MARKNADSGODIS

Min mamma kom hem förut efter att ha varit på gamlebymarknad som tydligen är idag. Då hade hon med sig lite godis till mig. Sånt som gör en plugg-kväll galet mycket lättare! haha


GODNATT

Denna onsdagskväll börjar närma sig sitt slut och jag ska snart styra kursen emot sängen. Är helt slut efter en lång och jobbig dag i skolan och efter det ett hårt danspass. Så sova är precis vad jag behöver nu.

På Fredag drar jag och några brudar till stockholm så biljetten är bokad och klar. Underbart!

morgon är det torsdag igen, herregud vad veckorna går snabbt. Dom bara flyger iväg ju! :O

 
två bilder från i somras bara för att liva upp detta annars väldigt tråkiga inlägg..Känner att jag inte hinner med bloggen om dagarna riktigt.. Förövrigt så är det min syster på bilden som nu mer lever sitt liv i frankrike nu i några veckor till om ni missat det.

Dags för mig att sova nu iallafall, Godnatt ♥




RIGHT NOW

Har precis ätit och snart blir det att åka in på dans med Frida♥ Sedan när jag kommer hem måste jag göra massa engelska så jag kommer vara lika osocial här idag som jag var igår, tyvärr :/

Men ni får ha det bäst!♥


WHEN I LOOK AT YOU

Nu har jag skrivit klart 1 labbrapport och gjort engelska. Jag känner att det får räcka för ikväll. Plus plugget har jag även hunnit med att fixa mina naglar. Behövligt kan jag lova. Nu är dom ljusrosa och fina. Lite väl somrigt kanske men aeh. Det får duga ett tag :)

Jag tänkte ju mig att jag skulle visa er vad jag shoppade igår. Det blev inte sådär jättemycket som sagt men känner att jag inte hinner ta kort på det. Det kommer komma upp i dagensoutfit framöver, det lovar jag. Så om ni är nyfikna får ni hålla ögonen öppna :)

Nu ska jag fortsätta snacka med min syster lite innan jag senare startar en film och somnar till. På tal om film,haha Jag och Becka kollade på Djungel George idag på hålan, skön film måste jag säga,haha Dock somnade jag men ändå. Uuuuuursulaaa!


Otroligt gammal bild. Måste säga att jag saknar tiden enormt!


P L U G G A R

Ja, nu vet ni vad jag spenderar denna måndagskväll med.

Ha det bra finisar så hörs vi när tiden räcker till!♥

LINKÖPING

Nu är jag hemma ifrån Linköping där jag spenderat dagen på ikea/ikano med pappa. Det gick inte så super bra för mig direkt. Hittade inte alls allt det jag behöver men jag ska förmodligen till stockholm nästa helg så jag får fixa resten då :) Lite saker fick jag iallafall med mig hem. Jag visar er sen för nu är det mat!

Pusshej!

Allt för min syster

Pappa har fixat något med tvkanalerna så nu har vi tydligen canal+ och lite. Så nu sedan klockan nio har jag suttit och kollat på Allt för min syster. Riktigt bra film verkligen, men riktigt sorglig. Nu kommer jag va depp ett tag. Tycker så synd om den stackars flickan som dog av cancer:(

Jag ska nog faktiskt snart gå och lägga mig för imorgon väntar en dag för shopping i Linköping med mamma och pappa. Jag behöver en hel del så vi får hoppas på att jag kommer hem med ett gäng påsar. :)

Jag hör nog inte av mig mer ikväll iallafall, så ni får ha det så bra.



BIG LOVE

DET FINNS INGET HETARE ÄN SAMHÄLLSVETARE!

Haha,ja det var ungefär så det lät näst in till hela gårdagskvällen. Det var ju som sagt samhällsfest i ankarsrum och kvällen var ggrym! Festens tema var "sett på tv" så jag kom dit som pirat. Tog tyvär inga bilder på varken mig som pirat eller under kvällen. Kändes lite lagom riskabelt att ha med kamera dit då det blev en del grejer snodda så jag lämnade den hemma.
Jag sov hemma hos becka inatt och imorse blev det nybakade scones till frukost,mums! Sen blev det en liten sväng på stan då lisa skulle klippa sig. Kände mig lite lagom sliten efter kvällen så jag tog bussen hem runt 2 och nu sitter jag här med en godispåse bredvid mig och chillar. Galet fint! Senare idag måste jag dock ta tag i en hel del plugg men det får väl gå det med.


påtal om något annat så saknar jag sommaren och den bruna kroppen riktigt,riktigt mycket! :(


23:29

Min kväll har väl varit sådär.. En hel del plugg som jag egentligen borde gjort mer än vad jag lyckades med på. Kom lite andra grejer imellan, men nu är alla nöjda och glada och på bra humör igen. Himla bra!
Förövrigt taggar jag inför morgondagen, eller ja snarare kvällen/natten då det vankas samhällsfest i ankarsrum som jag skrivit här tidigare. Jag hoppas på en galet bra kväll/natt.
Jag kommer inte komma hem hit förens på lördag på dagen nångång så bloggningen kommer ligga nere tills dess. Börjar 10:40 imorgon så jag har ju allt en liten sovmorgon. Det lär behövas då morgondagen kommer bli lååång.

Godnatt finisar!♥


T H U R S D A Y

Tror ni inte att jag försov mig imorse eller?? Självklart skulle jag vakna vid sju när bussen går halv åtta just den dagen då jag skulle ha prov på morgonen som jag skulle plugga till + skolfoto. Jag bokstavligen flög upp ur sängen imorse när jag kollade på klockan,haha Min mobil hade på något konstigt sätt dött eller nått så alarmet funkade inte.. -.- Men jag hann iallafall med bussen till skolan och det var ju huvudsaken.
Förutom provet så har dagen faktiskt varit riktigt chill. Sönt det! Dock så längtar jag inte tills skolfotona kommer. Jag kommer se hesmk ut!

Nu ska jag kolla lite bloggar och så innan jag börjar beta av min stora hög med plugg.

See you!♥


BIG LOVE

Jag la bloggen helt åt sidan förut när jag kom hem. Jag har i stort sett råpluggat in en massa kända begrepp och personer som jag ska kunna imorgon klockan 8:20. Just nu känns det rätt bra men vi får se hur det går helt enkelt. Det kan ju va så att jag hinner glömma bort alla inatt,haha
Jag har även hunnit att kolla lite på vad jag ska ha på mig på samhällsfesten på fredag. Jag är nästan helt klar med outfiten. Bara lite smågrejer som fattas ^^ Jag har också försökt att komma på vad jag ska ha på mig imorgon, skolfoto och allt ju. Insåg nyss att jag inte orkar bry mig så där överdrivet jättemycket. Det är ju trots allt bara ett foto? Men visst, jag vet hur jag själv funkar så nog har jag lagt fram kläder och fixat lite så att jag inte blir sådär jätte stressad imorgonbitti. Nu ska jag kolla lite på tv innan jag för en sista gång ikväll läser igenom allt till provet imorgon och sedan sover.


En random bild på Lindi och mig. Jag saknar dig superdupermega mycket! ♥

BIG LOVE

DANCE

Nu kommer Frida hit när som helst och då drar vi in till stan på dans. Fint!





WEDNESDAY

Hejsan! :D
Nu är jag precis hemkommen ifrån skolan. Sköönt! Jag ska när som helst sätta igång och plugga till provet imorgon och efter det ska jag visa mina matlagningskunskaper, haha Jag, laga mat? Nae va. Men det ska jag iallafall göra idag så ni får önska mig lycka till,haha
Sen senare är det dans som gäller. Denna gång jazz.
Juste, träningsvärken jag snackade om igår: Ni förstår inte smärtan, haha. Hur ska jag kunna dansa :O speciellt jazz också.. Aja, det får gå som det går. Nu måste jag plugga.

Vi hörs!♥

TODAY I'M WEARING THIS

 

Tröja - Zara
Kjol - H&M
Strumpbyxor

TRÄNINGSVÄRK

Dansen förut var riktigt,riktigt jobbig men riktigt,riktigt rolig. Precis som vanligt. Det värsta är bara att jag redan hade riktigt mycket träningsvärk idag ifrån dansträningen jag hade igår så jag längtar verkligen inte till träningvärken jag kommer ha imorgon. Den lär ju vara minst dubbelt så mycket som den var idag :( Så ja, om ni går på västerviks gymnasium och ser någon som inte går normalt och rör sig ungefär som en gammal tant imorgon så är det jag. Aj aj!

Nu är det iallafall dags för lilla mig att sova. Godnatt!♥


Bild tagen av mig för ett par veckor sedan. Den är tagen med min canon eos 1000d + close-up filter+10.

Btw:Nu har jag bestämt vad jag ska vara på samhällsfesten på fredag. TAGGA!

DAGENS LOUISE

 

Slår på stort med en dagens. Inte ofta det händer nu för tiden! :O Men jag tycker det är himlans kul att se/läsa på andras bloggar om "dagens outfit" så jag ska försöka bättra mig på den fronten. Kan ju va bra att kolla tillbaka på nån dag när inspirationen ligger på noll :)
Så här är iallafall vad jag hade på mig denna höstiga tisdag. En väldigt "enkel" outfit om säger så.

Tröja: H&M
Linne: Gina Tricot
Jeans leggings: H&M
Klocka: Guldfynd


SMOOTHIE

 

Nu har jag hunnit med att äta upp min mumsiga frukost samtidigt som jag pluggade på lite till provet på torsdag. Jag ska när som helst sätta igång med att göra mig i ordning för om ca en timma tar jag bussen in till Becka,Ela och Lisa. Jag ska försöka att hinna med att göra lite engelska innan jag åker också har jag tänkt. Men om jag inte hinner det nu så får jag ta det ikväll efter dansen istället.
Men nu är det dags för mig att sätta igång så att jag inte missar bussen.

LOVE 


STUDIEDAG

Nu har jag varit vaken ett tag. Men för att riktigt ta vara på studiedagen har jag bara tagit det riktigt lugnt än så länge. Jag har kollat lite på tv och bara gjort ingenting. Nu ska jag röra mig neråt i huset och göra mig en mumsig smoothie har jag tänkt mig. Det var ett bra tag sen jag gjorde det nu känner jag, allt för länge sen då det både är galet gott och även nyttigt.

Tycker lite synd om er som sitter i skolbänken nu,haha. Men antar att ni är lediga någongång när inte vi är det..

Ha det bra!♥

CLOTHES



Knåpade nyss ihop ett litet collage med kläder jag gärna skulle ha i min garderob just nu. Jag funderar faktiskt starkt på att köpa tröjan,halsduken och skorna i Linköping på lördag. Jag är i stort behov av en himla massa nya kläder känner jag. Så på lördag är det jag som shoppar loss. Det dåliga är ju bara att det är samhällsfest på fredagen. Jag lär ju va lite lätt död på lördagen men det får jag leva med ;)

MAKE A DREAM COME TRUE

Som jag skrev igår så började ju denna dag med en liten sovmorgon. Bussen var dock jäkligt sen så höll på att komma försent till franskan men jag hann precis. Ibland ska man ha tur! ;) Efter franskan var det lång håla så då drog vi hem till Becka och kollade på film. Sköönt! Åkte tillbaka till skolan och hade matte och sen var det dags för dansen där vi hade street idag, min favorit! :)
När vi slutat gick jag ner på stan en stund medans jag väntade på bussen. Köpte lite nödvändiga saker så som hårnålar och lite.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen efter det blir det att ta tag i allt plugg..


SLEEP TIGHT

Nu har jag precis packat klart väskan till imorgon. Måste ha med danskläder och lite då vi har ESV imorgon. 2 timmars dans. Så skoldagen kan inte avslutas på ett bättre sätt. Men nu är det dags för mig att sova :)

Sov sött!

 

Maybe you're the right one for me


SHOWER

Nu ska jag när som helst hoppa in i en lång och varm dusch. Galet skönt! Har suttit och läst på mina älskade kända begrepp och personer till provet ett tag nu men pallar inte mer. Det får bli ett studiedagsnöje,haha Är nämligen så att det råkar vara studiedag på tisdag. Hur underbart fint är inte det då? :D + att jag har en liten sovmorgon imorgon då samhällskunskapen är inställd så jag börjar inte förens 9:40 :)

Dags för duschen. vi hörs kanske senare ♥

MATCHA

Allt kommer ifrån H&M

Jag har kommit på att jag tycker att gröna byxor är riktigt snyggt. Så jag slängde ihop ett collage för att visa hur jag skulle matcha dem. Jag skulle ha en vit oversize skjorta lite slarvigt istoppad i byxorna med ett svart linne under. I byxorna skulle jag ha ett svart skärp. Antingen flätat eller med nitar. Jag skulle bära massor av smycken - stora ringar och armband. Jag skulle också ha en svart skinnväska med guld/silver detaljer på.
Vad jag skulle ha för skor till har jag inte klurat ut. Antingen ett par snygga boots , kilklackar eller tygskor.


VÄLKOMNA!! :D

Jag har märkt att det kommit några nya läsare hit till bloggen. Ni är otroligt välkomna hit och jag hoppas att ni fortsätter kika in här. Ni får mer än gärna kommentera massor.

Tycker ni att ni saknar något här i bloggen? mer mode,fler bilder, mer om min vardag eller vad som så släng iväg en kommentar här under så ska jag göra allt jag kan för att ändra :D

Puss på er alla fina läsare♥

ÄNDRADE PLANER

Ändrade planer! Det blev inte att va med Lisa idag. Vi tar det en annan gång istället! :)
Så vad har jag gjort istället? Jo, suttit och blivit förbannad väldigt många gånger på att headern inte vill som jag vill, haha. Vet inte hur många olika jag gjort:O Fick också ett ryck och ändrade bakgrunden till svart som ni ser. Vet inte riktigt hur det blev.. Men den gamla gråa bakgrunden passade verkligen inte till headern och vit bakgrund blev för somrig så ja, svart får väl duga ett tag. Eller vad tycker ni? Vilken bakgrundsfärg ska jag ha?

Nu vankas det supergod mat här hemma! Vi hörs sen! ♥

GODMORGON

Godmorgon fina läsare!♥
Jag vaknade mycket senare än vad jag tänkt idag. Jag ska nämligen in till Lisa sen idag och innan dess skulle jag ha städat och pluggat lite. Vaknade vid halv 12 och då drog jag snabbt igång med städningen. Blev klar alldeles nyss så nu ska jag bara lägga på mattorna och bädda sängen lite innan rummet är klart. Efter det ska jag ta fram samhällskunskapsboken och försöka nöta in en massa kända personer och begrepp till provet som är på Torsdag. Kill me!
Sen ska jag väl ta och äta lite lunch och sen bär det väl av in till stan till Lisa antar jag :)


Lindi ♥ (bilden har inget med inlägget att göra dock)

 


23:02

Notting Hill kan ju va bland den finaste!

Hjärta på låten

Blev just kär i den här låten efter att ha sett filmen precis. Mindre hjärta på filmen men ett stort hjärta på låten!


RALLY?

Det kör en massa rallybilar utanför mitt hus :O Jag antar att det är någon tävling eller nått. Inte ofta det händer nått här i Almvik ska ni veta,haha Fy vad dom låter! Ingen lugn och ro här inte.. Jag får helt enkelt ta och höja musiken bra mycket för att överrösta skiten -.-

GALET FINT

Galet fint fredagshäng hos Marthe igår måste jag säga. Tackar folket för kvällen och hoppas på att det var långt ifrån den sista sådana kvällen.

Igår efter den otroligt unerbaraälskade sovmorgonen till 10:40 hade jag en kort och skön skoldag med lång håla i mitten som spenderades hemma hos Becka med henne och Lisa tittandes på Forrest Gump. Jag måste nog vara den enda som inte sett den innan. Fick reda på igår att det tydligen var en jättekänd film. Där ser man,haha Riktigt bra var den iallafall. Så om det finns någon liten person där ute som är lika efter med att se den filmen som jag så gör det!
Slutade vid halv 4 och då följde jag med Bea hem till henne och åt och lite innan vi åkte tillbaka in till stan för att dra till Marthe där det befann sig lite härligt folk. Kvällen var toppen och runt 12-halv ett åkte jag och bea hem till henne igen och kollade på idol och somnade. Fint!

Jag hade inte med mig kameran så jag har tyvär inga bilder från kvällen att visa er :/ Men Marthe tog en massa så kanske kan sno några av henne, jag får kolla det! ;)


TORSDAG [CHECK]

Tjaa! :D
Duktig jag är på det här med att uppdatera ofta, hehe not.. Men jag försöker att alltid slänga in minst ett inlägg om dagen men det är ju inte alltid jag lyckas med det om man säger så. Jag tycker det känns lite lagom onödigt att skriva när man inte har någorlunda vettiga saker att skriva om liksom. Inte sådär jätte kul att läsa då,hehe
Men jag gör mitt bästa! :)
Skoldagen idag har iallafall gått galant. Har stimmat runt med brudarna i klassen hela dagen. Galet fina är ni! ;*
Slutade vid 15 och då åkte jag direkt hem hit och tog det allmänt lugn. Det är precis vad jag gjort resten av denna kväll också och det är precis vad jag kommer fortsätta med. Imorgon är kvällens planer att spendera kvällen med lite härligt folk. Det blir nog gggreat! :D

Imorgon har jag sovmorgon! Hur underbart är inte det? Efter skolan sen följer jag med Bea hem, galet fint!

Vi hörs!♥

IDOL

2 av 3 labbrapporter är nu klara och det känns riktigt skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.

Nu---> IDOL! (första gången jag har tid att se på det den här säsongen,haha) Det är ju nu på uttagningen som det är kul sen blir det ju bara drygt tycker jag, haha.

MITT SCHEMA



Jobbigt!

Jazzen inställd :(

Jazzen är inställd ikväll så jag har inte sådär jätte mycket för mig för tillfället. Sitter och skriver på mina 3 labbrapporter. Dock så behöver som inte vara klara förens om typ 2 veckor men jag känner att jag vill ha det överstökat. Jag kommer tacka mig själv om sisådär 1 vecka och 6 dagar då jag annars skulle suttit och gjort dem. Brukar alltid skjuta upp saker till sista sekund men nu har jag lovat mig själv att bli bättre på att ta tag i saker i tid så.. Ja, nu sitter jag här. Gick i skolan till 4 idag. Känns skönt att ha klarat av ännu en mördaronsdag. Bara en massa låånga lektioner på förmiddagen och sen labb från 13:00 till 16:00 varannan onsdag. Inte det roligaste om ni frågar mig;) 

Vi hörs snyggingar! Puss♥

TIRED

Slutade denna låånga skoldag med en väldigt jobbig idrottslektion där det var intervaller på schemat. JOBBIGT! Sådär lagom röd i ansiktet styrde jag kursen mot becka,ela och lisa där vi sedan snart drog ner på stan för en fika och för kika i lite affärerna. Mötte upp frida vid typ 6 och gick då till mejeriet där det var dags för dans. Så himla super duper kul men galet jobbigt och varmt! Bokstavligen slängde mig in i duschen direkt när jag kom hem och kastade sedan i mig mat. Har knappt ätit något sen frukost idag heller. Illa! Men usch vad jag hatar skolmaten.



Nu ska en galet trött Louise Eriksson när som helst gå och borsta sina tänder och sen landa i sängen. Ifall ni ville veta liksom ;)

M O N D A Y


Dagens frisyr. Inte avancerad för fem öre. Satte bara upp håret i en slarvig knut. Riktigt skönt!


När jag ändå är igång kände jag för att visa mina röda naglar som jag målade igår. Rött kan ju va bland det finaste!

Hello people! Jag kom hem från skolan för inte alls så länge sen. Det har varit en lugn dag i dag med inte allt för många lektioner. Hade politiksnack ett bra tag. Massa olika partier var i skolan som man fick gå runt till och fråga massor. Jag är inte insatt i det där alls så något lärde jag mig väl förhoppningsvis. Jag har inte ätit något sen frukost kom jag just på. Är skaapligt hungrig nu så jag håller tummarna för att maten är på gång nere i köket.


12 September


Den bjuder jag på! haha

Sitter för tillfället i mitt rum med myskläderna på. Njuter in i det sista av helgen. Imorgon drar det igång igen. Ny vecka. Undrar om jag slutar 2 eller 4 imorgon.. hm. Kan va så att ESV är inställt. Man kan ju alltid hoppas på att få sluta lite tidigare:) Imorgon kväll händer det nog inget speciellt skulle jag tro. Ska sätta tänderna i ett gäng engelskaglosor och dammsuga mitt rum. Annars är det lugnare än lugnast ;)

Ni får ha det bäst, så hörs vi imorgon!

LÅNG PAGE

Jag funderar starkt på att göra en stor förändring. Förändringen skulle vara  att tunna ut håret ordentligt och sen klippa lång page igen. Precis som jag hade i 8'an. Kommer ihåg att jag trivdes riktigt bra i det + att jag är riktigt j**** trött på mitt långa hår som bara är tovigt och långt så att jag aldrig orkar göra någnting med det. Funderar även på att färga det lite mörkare. Som jag gjorde förra höst/vintern. Det enda problemet är ju bara att jag är så dålig på att ta tag i saker. Så vi får väl se när detta blir av, nån gång i nästa liv kanske. Vem vet? haha

Men nu vill jag höra eran åsikt. Tror ni att jag skulle passa i en lång mörkbrun page? :)♥

 


Bjuder på tre små pluttar vid namn Louise. Jag tycker jag ser jätte liten ut,haha Dock så är det typ bara 2-3 år sen Tiden går fort. Men med bilderna vill jag komma till att jag vill ha ungefär samma hårfärg som på första bilden och ungefär samma längd som på bild 2 och 3. Vad tror ni? Låter det bra? :)


BINGO

Hallå! :)
Gick upp 7 idag för att åka och jobba på bingo. Inte det roligate man kan göra en söndag direkt men det var inte mycket att göra åt. Det kom en hel del folk så ibland var det riktigt stressigt att hinna med. Vi åkte och handlade på vägen hem och nu har jag varit hemma ett tag. Ska snart kolla på Isprinsessan som jag kollade på inatt fast jag somnade så jag hann inte se slutet,hehe. Pappa var nyss inne här och kopplade in den stora dataskärmen till min laptop. Vi har en jätte skärm som vi haft till den stationära datorn men den har kraschat totalt så vi ska köpa en laptop till och sne ha skärmen till den. Men ja, nu sitter jag alltså här med en gigantisk skärm. Skaplig skillnad att kolla på den. Blir ju nästan yr, haha Men jag vänjer mig nog snart. Skapligt bra att redigera bilder ju! ;) Nu fattas bara ett bra photoshop.. Det jag har nu är ett gammalt som jag inte gillar alls. Vill det nya,hehe Men det är ju lite smådyrt sådär,hehe




2 mobilbilder från idag


New Header

Nu har jag fixat en header också. Den får duga så länge.. Känner att bloggen blev väldigt grå. Men ska ut och fota lite höstbilder snart och då blir det en ny header.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Mamma tvingar mig att gå upp innan 7 imorgon (PÅ EN SÖNDAG!!) och sen följa med och jobba på nån bingo.. Jätte kul, verkligen! Men antar att jag få va snäll och ställa upp.

Det var allt för mig denna kväll. Godnatt♥


BETTER TOGETHER



Tycker det är allt för länge sen vi träffades nu! Saknar dig pluttan ♥


BLOGGTIPS!

Några av de bloggar som jag läser:


STORBLOGGARE
KENZA
EGOINA
NEVNARIEN

FOTOBLOGGAR
TINKERBELLA
LINAFOTO
MICHAELA
LILLALIE

VÄNNER
FRIDA
IDA
LINDI
MIKAELA
AMANDA
SASCHA
ANNA
KAJSA
FELICIA

Så där har vi några jag brukar kika in på :)

MY FAVOURITES

 


Har kikat runt lite H&M och Ginas sida nu ett tag och plockat ut mina absoluta favoriter. Tror att jag snart ska ta och beställa lite av plaggen. Speciellt skorna ifrån H&M och den stora gråa koftan ifrån Gina.

Vad gör ni en lördagskväll som denna? :)


MAMMA MIA

Som ni ser så är det bara bakgrunden som ändrats här än så länge. Har hållt på med en hel ny design ett par timmar idag men nej, den blev inte bra. Jag nöjer mig nog med bloggen som jag har den nu med en annan header (som kommer så småning om) och lite små ändingar här och där. Vad säger ni om det gott folk? :)

Kände att jag behövde komma på andra tankar förut så jag drog på Mamma Mia. En film som man inte kan bli annat än glad utav, haha Dock så somnade jag mitt i och vaknade upp i slutet, typiskt.. hehe

För övrigt så känner jag att jag vill ut och fota nån dag snart, någon som är på? :)



Vi hörs♥

FRÅN OCH MED DU

Sitter och dunkar Oskar Linnros ur högtalarna och tänkte börja och pilla lite med designen här på bloggen. Hösten är ju här nu (iallafall enligt mig) så jag ska försöka få bloggen lite höstigare har jag tänkt mig. För övrigt sitter jag här med en stor godispåse bredvid mig. Åkte in till stan förut och då blev det en tur till godishuset. Gott ;)

Igår spenderade jag min eftermiddag kväll med pizza och lite spel och sånt i Julias lägenhet med lite folk. Myys! :) Kom hem runt tio och orkade inte blogga. Därav den icke existerande uppdateringen igår.

Ha det bra!♥




2 gamla vattenbilder som ni säker sett förut. :)


SAMMET


Åh vad jag vill ha ett par sammetsleggings. Det plus en stor vit stickad tröja står höst upp just nu.
Galet fint!


9 September

Naturkunskaps redovisning [CHECK]
Så himla skönt att det är över. Nu har jag inte en endaste läxa mer den här veckan. Det är ju iofs bara imorgon kvar men det är riktigt skönt att ha hela denna torsdagskväll fri från plugg. Det bästa är ju att jag har sovmorgon imorgon med. Börjar inte förens 10:40 :D Galet fint.
Ja,som ni märker så är jag på riktigt bra humör och det har jag varit hela denna dag. Det är inte varje dag kan jag säga. Brukar ofta vara stressad och det leder till att det ständiga leendet på läpparna försvinner lite då och då.
Nu är det väl snart dags för mat i detta hus antar jag. Så ni får ha en dunderbra torsdagkväll för det kommer jag ha!

 
5 september


SISTER!

Har precis "skype'at"  med syrran. Saknar dig redan hörru! Känner att 2 hela månader är vääldigt lång tid..
Men det går nog det med. Med den hastighet som tiden flyger iväg i mitt liv just kommer det va julafton vilken dag som helst. Precis så känns det. Jag hinner liksom inte med.

Dansen förut var jätte rolig. Även om jag gillar street snäppet mer än jazz så älskar jag jazz. Så himla kul! + att läraren är grym. Något som är mindre rockigt är att jag redan känner av träningsvärken. Längtar inte till imorgon asså,fytusan! Ni som tror att dans är en lätt grej har helfel. Styrkan är inte att leka med alltså.. Inte nån stans.
Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar här. Tröött.

Godnatt snyggingar!♥


Fotograf: Lindi  Modell: Jag Kamera: Canon eos 1000D

HANDS UP


Nu drar jag på dans. Jazz ikväll. Puss♥

GALET TRÖTT

Hej jag heter Louise och jag är väldigt dålig på att blogga för tillfället.  All den där lediga tiden finns liksom inte där just nu.. Hur kan det komma sig? ;)
Idag har jag iallafall haft en lång dag i skolan.. Slutade idrotten vid fyra och då mötte jag upp amanda och så gick vi till niclas en sväng och sen ner på stan och käkade lite. Massa snack blev det på det då dansen inte började förens 18:40. Väl på dansen sen gick det jättebra. Var galet trött men det funkade endå :)Nu borde jag igentligen sitta och plugga in glosor för fullt men det går ju inte sådär jätte bra när boken ligger i skåpet. Lyckat Louise! -.-


 
 2 bilder till från dagen med Lindi ♥ Fotade med min kamera Canon eos 1000D


Bara att tagga en ny skolvecka nu då..

Fytusan vad jag saknat dig! Det känns verkligen som att något fattas när du inte här. I 9 år va vi med varndra nästan varje  dag och hela tiden så det kanske inte är så konstigt att det känns tomt nu.. Men jag vet ju att du har det riktigt bra i stockholm :)

Dagen har iallafall varit awesome! Vi har fotat, kollat SATC , bakat chokladbollstårta(som vi alltid gjorde förr) och pratat maassor :)






Två bilder från idag. Fler kommer med tiden :)


09:52

Godmorgon! :)
Jag var uppe för ett par timmar sedan och sa hejdå till min fina syster som nu snart lämnar sverige för att va au-pair i frankrike nu i ca 2 månader. Du får ha det underbart bra nu sister! ♥
När dom satt kurs mot skavsta gick jag upp till min sköna varma säng och somnade igen. Man kan ju inte gå upp allt för tidigt på en söndag! hehe Nu är jag iallafall utvilad och ska snart plocka upp lite här på rummet och äta frukost. Det är nämligen så att jag äntligen ska få träffa min underbarabästa Lindi idag som numer lever sitt liv i huvudstaden.



















Jag och Lindi m.fl genom tiderna. Mest ifrån Åby! Kan inte säga annat än att jag saknar den tiden jätte mycket!


SATURDAY

Min förkylning håller i sig så min lördag har inte börjat så händelserik och det lär den inte bli i fortsättningen heller.. Tror inte att jag har någon feber men jag är täppt i näsan och halsen gör ont så jag är inte på topp för fem öre. Jag ska snart ta tag i naturkunskapen och samhällskunskapen som jag måste göra nu i helgen. Usch vad tråkigt! Men sen när jag gjort klart det blir det nog att gå ut och fota lite. Det blev inte av igår heller.. Jag suger på att ta tag i saker, haha


Jag hoppas att ni mår bättre än mig och att ni har en grym lördag! ♥


BEAUTIFUL MORNING

 



Så här fint var det en morgon när jag vaknade. Vackert vackert, haha


TODAY I'M WEARING THIS



|Kofta-H&M | Prickiga leggings-H&M | Kjol-H&M | Svart linne-Lindex | skärp | Klocka-Gildfynd| Armband-Guldfynd(saknar dig lindi!♥) |

FÖRKYLD

Det verkar som att jag dragit på mig en förkylning under natten. Tåppt i näsan och riktigt ont i halsen. OGILLA! Men jag tänker gå till skolan iallafall, jag har trots allt bara 2 lektioner. Så dom ska jag nog klara av.
Syrran är hemma så hon skjutsar snart in mig till skolan, hur fint! Så himla skönt att slippa bussen för en gångs skull :D

Ha en dunderbra fredag nu gott folk. HEEELG!

VADÅ GRYMMA? :D



Dansfreak som jag är, höhö

JACKET

Hur mysig ser inte denna jackan ut på en skala? Riktigt varm om mysig. Det skulle inte sitta helt fel att mysa runt i den i vinter då temperaturen är under nollan. Men jag köpte mig en ny vinterjacka i slutet av förra vintern då min andra gick sönder så jag har ju en nästan precis ny. Så jag får nog klara mig med den den här vintern. :)

Men ett tips till er!  :)


HATA VÄDRET

Nej vet ni vad, det ser ut som det kommer börja regna vilken minut som helst så jag håller mig nog inne istället. Tar med mig kameran på en sväng imorgon istället :)


17:01

Hello people!
Idag har jag endast haft en lektion, hade "utedag" med hela samhällsprogrammet på förmiddagen. Gick runt i västervik till olika stationer och gjorde uppgifter. Inte det roligaste om man säger så, hehe. Avslutade iallafall dagen med en datakunskap lektion innan jag satte min på bussen hemåt.
Har precis ätit lite mat och ska när som helst ut och fota lite. Måste ju prova dom nya filtren ju!;D

Jag återkommer senare men förhoppningsvis ett gäng fina bilder :) Ha det bäst!

DANCE

Streeten gick galant igårkväll, dock väldigt mycket folk och väldigt svårt men så himla kul! :D Skoldagen idag var värsta mördardagen,haha 8:20-16:00 och från 13:00- 16:00 stod endast naturkunskap på schemat, jag är glad att jag överlevde! Fast kan ju inte säga att det var sådär jätte jobbigt att gå ut och plocka löv (!?) och sen leta upp vad det var för träd/buske och sen klistra fast det på en lapp. Och med en hel del skratt och prat där under tiden så gick det strålande! haha Efter det tog jag bussen hem och nu har jag precis ätit lite. Det är samma stress idag igen för om sådär ca 20 min ska jag på dans igen, men denna gån jazz/modern :) Första gången så vi får hoppas på att det är kul. Jag fick förresten reda på att jag har dans som estetisktval i skolan, yes! Så varje måndag kommer jag tillbringa de två sista timmarna i danslokalen, fint!

När jag kom hem förut såg jag att mina kamera-filter kommit. Hur fint? :D Så dom får jag ta och testa ikväll eller imorgon.

LOVE L


RSS 2.0