Gott nytt år! ;D


Gott nytt år på er! ;*

trettioförsta december tvåtusennio

Årets sista dag idag. Imorgon är det 2010. Kul! Jag har bestämt mig för att 2010 ska bli ett toppen år!:D
Jag kommer att vara hemma ikväll och fira det sista på 2009 här hemma. Inte det roligaste direkt men det blev så..

kram


Filmen var grymt bra! Ni måste se den!

Nu är jag hemma ifrån bion och filmen var grymtbra. Massa coola scener och riktigt bra gjord precis som jag hört att den skulle va. Men jag skulle gärna vilja se den igen så att man förstår början lite bättre. Men jag kan ju köpa den sen när den kommer ut på dvd.
Tycker verkligen att ni som inte sett den ska gå och kolla för den är helt klart sevärd!




Just nu kollar jag på  A cinderella story som går på kanal 3 nu:) Åh vad jag älskar den filmen asså!<3
ojoj nu är reklamen slut

Puss!♥


Nu drar jag!

Ska alldeles straxt promenera ner till busshållsplatsen men innan det slänger jag upp en bild på kvällens outfit.
Tyvär så är det en cambild denhär med så kvaliten suger!


Jahopp man ser ju inte såbra men
svarta tunikan är ifrån veromoda
Jeansleggings ifrån Hm
Halsband+klocka ifrån Guldfynd
Thomas sabo armband




Nu drar jag!

Puss!<33

Näst sista dagen detta år.

Det känns faktiskt lite sorgligt när man tänker att det bara är en dag kvar på år  2009. Detta har varit ett bra år,jag har träffast massor av nya människor som gör mitt liv mycket lättare:) Allt annat har också varit bra! Så nu satsar jag på att 2010 ska bli minst lika bra och att jag väljer rätt linje att gå på gymnasiet, en linje jag trivs på. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska välja. Jag vill ha rätt så mycket plugg men även praktiska saker. Detta blir inte lätt:(  Men det blir nog bra i slutendan.
Dagen då: Jag har varit i stan igenxD Åker dit varannan dag  typ haha. Idag har jag inte hittat så mkt iaf. Har inte varit så mycket nere på stan vi har mest varit vid skokällaren och rusta och sådana affärer:) Köpte en parfym på Rusta för endast 40kr som lukta hur gott som helst. Vanilj luktar den:) Visst det är väl kanske ingen bra parfym men 40kr liksom vad gör det?? Men duktig som jag är tappar jag den påväg till bilen-.- Duktigt louise!!!! Så det var tur att den var billig för jag gick in och köpte en ny sen^^ Jag köpte också ett as snyggt armband där också. Ja det var nog det jag köpte idag. Vi var inte i stan så länge så hann inte med så mkt, eller jo juste jag köpte en massa ramar på jysk också.. Ska göra en fotovägg i mitt rum som ska bestå av bara svartvita foton. Det kommer nog bli skitsnyggt! Ikväll ska jag på bio med Lindi och hennes pojkvän. Vi ska se Avatar. Någon som sett den? är den bra? Jag har iallafall hört att den är jätte bra gjord med massa bra scener i, stämmer det?
Men bion börjar inte förens kl 17.30 så det är ju ett tag kvar.
See you later! ;*

 

Love L


Nya hårfärgen!



Syns kanske inte så bra direkt eftersom det är en cambild, men så kan det gå när jag är lat och inte orkar leta rätt på kameran och sedan lägga in bilderna på datorn.. Men här är färgen iaf.

Så va det det där med att vara seriös på bilder ja? hmm Jag får nog öva litexD


Love  /Louise

Friiida<33

Dålig uppdatering idag och igår. Men det beror på att bästafrida har varit här:)<3
Det var först bara tänkt att vi skulle gå på stan och sen åka hem och va här ne stund på kvällen men så blev det inte. Utan när vi kom hem här drogs det igång med färgande av mitt hår. Så nu är det väldans mörkbrunt(Y)
Tack för att du hjälpte mig Frida<33
Jag har inte alls vant mig vid det än, blir chockad varenda gång jag går förbi en spegel och måste stanna till för att se så att det verkligen är mig självjag ser, haha  Men jag vänjer mig nog snart:) Rundan på stan blev iallafall hur mysig som helst! Hittade inte så mycket men lite grejer fick komma hem till mig. En mössa, en halsduk, en tröja med låg rygg och en himla massa smycken. Har blivit helt kär i outfits som bara består av svarta plagg och sedan massa smycken av alla slag, skitsnyggt enligt mig! Vi gick också till stans mysigaste och godaste café, Tantgrön. Kycklingmackan där är helt klart den bästa asså, mums!! Tog en buss hem ifrån stan vid 4 typ och då blev det somsagt att färga håret:) Sen gjorde vi popcorn och kollade på filmen World Trade Center hur bra som helst fast väldans sorglig. Jag är sån som börjar tjuta till filmer som knappt ens är sorgliga så jag och frida satt här med tårar i ögonen men det löste sig ju tillslut som i de flesta filmer. Som tur är. Blev tillslut lite sömn också, vi vaknade inte förens 12 idag haha Och denna dag har bestått av kladdkaka och singstar(A) underbart!
Sen åkte jag till Gamleby och bakade pepparkakor hos mormor. Pepparkaksdeg är bland det bästa alltså såå mycket goda en pepparkakorna när man haft dem i ugnen!
Lägger upp en bild på min nya hårgfärg senare.

Puss<33


00.09

Ska försöka med att sova nu.. Annars kommer jag aldrig komma upp imorgonbitti då jag ska in till stan och förstöra pengar med fridaxD<3 Nevars ska inte handla så mkt men jag ska se om jag hittar en mössa och nån snygg liten väska. Såg också en snygg tröja på rea på åhléns igår när jag vi i stan eller i förrgår blir det ju föresten klockan är ju över midnatt. Men det är ju inte säkert att den tröjan finns kvar imorgon(idag)xD Men nu måste jag sova! Puss och godnatt<3

Just some pics







Lekte lite med kameran förut idag och tänkte jag kunde dela med mig av några va bilderna. Dock så blev dom lite failade men sånt får man ta;) ;*


Följ min blogg med bloglovin:D

http://www.bloglovin.com/blog/316673/louiiseeriksson?claim=6gdcnu4u5br">Följ

 

Puss! ;*


Precis vaknat

Vaknade precis. Kände starkt för en sovmorgon så så fick det bli. Varför inte liksom? jag ska endå inte göra något speciellt denna tråkiga söndag. Jag har inte ens varit nere och ätit frukost än, men jag får väl göra det när jag skrivit klart detta inlägg..
Somsagt så ska jag inte göra ett skit idag. Lite tråkigt enligt mig men endå lite skönt med sådana dagar ibland. Imorgon ska jag va med Frida iaf och vi ska gå på stan och va sen på kvällen också.:) Det ska bli väldans kul!

På tal om något annat så känner jag starkt för att färga mitt hår igen. Fast denna gång permanent då ist för toning. Orkar inte med att det ska gå ur efter bara några veckor. Så denna gång blir det att färga det permanent till en riktigt mörkbrun färg. Måste bara hitta någon som kan göra det år mig. Men det löser sig nog:)

Frukosten ropar på mig
Vi hörs!<3


En dag på stan

Sitter nu här trött i benen efter en hel dags shopping på mellandagsrean med syster min. Mycket trevligt. Har köpt lite nya grejer att hänga in i garderoben b.la 2 par jeansleggings och en jacka från veromoda, sen lite grejer som jag inte ska hänag in i garderoben hah hårinpackning, julklappar till lilla kusinen i stockholm som kommer och hälsar på om några dagar.  Det var länge sedan man såg henne så det ska bli kul:) Nu är moster,morbror,mormor och 2 kusiner här och äter middag. Jag smet ifrån en liten stund för att skriva ett litet kort inlägg om dagen. Sånt är ju alltid trevligt.
Men nu ska jag gå och vara lite social igen
 Love L

Beautiful christmas and winterland











Lite julbilder:)


...

Ta mig aldrig för givet!
Jag är värd mer än så..



Juldagen

Juldagen idag då:)
Hade en jättebra julafton igår med massor av mat, godis och julklappar. Känner mig lagom mätt så här nästa dag. Fick knappt i mig någon frukost alls. Jag fick många julklappar och jag är väldigt nöjd med det jag fick, jag fick även en hel del pengar så blir att shoppa massa nåndag snart =D Funderade ett tag på att köpa en ny mobil för lite av pengarna men när jag funderarde lite kom jag fram till att jag faktiskt har en ganska så ny mobil som funkar bra, jag köpte den i somras så den är ju bara ett halvår. Så jag ska köpa kläder och sånt för pengarna ist. Mycket roligare enligt mig^^
Idag händer det inte så mkt. Är väldigt trött och har ont i halsen så ska bara ta det lugnt. Har tänkt mig att jag ska rensa ur garderoben snart om jag orkar vill säga. Jag ska även måla naglarna sen:)

Jag bjuder på en härlig snöbild ifrån början av året ;*


God Jul!

God jul på er!:)
Nu är äntligen julafton här. Dagen man väntat på i ett helt år nu..:D
Vaknade vid 9-10 typ och då va jag helt klart tvungen att se det sista avsnittet av årets julkalender. Har missat massa avsnitt så förstod inte så mkt men man måste se det sista! Det är tradition. punkt slut!
Sen när det va slut gick jag ner och öppnade lite paket som"tomten lagt under granen, haha
Fick rosörhängen, singstar skiva, massa godis och bodylotion och lite:) 
Nu ska jag alldeles straxt hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig för kl 13 ska vi va i Gamleby hos min moster och börja julfirandet:) Myys!

God jul än en gång!

Hemma igen:D

Nu är jag hemma efter 2underbara dagar med Ida:) Vi har haft det hur bra som helst!
När jag kom in till stan igår mötte jag upp ida och sen gick vi och åt pizza. Sen var det julklappshandling som gällde, det gick bra är klar med alla julklapparna nu, hur skönt som helst! Hittade även lite grejer till mig själv b.la en svart och vit randig trörja ifrån hm, T-shirt ifrån hm, deo, ögonskuggor och ett franskmanikyr sett. Väldigt niice! Efter shoppingen åkte vi hem till Ida och där började vi med att baka pepparkakor:) Julmys på hööög nivå!!
Sen åt vi och sen målade vi naglarna med franskmanikyr. Satte även dit lite söta blommor på naglarna. Väldans vackert, haha.
Sen hände det nt så mkt mer den kvällen. Sen när vi baknade imorse åt vi frukost och chillade lite. Sen skjutsade dem mig till bussen och nu sitter jag här vid datorn när jag igentligen borde städa mitt rum och slå in alla julklappar. Men att städa tar emot!
Tack för dagarna Ida! Måste göras om snart!! <33

Lite bilder:

Pepparkaksbaket



Ida <33

Fransk manikyr:)

Nu ska jag väl ta tag i städandet-.-

Puss på er<33


Braa dag

Idag har jag gått runt med ett leende på läpparna.  Jag vet inte riktigt varför men det kan ju bero på att jag får jullov imorgon och att det är julafton på torsdag:) Det kan ju också bero på att jag har jordens bästa vänner!:) Imorgon är det jag som kommer sätta mig på en buss på väg till en av dem. Vi kommer ha det såå bäst asså Ida!<3
Såg också att jag hade fått barnbidraget idag så imorn blire lite shopping:):D  Sånt gillast starkt!
Idag i skolan har vi inte haft vanliga lektioner utan på morgonen planterade vi julblommor som vi sålt för att tjäna pengar till klassresan nästa termin. Sen efter det kolla vi på film och sen var det fika och städning av skåpen som gällde:)  Efter fikan pch det va det lunch men då va man ju inte ett dugg hungrig efter att ha ätit mackor och pepparkakor så Lindi och jag hade skaapligt lång lunchrast. Sen efter lunchen drog jag och lina upp till tjustvallen och åkte skridskor, haha
Lina drog till med väldans vackra ramlingar asså! haha Dock så fanns det pojkar där som tog hem priset för allra snyggast, hah
Men nu ska jag se om dcet finns nått bra att kolla på på tv'n:)
Puss!

Notera att det är underbart utan läxor!(A)





22:49

Dagen har spenderats med Milla på stan. Det var på tiden att vi träffades tycker jag! Det är ju år och dagar sen sist.. Jag har hittat massa fina julklappar och nu har jag nästan köpt klart alla för i år. Bara lite små grejer kvar:) Men det fixar jag på Tisdag då jag ska va med Idalove<3  På stan hann vi även med en fika på Cafe kannan med varmchoklad och lite annat. Mums! Varm choklade med grädde på är nog det bästa så här på vintern.
Imorgon är det storstädning på mitt rum som gäller, usch! Jag hatar verkligen att städa men det behövs kan jag lova just nu ser man inte ens golvet och det kan ju vara en fördel om man ska kunna gå där. heh
Ska även slå in alla julklappar imorgon och lite annat ska fixas också. Juste jag ska sjunga imorgonkväll också. Det hade jag nästan glömtxD Men det blir nog bra, dock så kan jag typ inte en enda av låtarna som vi ska sjunga men det löser sig, hah

Mina dagar framöver är rätt så fullproppade om man säger så:

Söndag(imorgon)- Städa + julkonsert

Måndag-  körövning? fixa klart det jag inte hinner på söndagen

Tisdag- skolavslutning, åka in till ida och sova där, handla de sista julklapparna

Onsdag- va hos ida sen åka hem och fixa allt som ska göras den 23:) (enligt mig är dagen föra julafton mysigast av alla, känslan man får när man slår in alla paket,pyntar granen, går och lägger sig och tänker imorgon är det julafton) Jag känner mig som ett litet barn när man tänker på allt det där xD

Torsdag- JULAFTON:D



                                                                                               Kan inte hålla tankarna borta ifrån dig


Louise

Hata snö!

Åh vad jag hatar snön asså! Visst det är kul med lite snö speciellt såhär vid jul men inte så mycket så att man knappt kan gå utanför dörren utan att man ser ut som en snögubbe täckt med snö efter några minuter! Inte okej!
Och alla i skolan som springer runt och kastar snö och mular allt och alla.
Haha jag halkade idag i skolan duktig som jag är. Gick och skrattade åt att lindi,sanna och hawa hade halkat på exakt samma ställe samtidigt och helt plötsligt sitter även jag i snön, haha lite kul va det faktiskt.
Dagen i skolan har varit rätt lugnt inga jobbiga lektioner alls. Det är mest att gå runt och sånt nu såhär i slutet av terminen betygen är satta så man behöver ju inte tänka så mkt på plugget. Vi kollar mest film på lektionernaxD Inte mig emot.

Efter skolan följde jag med frida hem och sen åkte vi in till stan och kolla på nått spex där hilda och ida och massa andra va med:) Super duktiga va ni!<3
Det är typ vad min dag har bestått av:)
Imorn blir det att va med i tårtbakartävlingen på gårn med Lindi, vi ska göra finaste och godaste tårtan någonsin! haha naat!

Love L


Simhallen

Hej på er!:D
Satt och plugga engelska hela kvällen igår så det blev inget mer inlägg..:/
Dagen har varit rätt chill! Har haft 2 lektioner syslöjd där vi fikade och sen engelska där vi hade förhör och det gick galant tror jag, haha Jag kunde alla ord iaf.:) Efter det åt vi och sen tog vi bussen in till västervik för att simma. Inte min favoritgrej direkt men det funkar. Vi var tvungna att simma fram och tillbaka i 25minuter och det tänker jag inte göra om på länge! Sen efter det hoppade vi lite och tuff som jag är hoppa jag från femman dock med Moa i ena handen,haha Sen för de som vill satsa på högre betyg(jag) skulle simma ner på fyra meters djup och hämta en jättetung docka som låg på botten 4 gånger efter varandra. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det efter att ha vägrat efter halva vägen ner på första försöket men jag är sån som blir så jävla sur på mig själv om det är något som jag inte klarar av så tillslut satt jag där på kanten stolt över mig själv att ha klarat det:) Sånt gillas! Man ska aldrig ge upp! Efter det duscha vi och så och sen tog mig jag och lindi en promenad i snön bort till lager 157 där det va 90% rabatt på vissa saker så det var skapligt chill tycker jag allt. Jag köpte b.la en tygväst för 7kr haha och 2 fina typ ballongkjolar för 15kr st,lite smycken och sen lite julklappar och lite basicgrejor som jag känner att jag nog inte borde skriva här. Julklapparna asså. Efter det drog vi ner på stan en stund och sen tog jag bussen hem. Så nu sitter jag här, har bara en matteläxa att göra ikväll så kan sitta här ett bra tag. Sånt gillas!:D Det var mion dag det:) Håll med om att den va skaapligt chill asså!;)

Är det bara jag som är jätte stressad nu inför jul eller? Jag tror inte att jag har en enda dag som jag inte har något planerat.. Och julklapparna är långt ifrån färdigköpta.

Men matteläxan väntar
puss<3 


Today i'm wearing this



Tröja-Hm
Jeansleggings- bikbok

Ska åka och sjunga nu, men ska försöka att hinna skriva ikväll sen när jag kommer hem.

Puss<3


Lucia!

Luciadagen idag då:) Myys!
Just nu sitter jag här och kollar runt på lite bloggar och lyssnar på musik. Klockan 17 ska jag vara tärna i  Gamlebysluciatåg. Ska bli jätte skoj! Innan dess ska jag försöka hinna med att göra lite matte och locka håret. Men det borde jag ju hinna det är ju typ 2-3 timmar kvar.
Jag är faktiskt inte ett dugg nervös inför ikväll men det kommer nog snart gissar jag. Skönt att man inte är lucia iallafall. Det klarade jag av i fredags i skolan. Det gick super, jag lyckades till och med att inte ramla, haha
Synd bara att vissa (nämner inga namn) tror att dom sjunger jätte bra så dom tar i och försöker överrösta alla andra fast att dom sjunger falskt.:/ Inte det roligaste!-.-
Idag har jag äntligen hunnit med att hänga upp julstjärnan och julgardinerna!(stolt) haha








Kolla in brudens blogg!;D

www.idaemeliinda.blogg.se

Hon är underbar! <3 


Åh vad jag hatar mitt internet!!!

Åh vad jag hatar mitt internet!!! Hade skrivit värsta lnlägget och så när jag ska ladda upp det så har internet lagt av! Åh vad sur jag blir..
Pallar och hinner inte skriva om allt heller!

 


Tack Ida<333

Åh tack för att du fixade designen här på min blogg ida<3 Du är för bäst!
Jag stod inte ut med de där tråkiga fula stilmallarna som redan finns här på blogg.se.
Så tack än en gång snygging<33

 

Puss


klar :D

Nu är jag klar med designen^^ hoppas du blev nöjd :)

Puss/ Ida

RSS 2.0