så jag är rätt så stolt över att jag vågade, haha. + att det till och med blev fint! haha
Sen när vi var klara och fina i håren så bakade vi chokladkaka och gjorde nudlar. Gott gotteli gott gott ^^
Med mätta magar tog vi oss till marieborgs gympahall på träning. Dock så var vi bara 4 pers på träningen men det gick bra ändå. Vi fick till några vackra bygg med 2 tredjepersoner 1 bas och en flygare. Ida hoppade in så fint så som en bas:) Dansade även lite och så fick vi till lite långkullebyttor, rondater och hjulningar mm. Sabine hade även bakat till en mumsig kaka som hon bjöd oss på bara för att det var sportlov :) 

Så med en kort sammanfattning så har dagen varit super

P U S S A R♥

 

Godmorgon

Om sådär ca en halvtimma ska jag ta bussen in till stan för att möta upp Ida ♥ Vi ska gå en sväng på stan och sedan hem till henne tror jag. :) Är kvar där tills ikväll då vi ska på träningen, så uppdateringen idag blir inte den bästa. Men jag skriver ikväll igen! :D

 

Ha en bra Tisdag!♥


21:21

Nu har jag precis redigerat lite bilder. Men jag väntar med att ladda upp dem här ett litet tag. Sparar dom till en tråkig dag ^^ Har ju redan lagt upp en massor idag. På tal om något helt annat så måste jag verkligen färga mitt hår snart! Någon vänlig själ som vill ställa upp? hehe

Nu ska jag nog kolla om det är något bra på tv'n tror jag. Känner att jag behöver komma iväg ifrån datorn ett tag. Det har blivit ett antal timmar framför skärmen idag så nu är det dags att låta datorn få vila en stund xD

Pussar!

Bild Bomb!

Nu är mitt rum färdigstädat!(Y) Har hållt på med det i flera dagar och nu är det äntligen helt klart. Har även näästan sorterat klart ibland bilderna på datorn också. Så jag tänkte att jag kunde bjuda på några jag hittat :


 

































oj, det blev en hel del bilder. Blandade lite mellan alla olika årstider och motiv. :)

Ha en bra måndagskväll nu! Det ska iallafall jag försöka med. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men jag kommer nog på något. :)

BIG LOVE ♥


Måndag

Shiet! Klockan är 2!? Redan. Jag som typ nyss vaknade. Eller jao vaknade vid typ halv 1 eller nått. Men ändå klockan är 2? Halva dagen har redan gått och det enda jag hunnit med är att äta frukost och städat pytte lite.
Usch. Jag hatar när man har sovit bort typ halva dagen. Det känns som att man missat så mycket xD 
Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på grym musik och kollar igenom en massa bilder. Typ hälften av alla bilder är sommar bilder och behöver jag säga att jag längtar?

Ska nog snart ta tag i mitt liv och dammsuga mitt rum och efter det tror jag att jag kanske ska baka något. Blev väldigt sugen på det bara sådär. Jag har inte bakat på evigheter. Det svåra är ju bara att komma på vad man ska baka. Någon som har något förslag? 

Kramar


 

21:38

Hej alla söta!♥
Vad har ni hittat på en så snöig och kall söndag som denna? Själv så har jag mest tagit det lugnt. Precis som jag skrev att jag skulle göra i inlägget i förmiddags. Åkte på träningen vid klockan 4 och den var rolig. Vi var typ bara 10st eller nått men det gick bra ändån.När jag kom hem tog jag en låång och varm dusch med hårinpackning och allt. Känner mig duktig, för jag brukar alltid glömma sådant. Åt toast och efter det chokladpudding förut också. Har nog inte ätit chokladpudding på flera år tror jag. Tycker inte att det är så jätte gott, men någon gång ibland så funkar det. :)
Tror att jag ska publicera detta inlägg nu. För jag sitter inte vid den datorn jag brukar ha och den jag sitter vid nu brukar stänga av sig lite då och då så jag vill inte riskera något. x)

Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. Det blir en lugn dag imorgon med (Y)

Kramar♥


11:15

Vaknade för en liten stund sen och har precis fått i mig lite frukost. Får se vad söndagen har att erbjuda. Det blev inte Linköping idag heller.. Vi ska ta det nån annan helg. På ett sätt så är nog det bra för då har jag kvar alla pengar till Stockholm istället :) Så jag tror att det blir att ta det lugnt och fortsätta städa lite fram till halv 4 då jag ska till träningen. Kul kul :D
Nu ska jag fortsätta att fixa lite med designen här på bloggen.

Puss! <3


Ny design

Har gjort om designen lite som ni nog ser. Eller jao, lite och lite. Har ju faktiskt gjort om den helt och hållet. Jag tycker att den blev mycket snyggare nu. Lite stilrenare eller vad man ska säga. Men det tog ett bra tag. phuu.

Kollade på melodifestivalen förut. Jag tyckte att Elin Lanto och Darin var bäst. Elin Lanto kom ju typ sist men Darin gick ju till globen direkt:) Så det var ju bra. Ska nog snart gå och lägga mig tror jag. Eller ne, jag lägger mig nog och läser lite. Får se hur långt jag hinner läsa för jag känner redan nu att jag får kämpa för att hålla ögonen uppe. x)

Men vi hörs imorgon! :)

Godnatt♥

Rosa naglar



Har tröttnat på mina svarta naglar nu, så nu ska dom bli rosa! :D

En sommardag med en underbar vän är precis vad jag vill ha nu


2 Snygga outfits ifrån Lindex

                                   


Detta är två outfits precis i min smak som jag hittade på lindex hemsida. Jeansen på bild nummer 2 är ju bara för snygga!


Lördag

Det blev inte att åka till Linköping idag. Så jag tog mig en lång sovmorgon istället, såhär första dagen på sportlovet. Vi funderar på att kanske ta Linköping imorgon istället så vi får hoppas på att vädret är på våran sida då. Om man kollar ut genom fönstret nu så är det typ snöstorm så jag håller alla tummar jag har på att det ska blåsa över idag och bli bra/okej väder imorgon. Just nu sitter jag och kollar lite på tv och äter godis^^

Mina planer för sportlovet:

Söndag :
Kanske shopping i Linköping. Annars ta det lugnt och gå på cheer-träning kl 16.

Måndag : Inga planer än

Tisdag : Vara med Ida 

Onsdag :Va med Frida +  Packa och förbereda inför stockholm-resan

Torsdag : Åka till Stockholm med Becka

Fredag : Stockholm

Lördag : Stockholm

Söndag : Åka hem ifrån Stockholm

Ska vara med Frida någon dag i veckan också, men vi har inte bestämt vilken än.

Nu ska jag ta tag i mitt rum så Byye!


Jeansshorts



Jag har blivit kär i dessa underbara jeansshorts ifrån Lindex. Funderar starkt på dom för dom skulle vara så himla perfekta i sommar till brunbrända ben.

Det var bara det jag ville säga! ^^

Mys på stan ♥

Är nu hemma ifrån en mysig eftermiddag med Frida på stan. Vi fikade och gick och kollade runt i lite affärer. Köpte nästan ingenting förutom ett nagellack, ansiktsrengöring och lite godis. Jag ska till stockholm på lovet så jag sparar pengarna tills dess. Ska eventuellt till linköping och shoppa imorgon också men det beror på hur vädret är, dom säger ju att det ska bli värsta snöovädret :( Vill verkligen att snön ska försvinna nu.
Skolan idag har varit stressig. Började med ett väldigt lätt matte prov och sen en väldigt lång so lektion och sen franska där vi hade glosförhör och sen tillsist engelska där vi hade test.  Det är skönt att  det är över nu iallafall kan jag säga. Kan man trycka in fler läxor och prov till samma dag? - Nej, jag tror faktiskt inte det. Men det ska iallafall bli riktigt skönt med en vecka lov nu. Underbart!

Nu ska jag gå ner och hämta lite chips och sen ska jag nog kolla lite på Let's Dance tror jag. Laddar nog upp dagens outfit sen också. Om jag hittar kamera sladden x)

Ha en trevlig fredagskväll nu!:)

L.O.V.E


1 dag kvar. Sen är det LOOOOV!

Hej alla söta!♥

Hade fullt upp igår efter skolan så det blev tyvär inget inlägg:( Satt på gårn med lindi en stund och spelade lite kort och lite i väntan på att bussen skulle gå. Sen åkte vi hem till henne och åt och bytte om och sen åkte vi på träningen. Lite dåligt med folk var det :/ Var är alla??
Vid 20:00 när träningen var slut så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi hem. Duschade, åt och pluggade lite och sen kollade jag på So you think you can dance innan jag somnade. Vaknade upp hur trött som helst imorse även att jag inte gått och lagt mig alls så sent.. Det ska bli så himla skönt med lov nu alltså. Jag ska verkligen se till att sova ut ordentligt så att jag är riktigt pigg och orkar med ännu några veckor till i skolan innan det är lov igen. Dock påsklov den gången. :) Längtar redan, haha.

Dagen idag har iallafall gått bra. Den har varit rätt så lugn och det gillas. Dock så blir morgondagrn desto jobbigare.. Har 4 lektioner imorgon och på dom ska jag hinna med 1 matteprov, ett engelska test som jag inte kan ett skit på och så ett franska test. Så ja, orden säger allt. Dags för plugget och sen blir det Glee! :D:D

Big Love!♥


Önskar att jag kunde trolla

Sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig för kläder imorgon och känner att det här nedan inte skulle sitta helt fel alltså..





Men drömma kan man ju.. Jag önskar att man bara skulle kunna trolla fram de där grejerna till garderoben bara sådär.


Ska nog faktiskt snart gå och borsta mina tänder och sen lägga mig och läsa lite. Har börjat på en ny bok nu och jag gillar den skarpt. :)


Vi hörs imorgon. Får se om jag hinner skriva ett inlägg innan jag åker på cheerleading eller inte men det är sådant som lär märkas ;)

Love Louise ♥












Your name is in my mind all day long. Then i remember the reality.


A beautiful nightmare

Tja! ;)
Semeldag idag ju! Så jag ska alldeles straxt gå och äta en^^ Tycker inte att semlor är så gott men en på semeldagen måste man ju äta. Skolan idag har gått fin fint och efter det stressade jag hem för att sedan ta bussen in till stan för att gå på dansen. Tyvär fick jag åka själv idag för att frida var sjuk :( Krya på dig!<3
Men dansen gick bra endå och det var jätte kul som vanligt. Vi gjorde klart dansen och den är grym! När dansen var slut tog jag bussen hem igen och så åt jag och duschade och nu har jag suttit här vid datorn en liten stund.

Nu ska jag se om jag hittar mig någon semla x)

Pussar!♥ 

Monday's outfit








Där har vi vad jag glidit runt i denna måndag. :)

Svart kjol : HM
Svart T-shirt: HM
Grå väst : Åhlens
Svart halsduk : JC


Körde på svarta naglar idag. Det är något jag inte brukar ha men som faktiskt är riktigt snyggt.


Måndag ;)

Hej :D
Nu är jag hemma ifrån sångövningen. Även om jag kanske inte har den bästa rösten (HAHA) så tycker jag faktiskt att det är riktigt roligt. Man kommer liksom bort ifrån verkligheten en stund, precis som jag skrev om dansen. Kanske gör man just saker på fritiden för att komma bort ifrån skolan, jobbigheter och för att helt enkelt få tänka på något annat för en stund? Så känner jag iallafall. Jag skulle aldrig klara att bara sitta hemma på kvällarna och inte göra någonting. Jag känner att skolan funkar bra just för att jag inte bara sitter med näsan i böckerna hela kvällarna. Jag tänker mycket bättre om jag tränat. Visst det får ju inte bli för mycket träning så att man inte hinner med skolan men några kvällar i veckan är bara bra. Själv tränar jag sång måndagar, street dans tisdagar, cheer onsdagaroch söndagar. Alltså 4 ggr i veckan och ibland kan jag känna att jag inte riktigt hinner med men då är det ju bara att hoppa över en träning för skolan går alltid först. Aja nog om det. 
Denna måndag har varit rolig! Lindi och jag har mest gått runt och skrattat hela dagen. hah Började med en rundvisning i biblioteket (?) haha kunde dom inte tänkt på det lite tidigare? Biblioteket har ju funnits där ett bra tag nu. Men ja ja där visades vi runt ett tag och jag fastnade vid ett gäng fototidningar. Dom var väldigt bra och lärorika så jag funderar på att låna hem några stycken. Tycker att det är så himla roligt^^
Aja efter rundvisningen var det franska som stod på schemat och där väntade en dryg lektion med en ändå rätt rolig åke. Haha han har sina stunder. Efter det var det lunch med goda pannkakor^^ Gick sen en sväng till centrum och sen tillbaks till skolan för att ha engelska vilket var rätt kul faktiskt. Gick igenom en ny text och lite. Sen var det bild för första gången på 5 veckor, så det var roligt. Vi började att måla av ett konstverk. Jag valde en väldigt söt men väldigt svår bild så vi får se om jag lyckas att få det likt. Mina bild-skills är inte de högsta,haha.
Men sen var det bara en So lektion kvar och den var rolig och gick väldigt fort så sen var det bara att åka hem.
Kan ju även berätta att jag inte går på den bästa skolan då vissa delar av den är avstängt pga att taket håller på att rasa in för att det ligger så mycket snö uppepå. xD 

Men när jag kom hem  hann i stort sett bara hem hit och äta och sen var det dags att åka iväg och sjunga som jag skrev i förra inlägget.:) Och nu sitter jag här igen och tänkte alldeles straxt fixa med dagens outfit bilderna. Så så får det bli. Bilderna kommer snart.


Pussar!♥


Sjunga

Nu ska jag alldelses straxt åka iväg och sjunga. Så jag hinner inte skriva så mycket nu men jag tänker att jag skriver mer om dagen och så sen när jag kommer hem. :) Kanske även blir en dagens outfit.

Smack!(K)


Nu drar jag

Nu ska jag åka iväg och sjunga lite :)


Kör på lockar för ovanlighetens skull ;D



Puss♥


Alla hjärtans dag

Kram på alla hjärtans dag alla! 

 

Y


Melodifestivalen

Nu ska jag förflytta mig till soffan där melodifestivalen visas i tv rutan. Hoppas att det är några bra bidrag ikväll:)

Puss♥

17:52

Hej på er!;)
Hade det väldigt roligt igår kväll/natt med trevligt folk och en massa fotbollsmatcher. Även att jag suger på  fotboll så blev jag väldans sugen på att spela men det var nog tur att jag inte var med för det var en hel del som flög över sargen och som ramlade och fick hjärnskakning och grejer så med min otur hade jag säkert brutit ett ben eller något xD Kom iallafall hem runt halv 3 - 3 och konstigt nog kunde jag inte somna på ett bra tag så jag läste ut min bok. Grymt bra var den!  Den heter "Bara inte du". Jag tycker verkligen att ni ska läsa den för ni kommer inte bli besvikna, jag lovar!:) Vaknade vid halv 11 idag och när jag var klar följde jag med m & p in till stan och handlade lite. Jag köpte inget förutom en stor godispåse ^^  När vi kom hem sen så kollade jag några sexandthecity avsnitt men somnade efter typ 3 vilket kanske inte var så konstigt då jag inte sov alls så många timmar inatt.
Jag är jätte sugen på att redigera bilder men har inga att redigera.:( Har heller inget batteri i kameran + att jag inte har någon inspiration så kan ju inte ta några nya bilder heller :((
Så istället ska jag gå och se om det är något bra på tv'n.

Vi hörs

Hejj!:D

Hej igen!:D
Sitter ny duschad och kollar på Let's dance. Ska alldeles straxt fixa mig det sista.  Även att det är typ en timma kvar. Men det är ju bättre att vara klar för tidigt än försent, right? ;)

Kommer väl hem runt 2 eller nått sen så skriver mer imorgon. Har inte bestämt om jag ska ta med kameran än men om jag gör det så kommer det nog upp lite bilder här imorgon :)

Take care / Louise ♥


Fredag

Shit vad fort veckorna går. Det är ju redan fredag :O Visst
det är väl bra att det går fort men det här är lite väl fort. Det känns ju som att det var måndag igår. Fast det är ju bra att det går fort på ett sett för om det går fort blir det ju fortare sommar och det är det som står högst upp på min lista just nu.
Dagen har varit bra. Har bara haft en lektion vilken var ma/no. Och på den gjorde vi nått test och några matte-tal och sen fick vi sluta för att vi skulle förbereda för matprojektet. I min grupp skulle vi fixa så att maten kom till fritidsgården där vi skulle va och lite. Sen var det lunch och sen började matprojektsmiddagen. Det var ingen av alla de rätterna man fick smaka som föll mig i smaken. Det mesta smakade,hmm, inte alls bra.
Västervikstidningen var där och självklart kom jag med på en bild. Håller tummarna för att den inte kommer med i tidningen x) 
Ikväll blir det nattinnefotboll som jag nämnde igår. Och det blir nog kul. Ser fram att se lovisa i sina rosa cykelbyxor, haha 
Funderar strakt på att ta med kameran men får se om jag orkar. kanske tar den lilla digitalkameran föresten.
aja, får se hur jag gör. Lär skriva mer här idag innan jag åker för bussen går inte förens 21:50.

Pussar!♥

Shoes




Blev lite småkär -  förälskad i dessa skor. 3 grymt snygga ifrån dinsko.  Håller ni inte med mig att det inte skulle vara helt fel att ha alla dom här hemma? ;)



Today i'm wearing this



Detta hade jag på mig idag.:)

Vitt basic linne: Gina tricot
Randig oversize tröja : Hm
Jeansleggings : Hm
Klocka : Guldfynd

( Ursäkta röran i bakgrunden, mitt golv är fullt av massa kläder för tillfället. Måste städa men det tar emot)


Hade mittbena för typ första gången i mitt liv idag för allas vetskap x)

Take care / Louise ♥


Meet me half way

Det blev tyvär inget mer inlägg sen på tisdagskvällen som jag skrev. Om jag minns rätt så somnade jag rätt tidigt den kvällen^^ Nationella provet på tisdagen i läsförståelse gick bra. Mycket bättre än jag trott. Eller ja, jag har ju inte fått tillbaka det än men det kändes helt okej iallafall.

Igår blev det ju inte heller något inlägg men det beror på att jag spenderade kvällen i en av gymnasiets gympahallar med ett gäng härliga brudar och en grym cheerträning. Och när jag kom hem sisådär runt halv nio var det duschen,mat,andra avenyn och sova som gällde. Har blivit förkyld också så är sjukt trött hela tiden. -.-

Idag hade jag nationellaprov nr 2. Vi skulle skriva en uppstats på svenska. Fick 4 olika teman att välja imellan. Jag valde "Allt är möjligt!" och då skulle man skriva om ett tillfälle då man tänjt på gränserna och gjort något man trott var omöjligt. Så det spenderade jag ett par tre timmar på. Vet inte riktigt om jag blev nöjd eller inte. Men efter att ha läst och skrivit dit/om en massa gånger så blev den helt okej. Resten av skoldagen har varit en samling och sen på spanskan hade vi hemkunskap istället för alla nior på min skola har hållt på med ett matprojekt nu i några veckor och det har gått ut på att vi för det språkets land vi läser har vi tagit några typiska maträtter. Alltså tyskland,frankrike och spaninen. Och matprojektet avslutas imorgon då vi ska ha en liten fetsmiddag i skolan. Så därför skulle vi laga lite av maten vi ska ha imorgon idag:) Så jag + några av mina brudar gjorde en spansk efterrätt som var någon slags vaniljkräm. Super gott va det! ( ja, vi var ju tvungna att smaka och se att det var gott idag, haha) Sen slutade vi och självklart fick man ett par mulningar vid busshållsplatsen. Tack ska du ha! Du ska få igen imorgon, även att jag vet att det kommer att sluta med att jag är dubbelt så snöig som du men jag SKA hämnas! Imorgon taggar jag även nattinnefotboll. Åker dit med Lindi och Lukas och kollar på. Skulle gärna varit med och spelat, men fotboll är inte riktigt min grej x) Så jag sitter hellre bredvid planen och hejar på.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen senare ska jag kolla på Glee och Made in sweden.
Vi får se om vi hörs senare. Slänger nog in dagens outfit sen iallafall!:)

Pussar!♥


Hemma

Precis hemkommen från dansen och sitter nu och mumsar i mig min favorit mat. Makaron och köttfärs låda. Mums^^
Dansen var i alla fall jätte rolig.

skriver mer sen när jag ätit klart och duschat.

puss<3

Känner mig duktig ;)

Nu har jag varit lite duktig och städat lite. *stolt* (A) Ska nog snart gå och göra mig i ordning för sängen. Blev jätte trött sådär helt plötsligt. Och så kan det nog vara bra att somna tidigt för en gång skull. Kan ju vara rätt bra att inte somna på provet imorgon xD  Juste, imorgon är det ju dans också. Tur jag kom på det så jag kan packa ner alla grejer ikväll så att det inte blir så stressigt imorgonbitti. Hatar verkligen att stressa på morgonen. Jag brukar alltid sätta klockan lite tidigare än när jag ska gå upp så man kan ligga och snooza ett tag^^ Sen brukar det ta evigheter innan jag kommer ner till frukostbordet. Speciellt de dagar då jag inte bestämt vad jag ska ha på mig kvällen innan. Då kan det nästan bli så att man kommer springandes med mackan i handen till busshållsplatsen. Och det är ju inge vidare direkt.
Nu ska jag gå och tvätta rent ansiktet och borsta de små tänderna.

Smack!Y


Måndagen

Sådär, nu var designen klar. Rött blev det. Har aldrig riktigt gillat rött men det här blev faktiskt rätt snyggt tycker jag. Vad tycker ni?
Dagen idag har varit väldigt lugn. Skönt det. Gick och handlade lite godis o dricka och grejer till provet imorgon på lunchen. Ska sitta i aulan i typ 2 timmar så kan ju va bra att ha något att mumsa på^^ På torsdag ska vi sitta i typ 3 timmar tror jag och då lär jag behöva en extra arm då jag säkert kommer få skrivkramp efter en kvart. Någon som har en arm att låna ut? ;)
På hemkunskapen gjorde vi kärleksmums och så fick vi tillbaka proven om konsumentekonomi. Jag fick ett VG med bara ett par poäng ifrån MVG :/ Surt ju!
Sen var det bara en so lektion. Och efter 3 mulningar och en snöig jacka var jag äntligen hemma. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Inte mig emot. ^^

Jag kan ju alltid bjuda på en bra låt ;)


P U S S ! ♥

Känns faktiskt rätt bra

Men ansiktsmasken på plats och en skål med vaniljglass med chokladsås framför mig så känns det faktiskt rätt bra. Nu är jag redo för ännu en skolvecka;)
Träningen var grym! Vi bygde, gjorde gymnastik och dansade. Kan det bli bättre? Iofs kanske inte ni som inte går på cheerleading förstår mig riktigt så jag tycker verkligen att ni borde prova på det. Om ni gillar gymnastik, kasta folk i luften och dans och såklart det bästa: underbara personer som man inte kan sluta skratta med förstås.
Annars är  det nog inget för just dig. x)

Känner att jag nog haft ansiktsmasken på lite längre än vad man ska nu. Så det är nog bäst att jag springer och sköljer bort den.
Men vi hörs imorgon. Då ska jag ta tag i designen också. Känner att det inte är så jätte snyggt med lila bakgrund och rosa header xD

Pussar♥

Fixar

Håller på att fixa lite med designen så om det ser konstigt ut så vet ni varför. ♥

Fixar naglarna

Hej alla söta!
Vad händer idag då? Här händer det iallafall inte alls mycket. Just nu håller jag på att måla mina naglar och sen ska jag nog ta en dusch. Sen vid klockan 16 är det cheer som gäller. Jag är jätte sugen på att bygga så jag hoppas på att vi ska göra det idag. ^^Annars händer det nog inget mer idag. Trist med skola imorgon:/ Men det finns ju inte så mycket att göra åt den saken.. Nu ska jag fixa klart naglarna.


Love Louise♥


frågor & svar

Hur bor du: va? I ett hus?
Brukar du komma i tid: Jodå, oftast
Hur lång är du: Typ 1,70 tror jag

Kan du laga mat?: haha, sådär. Är ingen mästerkock direkt xD

Vad jobbar du med/pluggar du: Åby skolan

Vad har du på dig just nu: Jeansleggings, tröja, underkläder

Har du någon fobi: ehm, typ ormar och insekter och sån där äckliga grejer

Vilket är ditt senaste inköp: Tröja ifrån hm.

Din favoritdryck på morgonen: mjölk eller blåbärssoppa ;)

Var fick du dina senaste pengar ifrån: bankkortet xD nej men barnbidraget i think

Har du sovit i din egen säng inatt: Yes

Vad hade du sönder senast: Vet inte. Kommer inte på något just nu

 Vem snackade du med senast:  mamma

Varm favoritdricka:  Varm choklad!

Favoritdricka när du är riktigt törstig: Iskallt vatten

När gjorde du senast något riktigt dumt: Igår

Saknar du någon just nu: Ja, många

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara jobbig ,hah

Någon jag stör mig på: finns en del..

Intressen: Vänner, cheerleading & Dans

Senaste person du kramade: Lindi igår, i think

Senaste person du ringde: Mig själv xD Hittade inte mobilen

Senaste person som ringde dig: Mamma

Vad drack du senast: saft x)

Vill du ha barn: ja, fast när jag blir äldre

Längtar du till din nästa födelsedag: såklart;)

Har rakat dina ben någon gång: haha, ja. många gånger

Är du sugen på något nu: sommar ;)

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0 (noll)

 Använder du hudkräm: japp

Attraheras du av män med skägg: nej

Micro-pop eller poppa själv: sån där maskin ni vet.

Brukar du baka: nej, men det händer ibland

Röstade du i det senaste valet: neje

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: sådär. Skulle vilja göra några ändringar

Vilken låt lyssnade du senast på: next to you – Jordin sparks

Har någon annan sovit i din säng inatt: nepp

Vad tycker du är äckligt: när folk smaskar

Har du pengar på mobilen: ja, lite






Hade lite tåkigt xD


22.32

Sådär ja. Nu var första del tävlingen i melodifestivalen avklarad då. Var det rätt personer som gick vidare tycker ni? Det tyckte jag. Även om jag kanske inte är så insatt i det direkt men det var iallafall de låtarna som jag tyckte va bäst. Cathrine kom hem ifrån Bryssel inatt och eftersom belgien är kända för sin choklad så hade hon köpt med sig lite hem. Jag älskar vit choklad så det hade hon köpt till mig^^ Tack så mycket.
Juste, som ni kanske sett så har jag fixat lite här på bloggen idag. Bytt stil på texten, ny header och så har jag fixat lite vid kommentarerna. Vill få in lite rosa här i bloggen^^ Men en sak som jag inte förstår mig på är hur man flyttar så att inläggen kommer mer i mitten. Som ni ser så är de väldigt långt åt höger nu. Någon som vet hur man gör som kan hjälpa mig? Väldigt tacksam för hjälp.
Efter som jag sov förut idag så känner jag på mig att jag inte kommer kunna somna alls tidigt så jag funderar på att måla fransk manikyr. Men jag får se hur jag gör. Ska nog iallafall ta med datorn upp till mitt rum och sätta på lite bra musik och antingen så måla naglarna eller fixa lite på rummet. Det blev aldrig av att städa förut så jag kan ju faktiskt börja med det lite nu och sen fortsätta imorgon.

P U S S A R ! ♥

19:20

Nu har jag precis ätit väldigt god curry köttgryta. Mums!
Läste lite förut men det slutade med att jag somnade, haha Vaknade upp efter typ 2 timmar. Undra hur det ska gå att somna ikväll sen nu då? x) Det kvarstår att se. Nu snart vid 20.00 blir det att kolla på melodifestivalen tror jag. Det är ju typ tradition. Men innan dess ska jag fika med familjen med en massa godsaker^^

Skriver nog här lite senare igen sen.

♥Louise

L som i Lööördag

Hej på er!:)
Hoppas att ni hade en bra fredagskväll igår. Det hade iallafall jag. Den kanske inte var den roligaste men den var väldigt lugn och mysig. Jag kollade på Let's dance och lite. :)
Nu på förmiddagen har jag varit i stan. Började med att gå runt lite uppe i Allén kollade lite på rusta och det som  finns där uppe. Hittade inget speciellt förutom lite hårgrejer och sånt som är mycket billigare där än på typ Åhlens. Så det var ju bra. Var även inne en sväng på Team sportia, jag är nämligen på jakt efter ett par gråa mjukisbyxor till dansen, men där var det inget som föll mig i smaken. Sen traskade jag enda ner till stan och snacka om att jag frös alltså. Ont i fötterna fick jag också även om det kanske inte är så jätte långt. haha
När jag väl var nere på stan kollade jag runt lite i affärerna. Hittade en snygg tröja ifrån hm för ynka 50 krornor så den fick följa med hem. Sen hittade jag ett par skitsnygga skor på dinsko som jag kollat på ett bra tag nu som var på rean. Men såklart fanns de ju inte i min storlek:( Typiskt. Vill verkligen ha ett par snygga klackar och dom här var perfekta!
Sedan mötte jag upp mamma och så åkte vi och handlade mat och sen åkte vi vidare hem. Nu har jag precis ätit lite lunch och kollat klart på att sexandthecity avsnitt. Ska nog alldeles straxt börja att städa mitt rum. Gud så tråkigt, men nödvändigt!


Bjuder på en bild på mig ifrån början på 2009 då jag hade kort hår :)

P e a c e !

Dagens outfit



Svart kofta : HM
Vitt basic linne : Gina Tricot
Rosa linne : Åhlens
Mörkblåa jeansleggings : HM

  


Produkter jag använder

 

1. Mascara " DEFINE-A-LASH" Den här mascaran är verkligen jätte bra. Jag rekomenderar den verkligen. Ögonfransarna blir långa och "fylliga" . Jag har köpt min på hm, men jag vet att den finns på massor av andra ställen också.

2. Dipliner. Den här tycker jag är jätte bra. Brukar inte använda dipliner dagligen men ibland när jag känner för det brukar jag ta lite. Tycker att det är rätt svårt att få det jämnt, men det är bara att öva.

3. Ögonskugga. Jag älskar ögonskuggor! Tycker det är väldigt fint och allt blir liksom lite roligare^^ Jag har en massa olika sortet och färger. Bara tog några jag hittade nu. Jag brukar mest använda bruna och lite guldiga ögonskuggor mest eftersom det passar bra till mina blåa ögon.

4. Ögonskuggor ifrån Hm.

5. Puder ifrån Hm. Det kanske inte är det bästa man kan hitta men jag tycker att det funkar helt okej.

6. Foundation "True Match". Den är superbra. Täcker väldigt bra och håller länge. Hatar sådana foundations som går bort efter typ halva dagen. Men den här är inte sån.Jag har köpt min ifrån Cubus i Linköping men vet att den finns på massa ställen.

7. Puderborste ifrån hm.

8. Foundation " Dream matte mousse". Den här använder jag lite som en concealer. Tycker att den täcker jätte bra men att den torkar ut huden. Så jag brukar bara använda den till att täcka över röda områden och finnar och sånt. Sen tar jag "true match" som jag tar över hela ansiktet.

9. Fuktkräm ïfrån apoteket som jag smörjer in ansiktet med morgon och kväll. Den är väldigt bra.

10. Rengörings- lotion till anisktet ifrån apoteket. Den här är jätte bra. Tar bort smink och smuts ifrån ansiktet samtidigt som huden blir väldigt len. Parfymfri är den också som jag måste ha då min hud är väldigt känslig. Tål inte sådana men parfym och sånt.

11. Kajal ifrån nivea. Den här har jag köpt rätt nyligen så jag kan inte riktigt uttala mig i om den är bra eller inte. Brukar inte använda kajal dagligen heller. Men de få gånger jag användt den har jag uppfattat den som väldigt bra.

12. Ansiktsmask ifrån Hm. Väldigt bra ansiktsmask som luktar jordgubb.

13. Bronzing powder ifrån hm. Väldigt bra. Brukar pudra över lite på ansiktet när allt annat smink är klart. Ger en mycket fräschare look enligt mig. OBS: var väldigt försiktig så att det inte blir för mycket!


Så då var det klart. Hoppas att ni fått några tips på lite bra grejer nu:)De är iallafall vädigt bra produkter till bra pris enligt mig. Men kom ihåg att det är väldigt viktigt att tvätta bort sminket på kvällarna innan du går och lägger dig. Det är inte alls bra för huden att sova med det. Kom även ihåg att alltid återfukta ansiktet med en fuktkräm också då huden lätt blir väldigt torr annars.

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten tror jag. Ska redigera lite bilder sen också som jag precis laddat in på datorn. Några av dem kommer säkert upp här sen också.;)


See you later! <3


FREDAG!

Yes! Nu är det helg. Dock så brukar det gå väldans snabbt tills det är måndag igen. Men det ska vi inte tänka på nu. I helgen ska jag ta det lugnt. Plugga lite och måste nog faktiskt ta tag i och städa mitt rum. Väldans stökigt är det just nu. Kanske även hinner med en sväng in till stan imorgon. Tror att pappa ska in dit så då kan jag ju hänga med.:)
Skolan idag har gått bra. De sista talen jag hade kvar på matteprovet ifrån i onsdags gick bra förutom en slarvfel på sista då jag råkade skriva att svaret va 15promille ist för 1,5 promille. Surt när man kan det egentligen ju:(
Tyvär inte så mycket jag kan göra åt det nu.. Engelskaförhöret gick bra även det:) Kunde alla orden galant;)
Nu taggar jag för de nationella proven i svenska som är nästa vecka. Är lite nervös, men ändå inteså mycket. Det är ju bara att göra så gott man kan liksom. Så det blir nog bra.

Har nu sedan jag kom hem suttit och fixat ihop ett litet collage med lite av de produkter/smink som jag använder.
Kände för att hitta på något kul här på bloggen, så jag hoppas att det uppskattas^^
Kommentera gärna om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva om. Jag ser ju att det faktiskt är en hel del som tittar in här varje dag så något borde ni väl tycka att jag ska skriva om så att bloggen blir bättre?:)
Kanske ni vill att jag ger fler musiktips? Kanske jag ska börja med "dagens låt"? Eller kanske ni vill att jag ska lägga in fler foton eller kanske mer mode? Jag blir bara glad om ni skriver förslag!:D

Smink-collaget kommer alldeles straxt. Måste bara fixa det sista med det.

P U S S ! <3

Godnatt♥

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta mina tänder. Sen ska jag sova och drömma fina drömmar (hoppas jag^^) Så hoppas vi på en bra dag imorgon. FREDAG ju!

Puss♥

:)

Timbaland – Boardmeeting

Rihanna – Photographs

Paloma Faith – New York - Radio Edit

Bjuder på några låtar som brukar spelas förfullt här hemma ifrån min spotify lista:)

Me like!


Är grymt sugen på en ny mobil


Åh jag är verkligen jätte sugen på att skaffa mig en touchmobil. Men jag ska nog vänta tills den jag har nu ger upp. Känns lite onödigt att köpa en ny nu iallafall, då den jag har nu funkar jätte bra. Men nästa gång jag ska ha ny mobil SKA jag ha en touch! punkt slut!


Blir trött på blogg.se ibland asså. Har försökt att logga in i typ en och en halv timme nu utan att det har funkat.
skit kul!

Kollar iallafall på Glee nu(L) Fast nu är det reklam..-.-

Puss

Lugn dag

Hej sötisar!♥

Hur mår ni idag? Jag mår iallafall jätte bra! Humöret är på topp! Skönt med sånna dagar ibland. Skolan har gått bra idag, den har varit lugn. Hade ett läxförhör på spanskan men det gick galant. Tror jag , jag kunde alla ord iallafall. Sista lektionen var LOOR och då skulle vi ta en bild i snön som vi ska lägga in i en powerpoint, och jag och karin var inte dom som är som så vi kom på idén att det skulle va snyggt med ett hopp kort i snön. Och det blev väldans vackert kan jag lova. haha. Det värsta var bara att jag och karin kom in dyngsura i skolan sen men sånt får man ta x) Bra bilder blev det iallafall. Annars så har inte dagen innehållit något speciellt direkt. Kan sammanfatta det som att det varit en lugn dag. Ska alldeles straxt plugga lite. Har engelska-förhör och matteprov imorgon. Så har en del som ska göras.. Det är ju Glee ikväll klockan 20.00 så måste ha hunnit klart med pluggandet tills dess. Men det ska jag nog fixa. Det är ju ett par timmar kvar till dess.
Nu ropar mamma att maten är klar så ska väl gå ner och äta lite.

Tänkte att jag skulle lägga in lite mode eller nått senare. Är väldans sugen på det.Eller så kanske jag fotar lite?
får se vad jag känner för. Men ska plugga innan jag gör det iallafall så jag får se vad jag hinner.

Massa pussar!♥


Ture!

På tal om rubriken så var jag så snäll att min mupp vän lindi (som är bäääst i helaa världen, lollo älskar henne) fick bestämma, haha Den flickan har humor asså!x)
Vi har precis klarat av att göra mackaroner och falukorv(typ det enda vi klarar att laga) haha Nu är vi iallafall mätta och glada:D Vi ska alldeles straxt ta bussen in till västervik där vi ska på träning. Skitkul!:D

Btw: Erkänn vi är snygga!? haha

Tuesday!

Sommar nu tack!! Pallar inte snön längere alltså! Nu tycker jag verkligen att den kan försvinna. Det var kul de första veckorna/veckan men nu är den bara jobbig. Jag vill kunna vakna upp på morgonen, ta på mig shorts och ett linne eller kanske nån snygg tunika och sen ringa en komipis och åka och bada. Gud va mysigt. Om ändå drömmar kunde bli verklighet.
Har varit väldigt trött idag. Somnade nog lite för sent igår.. Vi kollade iallfall på film i skolan en stund idag. Den var hemsk! Den handlade om ett litet land i Afrika som heter Rwanda som typ va indelade i två grupper och så blev det bråk och en massa människor blev dödade. Det värsta är att det är en sann historia. Det är så hemskt att människor just nu i världen svälter,dör och har hemska liv medans vi sitter här och har det jätte bra. Vi har mat på borden, vatten i kranen och frihet. Vi kan göra så himla mycket här och ändå så uppskattar vi det inte. Alltid har vi något att klaga på. :/ Aja nog om det.

Efter skolan åkte jag till frida och sen åkte vi på dansen. Grymt kul! Åh vad jag älskar det.
Nu ska jag titta över några procenttal i matteboken. Har prov imorgon.

Loove♥


Almanacka!?



Stavas det verkligen almanacka? Jag har alltid trott att det stavas almenacka. Visst säger man almenacka? det låter ju jätte konstigt med almanacka!?x) Haha

Aja nu har jag iallafall äntligen skaffat mig en almEnacka där jag ska skriva in ALLT jag ska göra. Jag glömmer bort en massa annars asså. haha låter som en gammal tant men jag känner att det är bra att skriva upp allt jag ska göra så jag verkligen kommer ihåg det. Har designat den lite själv som ni ser på bilden. Den såg ju så himla tråkig ut innan så jag kände för att vara lite kreativ och satte mig och fixade ihop en framsida. Dock så blev jag inte så nöjd med framsidan men det är ju bara att jag gör en ny när som helst ju.

Nu ska jag börja skriva in planerna för den här veckan. :)

Puss♥

17:04

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Dagen har varit bra och den har faktiskt gått ovanligt snabbt:O
På hemkunskapen gjorde vi kladdkaka! Min favorit^^ Asgott! haha
Ska alldeles straxt åka och sjunga så måste springa ner och äta nu så att jag hinner.
Men jag skriver nog mer ikväll:)

Puss!♥

RSS 2.0