Book review..

Tänkte nu sätta mig och göra min bokrecension om den engelska boken. Lyckades trots allt få de där sista sidorna utlästa innan jag slocknade igår. Men idag fick vi reda på att en bokrecension ska vara klar innan morgondagens enhelskalektion är över, hmm. 

En sak som fick mig att le idag när jag kom hem var att mina 100 bilder som jag beställt från fuji kommit. Kanon! Det var sånt där erbjudande att man får 100 bilder för bara 29:- (frakt). Hur bra som helst ju :D


Om man skulle ta och öppna engelskaboken och skriva några rader då..

Precis i min smak


H&M


Trendy Discoteque


Hahaha, har suttit och kollat på ett klipp när jag frida och Lindi uppträder i singstar. Så himla kul att se sånt här. Tror att det var typ 2007 eller nått. Upträdde med denna dans gjorde vi även i almviks melodifestival och i stadsparken i västervik,haha
Lite lagom pinsamt såhär i efterhand måste jag säga xD
Men brudar, när kör vi våran come back då? ;) haha♥

12:20

Har påbörjat denna söndag den 30 januari på ett väldigt lugnt och skönt sätt, rättare sagt så har jag spenderat hela förmiddagen i soffan under täcket kollandes på film och one tree hill. 
Igårkväll/natt kunde jag verkligen inte sova så det slutade med att jag somnade i soffan runt klockan 3 tittandes på Eva och Adam (fyra födelsedagar och ett fiasko), haha  Älskade verkligen den filmen när jag var liten! 

Nu tänkte jag iallafall lämna soffan för en stund och gå och duscha och sedan läsa x antal sidor i boken jag skrev om igår..


Bjuder på två inspirationsbilder. Så enkelt, Så snyggt!

Little Wing



Vi kom hem ifrån stan ungefär halv 2 och sen dess har jag tagit det riktigt lugnt. Har kollat på ett OTH avsnitt och käkat godis.Fint!
Nu tänkte jag påbörja helgens tråkigheter. En engelskabok ska bli utläst.. Har ca 100 sidor kvar och boken är verkligen jättedålig. Jag borde egentligen läsa i en svensk bok också men det är ännu sämre så jag tror jag satsar allt på engelskan istället.

Staden

Har precis gjort mig i ordning och nu drar jag in till stan med pappa för att göra lite ärenden. Återkommer senare idag när jag kommer hem ;*



Före - Efter


Min nya frisyr


Håret borta

Jahopp, nu är håret borta.. nedå lite finns det allt kvar men det låg väldigt mycket hår på golvet hos frisören när jag var klar. Himla skönt är det iallafall att slippa det där långa,tjocka och slitna. Jag tror nog att jag kommer trivas i denna frisyr sen när jag vänjer mig. När jag kom hem förut ångrade jag nästan lite att jag inte klippte page. Hade ju det i åttan och är riktigt sugen på det igen. Får väl se om jag ändrat mig till nästa frisör besök :) 

Halv ett går bussen så några minuters till slappande har jag allt, skönt. Men vi hörs senare ikväll ♥

Change

Titta vad jag har lyckats pilla ihop nu. En helt ny design sådär en torsdags kväll. Headern är bara tillfällig så ni vet, haha Gjorde den på sådär ungefär 5 min så en ny sådan ska jag absolut fixa när jag fyllt på bild-förrådet lite.


Vad säger ni, bättre eller sämre än förra?

Klipptid

Ringde precis till frissan och fixade en klipptid vid halv tio imorgon. Där rök den sovmorgonen.. Min första och enda lektion imorgon börjar 13:10 och slutar 14:25 så att klippa mig hinner jag ju iallafall gott och väl. 
I nuläget är håret alldeles för långt, alldeles för tjockt och alldeles för slitet. Jag har inte bestämt hur många centimeter som ska bort imorgon.. Men jag har ju en hel kväll och natt på mig att fundera ut det så det löser jag nog ;)

Sofi Fahrman


Sofi Fahrman är en tjej som verkligen kan knepen med att matcha snygga outfits. Hon är en av alla dem personer som jag inspireras av. Skriver grymma böcker gör hon också!

Hennes blogg hittar ni här!

Beautiful morning

Imorse innan jag gick till bussen såg jag att det var så himla fint ute så jag tog med mig kameran och gick ut ett par minuter tidigare än vanligt och passade på att knäppa några bilder. Även att kameran inte alls vill samarbeta med mig längre så tycker jag att resultaten blev helt okej ändå :) Eller vad säger ni? ;*

27 Januari 2011

Imorse innan jag  åkte till skolan fick jag ett sms om att samhällskunskaps lektionen var inställd och att jag då skulle sluta 12:45 istället för 16:00. Så himla skönt! Så efter idrotten som förövrigt tog slut på mig hoppade jag på bussen och åkte hem. Inte helt fel. 

Ikväll har jag inga planer än så länge. Ska verkligen ta det riktigt lugnt och kanske börja fixa på en ny design till bloggen. Får se hur det blir.


Bjuder på två bilder från imorse. Alltid lika seriös som ni vet ;)

I don't want to love you if I don't know

Just nu håller 6 säsonger av OneTreeHill på att laddas in i min dator, hur fint? Tackar bästa frida för det♥
Är helt slut efter dagens jobbiga skoldag och jazzen. Jag hann lagom hem och slänga i mig lite mat och dra på mig danskläderna förut innan det var dags att åka in till stan ingen. stressigt? -jovars!
Fixade precis så att jag får sova 1,5 timme mer än vanligt o kan ta den senare bussen till skolan imorgon. Bra jobbat Louise! ;) 

Nu ska jag njuta det sista av min pluggfria kväll innan jag somnar sen. Kan hända att det blir ett och annat OTH avsnitt.. Har en stark känsla av att det kommer ersätta mitt SATC beroende. Men SATC-boxen är ju slut för länge sen så det blir nice med en ny serie. 


Har fått bilderna från den 8 Januari nu. Så några av dem lär dyka upp här på bloggen framöver :)

Försökt att visa dig med blicken,men det är inte mig du ser



Skoldagen har rullat på ganska bra tycker jag allt. Dock känns det lite surt att avsluta måndagarna med engelska istället för dans. Men jag slutar en timma tidigare än förut så det väger ju upp det.
När jag kom hem skrev jag lite på mitt svenska tal om min farmor som jag ska ha på onsdag. Vi skulle välja att tala om någon som betytt mycket för oss så då tyckte jag att farmor passade alldeles utmärkt :)
Efter det plockade jag fram mina få bakkunskaper och slängde ihop några chokladbollar, därav inläggets fina bild. Otroligt länge sen en sådan slank ner i min mage kan jag säga.

Nu tänkte jag försöka trycka ner både badkläder och danskläder i morgondagens väska då det blir en hård dag imorgon med både simhall och street. Där imellan ska jag hinna med att laga och äta mat med lite fina människor också♥

will i ever dare?

Den här helgen har helt klart varit den bästa på länge! Jag har hunnit med 2 fester, att träffa min underbara lindii 2 gånger, ta det lugnt och att inte plugga allt för mycket.
Nu är jag taggad för en ny skolvecka, och ja faktiskt en helt ny termin. VT 11 drar igång imorgon. Det nya schemat har jag delade meningar om. Jag har flera stycken 3 timmars hålor som inte är det roligaste när man har 1,5 mil hem. Och att sitta i skolan och bara vänta på att tiden ska gå är ju inte det roligaste. Men vad ska man göra liksom? 

Nu tänker jag iallafall krypa ner under mitt gosiga täcke, så godnatt på er♥



PARTY!


Snart kommer både Lindi och Hilda hit och då beger vi oss mot bynn! Gissar på en galet bra kväl/natt!

Hoppas att även eran kväll blir bra, loove!♥

Everything with you is so complicated

Sitter och funderar lite över vad kvällens party outfit ska bli. Ska ju som sagt på Fridas sweet sixteen. Och du, jag tror det blir toppen hur eller hur frida♥

Än så länge har inte dagen bjudit på så mycket. Vaknade runt tolv och sen dess har jag bara tagit det riktigt lugnt. Skönt det! Det har varit en hård vecka så att hinna andas ut var precis vad jag behövde.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig något att äta.

Alldeles för länge sedan jag hade kameran framme så inga nya bilder har jag att visa er. Så då får man göra det bästa av situationen och ta en riktigt snygg en från november på mig och bästa! :)


Nattinlägg

Hej på er! :) Gissar på att de flesta av er drömmer fina drömmar nu och det är precis vad jag också ska försöka med när som helst. Jag kom hem ifrån Lisas o Annas överraskningsfest för inte alls så länge sen. Helgrym kväll måste jag säga! :D Och imorgon är det bara att tagga om för då är det ännu en fest som gäller, men denna gång för bästa Frida♥

Nu ska jag sova höörni. Vi hörs imorgon!♥


november 2010

Galet fin!


Complicated

Nu mår jag faktiskt himla mycket bättre. Men det var nog tur att jag satt och kollade på på dansen iallafall. Kvällens bästa var ju helt klart att vi får ha kvar samma danslärare som förra terminen! + att dansen vi(dom) började med idag verkar helgrym!
Arbetet är klart nu, är väl inte sådär nöjd direkt men det får duga. Orkar helt enkelt inte med det mer. 
En annan bra sak som hänt idag är att jag ,lina o bea fick tillbaka vårat arbete om utfiskning för andra gången(?), bara det att förra gången vi fick tillbaka det hade vi VG på det och idag MVG. Bra koll natalia har ju,haha Lovar att hon hade glömt att hon redan läst det en gång,haha Men glada blev vi iallafall! :D 


Slänger upp en bild på mig och kussen Malin (hennes bild). Det var inte igår den togs om man säger så,haha

FÖRKYLD

Jag mår inge bra alls idag.. Hostar och huvudet känns tyngre än tyngst. Så jazzen nu ikväll kan jag ju glömma. Men jag åker dit och kollar på iallafall. Vill ju inte missa första gången. 
Har ett arbete som måste göras klart ikväll också så frågan är ju när jag kan gå och lägga mig ikväll? 

Nu ska jag iallafall gå till köket och fixa spaghetti som jag lovat pappa att göra innan han kommer hem.

Helt slutkörd

Är så gott som död nu. En dag med simhall & street + en förkylning på det sätter sina spår. Det var iallafall grymt kul på dansen. Som vanligt helt enkelt. 

Rolig blogg jag har idag känner jag.. Får ta igen det nån annan gång. Nu måste jag sova innan jag somnar vid datorn

Godnatt

Måndag

Känner mig näst intill död nu måste jag säga. Är fortfarande inte på topp och att avsluta skoldagen med ett hårt danspass sätter sina spår. Provade på balett för första gången i mitt liv idag och jag längtar verkligen inte till träningsvärken jag kommer ha imorgon tack vare den. Frågan är hur jag ska både orka simma på idrotten och dansa street på kvällen imorgon? 

Nu tänkte jag iallafall ta och skriva ett par rader på naturkunskaps arbetet och efter det ska jag ha världens lugnaste måndagskväll. Just nu känner jag bara för att sova men det får jag hinna med i något annat liv,haha 

Loove♥♥


Solsidan

Jag har precis som jag gissar att de flesta av er också har, kollat på solsidan som drog igång med första avsnittet nu ikväll. Lika bra som vanligt måste jag säga :) 
Imorgon är det ju skola igen men har ingen söndags ångest faktiskt. Måndagar är nog min favorit skoldag tror jag. Men det lär det bli ändring på nästa vecka då vårterminens schema drar igång.. 

Nu har jag faktiskt tänkt att krypa ner under täcket snart och läsa några sidor i min bok. Låter som ett bra avslut på helgen tycker jag :)



Pussar!♥

Bra Bättre Bäst

Will Young – Leave Right Now
Josef Hedinger – About being alone
Andreas Weise – Ain't No Sunshine

16 Januari

Det blev en riktig sovmorgon för mig idag då jag vaknade för cirkus en timma sedan. Skyller allt på att jag inte är på topp idag. Halsen är svullen och huvudet värker. Men det har jag tänkt att ignorera och hoppas på att det är borta imorgon. 
Det är i den här veckan som det mesta drar igång efter vinter-uppehållet. Streeten drar igång på tisdag och jazzen på onsdag. Som jag längtat! Så någon förkylning har jag verkligen inte tid med. 
Idag väntar iallafall något betydligt tråkigare än dansen.. Ett arbete om ekologiska varor ska skrivas. Så det är väl det jag får dra igång med nu :/ 

Latero


canon eos 1000D - 9 januari

-


One year ago

Bilder som togs den 15 Januari 2010. Alltså för exakt ett år sedan. Haha, vad liiten jag ser ut :O

Mysig fika med Ida

Min dag har varit riktigt slapp och riktigt mysig, och i dem spåren lär kvällen fortsätta. 
Fikan med Ida blev jättemysig och vi hade mycket prat att ta igen. Vi kom fram till att senast vi va var i augusti när vi hade födelsedagsfest tillsammans. På tok för länge sen sist med andra ord! Så nu ska vi bättra oss. 

När som helst står tacosen färdig på bordet, mm så gott! Helt klart en av mina favoriter. 

See you later friends!♥

En lektion idag (Y)

Nu är hemtentan inskickad och det känns hur skönt som helst. Hoppas på bra resultat nu bara.. 
Även att jag gick upp 10:30 är jag huur trött som helst. Det känns inte riktigt okej känner jag. Men bussen går inte förens 12:34 så jag har ganska gott om tid nu på morgonen så jag behöver inte stressa. 

Åker till skolan för en franska lektion och efter det traskar jag ner till stan och möter upp finaste Ida som jag inte träffat på evigheter. 



GRATTIIIS!!

Måste passa på att säga STORT grattis till min älskade bästavän Frida Palmgren som idag blir 16år. Lika många år som mig ju, men bara i några månader ;)
Hoppas din dag har varit grym!♥
Du är så himla bäst
Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag
Tvillingsystrar, eller hur var det?
Alla minnen..Jag glömmer dom aldrig
Alla är så fina
Du är min ängel utan vingar

Jag älskar dig!


Äntligen!

Hemtentan blev precis klar och det känns himla skönt. Imorgon innan klockan 16 ska den vara inskickad så jag väntar nog med att skickade till imorgon iallafall. Kanske kommer på något att lägga till :) 
Jag tänker inte gå och lägga mig än på ett bra tag. Min första lektion börjar inte förens 13:10 imorgon så ikväll ska jag passa på att vara upp lite extra länge,hehe Kanske drar på en film eller något om jag hittar någon braa :) 

Bloggar nog inte mer ikväll iallafall men imorgon förmiddag hinner jag nog med ett inlägg , vem vet kanske även en dagens? Inte ofta det händer nu för tiden.. 
Puss på er!♥


Riktigt bra dag med andra ord

Imorse packade jag väskan full med varma skidkläder. Det var nämligen längdskidor som dagens idrottslektion ägnades åt. Måste säga att det faktiskt var riktigt kul, men svårt att få in flytet i det hela,hah
Skoldagen avslutades med ett data-prov som gick förvånadsvärt bra. Det förra blev jag inte så där jätte nöjd med om man säger så.. Men får hoppas att jag satte det här :)
Kvällen spenderar jag åt att välja kurser till de individuella valen och skriva klart hemtentan.

alltid lika seriös jag vet

11 JANUARI

Jag överlevde första skoldagen som tur är. Och tro det eller ej så vaknade jag av mig själv tio minuter innan alarmet ringde. Ganska häftigt ändå ju. 
Något som är mindre häftigt är att lärarna redan kastat en massa läxor och sådant över oss. Har suttit med hemtentan även denna kväll och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ett par sidor i min engelska bok som man ska prata lite om imorgon på engelska.
Det tar på krafterna att gå upp 5-6 timmar tidigare än vanligt och att sedan spendera hela dagen i skolan. Så jag säger Godnatt♥
Hoppas ni haft en bra första dag i skolan :)

R.I.P JULLOVET

Säger hejdå till det underbara lovet och hej till skolan som drar igång imorgon 08:20. Vid den tiden har jag legat under täcket och drömt fina drömmar nu 3-4 veckor. Att klockan ringer 06:00 imorgon känns inte allt för lockande måste jag säga. Men jag har verkligen vilat upp mig nu det är lovet så jag är taggat för en ny termin. Det ska bli himla kul att träffa alla igen också! :D 

Nu tänkte jag försöka mig på att sova (vem försöker jag lura?kommer aldrig gå),men det är värt ett försök iallafall.
Så Godnatt på er finisar!♥



Need some help

Jag funderar starkt på att fixa en ny blogg, med ett nytt bra bloggnamn. Jag vill börja om på nytt. Problemet är bara det att jag inte har en aning om vad bloggen ska heta. Har ni något förslag? :)♥


bild från fridas facebook,hihi

Dear John

Har precis sett klart på filmen Dear John. Så himla fin men riktigt sorglig. Riktigt bra var den iallafall. Har börjat se en massa filmer nu på senaste tiden. Så har ni ett filmtips så får ni mer än gärna dela med er av det i en kommentar här under! :) 
Dock så drar ju skolan igång imorgon och då lär ju den lediga tiden försvinna och stressen kommer tillbaka, såså mycket film lär ju inte hinnas med då. 
Nu ska jag väl fortsätta att skriva lite på den älskade hemtentan som aldrig tycks vilja bli klar. 

Over and out


Snodde 2 bilder från fridas facebook som vi tog i fredags/lördags. I Love You soulsister!♥

I've got nothing to wait for

Två bilder från gårdagens photo-shoot med Frida

SUNDAY

Vaknade för inte alls så länge sen har och har precis kommit ut ur duschen. Snart hoppas jag på att det blir nån mat då jag inte ätit något denna söndag än så länge. Men jag hör allt att mamma håller på och fixar där ute i köket :)
Idag tänkte jag att jag skulle hinna med att göra det nästan allra sista på hemtentan och även hinna plocka fram kameran och close-up filtret, har lite idéer ;D

Nu ropar mamma att maten är klar, så puss puss!♥

kör på en favorit i repris

"Jag älskar dig en miljon svenska fiskar"

Frida och jag somnade väl sådär runt klockan 4 imorse skulle jag gissa så det var två trötta flickor som tvingade sig upp i förmiddags. Vi skulle nämligen ut och fota lite innan jag och min familj klockan 2 skulle befinna oss i gamleby på 30års kalas hos min kusin.
Några bilder hann vi iallafall med men dem finns på Fridas kamera så hur resultaten blev kan jag inte dela med mig av förens hon skickat dem och det lär ta ett par dagar. 

Så länge bjuder jag på en bild som det enligt mig skriker vår och sommar om: 

sommaren 2009

Sovmorgon

Oj, vaknade nyss. Ovanligt sent för att va mig men vad gör det? Jullovet är snart slut och frida kommer inte hit förens 3-4 så jag har gott om tid. Jag ska nämligen va med underbara Frida idag och sen sover hon även här. På dagen ska vi fota och på kvällen blir det värsta filmkvällen. Har ett helt gäng filmer vi sagt att vi ska se ikväll,haha
Så då kanske det var bra att jag sov så här länge för vi lär ju inte somna så värst tidigt,tss. Brukar ju inte bli så direkt,hehe


Otroligt vacker bild från 2010 nångång

SATC

et är ju nästan så att jag själv undrar vad jag gjort idag,haha Inte mycket alls iallafall kan jag lova. Har inte tagit ett steg utanför dörren, men det gör ju inte så mycket då det varit snöstorm mest hela dagen.
Pappa har iallafall fått agera snickare och satt upp lite hyllor och tavlor här på väggarna i mitt rum. Det blir npg riktigt bra det här när det är klart sen tror jag :) 

Nu ska jag kolla på sexandthecity the movie, så vi hörs någon annan gång! Puuss

D
En bild ni inte sett förut - 5 november 2010

November - December

November:

Jag spenderade väldigt mycket tid med Frida denna månad



Vi fotade massor


Frida och jag hade värsta myskvällen med en massa godsaker och film


Skolkatalogen kom



Jag,David,Amanda,Julia och Lindi hade en jättemysig kväll i amandas lägenhet med matlagning,spel och massa.


Jag fotade Cathrine


Jag gjorde collage där jag stylade ihop kläder


Jag drack en massa varm choklad och kollade på kenzatyrashow





Jag bytte rum. Det såg ut såhär i början men nu är det snart klart :)


Var på födelsedagsfest hos josefin


Jag och syrran bakade pepparkakor hos mormor


Den riktiga vintern kom och det blev snökaos här i västervik. En dag fick jag stanna hemma från skolan för att alla bussar var inställda p.g.a vädret..

December:


Jag pluggade som tusan


Det var dansföreställning och vi var såhär snygga i jazzen


Jag var lucia i törnsfalls kyrka



Jag fotade en hel del


Julen kom och vi satte in granen


Jag slog in en massa paket


Såhär julfin var jag på julafton


Julafton var jätte mysig


och jag fick en massa fina julklappar


Sen en vecka efter var det dags för nyår och det blev en bra men ganska galen kväll i odensvi

Och där var 2010 över. Kan inte säga annat än att året har varit toppen men 2011 ska bli såå mycket bättre!



What a girl wants

Nu har jag precis sett klart filmen what a girl wants och har nu tänkt att hoppa in i duschen. Insåg nyss att det bara är 5 lediga dagar kvar innan allt drar igång igen. Det påminner mig också om att tentan måste bli klar och de individuella valen måste väljas. Fy vad svårt! 
Men dags för duschen nu iallafall, looove



Cheerkväll

Nu kommer frida när som helst och då åker vi till sabine där nästan alla cheerleaders från gamla laget befinner sig. Det lär bli hur kul som helst! :)


Livet är för kort för att vara någon annan

Nu är jag klar och ska sätta igång och laga lite mat. Vi får väl se hur det går med det,haha Ska iallafall försöka undvika syrran så gott det går så hon är jätteförkyld och hostar hela tiden och det är absolut ingen jag vill bli smittad med nu i slutet av lovet.  

Jag just nuu

Femton:nollett


Frida och jag 2 november 2010

Dags att hoppa ur morgonrocken och leta upp lite vanliga kläder såhär en tisdag klockan tre?
Låter som en bra idé tycker jag då det inte är allt för långt tid innan Frida kommer hit och vi åker in till stan. 


Step Up 3

Jag tänkte att jag skulle somna tidigt igår, eller ja tidigare än jag gjort nu på lovet iallafall. Men jag började kolla på filmen step up 3 och sen var det kört,haha Kunde inte slita mig från filmen, så jäkla bra!! Vet inte när jag somnade sen men före ett var det inte iallafall,haha Jag som skulle sova tidigt ju :(

Den här tisdagen har jag inte så stora planer för. Inte på dagen iallafall men sen senare ikväll ska jag in till stan på cheerkväll för oss "oldisar" haha. Verkligen på tiden tycker jag! :D

step up 3 - google

Augusti - Oktober

Augusti:
Augusti började med lite festligheter då jag fyllde 16 precis i slutet av Juli. Den femte närmare besämt hade jag och Ida en födelsedagsfest för ett gäng brudar som blev riktigt lyckad. Jag fortsatte med att njuta in i det sista av sommarlovet och veckan innan skolan drog igång gick jag på en mattekurs som jag är riktigt glad över att jag gick. Matten nu hade varit dubbelt så svår om jag inte gjort det känner jag.
Sedan i slutet av augusti började jag ju på Gymnasiet i SP10D!


Augusti drog igång med en avskedspicknick för älskade Lindi som tog sitt pick och pack och bosatte sig i Stockholm


Jag och Ida hade våran födelsedagsfest


Jag och ett gäng brudar åkte till Björkö och firade Becka och Elas 16års dag (ELAS BILD)


Jag sprang runt ungäfär såhär


Jag hade en underbar dag med fina Lisa vid almviksbadet. Många vackra filmer spelades in den dagen kan jag lova,hahaha



Jag klippte mig för första gången på vääldigt länge. Allt det slitna försvann iallafall men på längden syndes det inte alls så stor skillnad.


Jag fotade denna bild som jag blev väldigt nöjd med


Denna månad slutade jag även med cheerleadingen. Jag kände att det blev alldeles för mycket med båden den, street,jazz och att där imellan även hinna med allt skolarbete skolan bjuder på.
Jag känner att jag tog rätt beslut men jag saknar det något enormt! Speciellt brudarna ;*


Jag har inte så många mer bilder att bjuda på från denna månad för sen drog skolan igång och då hann jag inte med annat än att åka dit,åka hem äta , träna och sova i princip,haha. 

September:
I September hände inte så mycket speciellt. Man kom in i rutinerna med skolan och det så det fanns liksom inte tid
till så mycket annat. Jag träffade Lindi för första gången sedan hennes flytt till huvudstaden och vi hade en otroligt
mysig dag här hemma hos mig.


Jag köpte 2 nya filter till kameran. Ett close up och ett soft focus som jag använde flitigt där ett tag



När Lindi var här fotafr vi massor, här är några av bilderna


Jag sprang runt ungefär såhär

Det var allt jag hade att bjuda på från september. Inte så händelserik månad som ni ser.

Oktober:
Vi kör på bilder direkt:


Började månaden med en tripp till stockholm ett par dagar med Becka,Ela,Tilda och Lisa. Där shoppade vi massor,
gick på bio och hade det hur kul som helst. (ELAS BILD)



Mitt foto intresse kom tillbaka efter ett litet försvinnande och jag tog mig ut på ett gäng härliga höst promender med
kameran i handen.


Jag hittade äntligen ett par kilklackar som jag letat efter hut länge som helst


Jag såg ut ungefär såhär


Mamma fyllde år och jag och syrran ställde till och bjöd på trerätters är hemma, efterrätten på bilden



Skolan tog upp all min tid och jag drunknade i plugg



Jag och ett helt gäng brudar åkte till Bea och åt en massa godsaker


Vi fick höstlov och jag spenderade en dag med Karin efter att inte ha träffat henne på evigheter




Jag använde mig utav självutlösaren och fotade dessa bilder

To be continued..


En liten tur i staden

Jag kom nyss hem från en liten tur i staden med pappa i jakt efter en lila matta till mitt rum, men icke. Fanns ingen som passade, ska det va så svårt? Hittade den perfekta färgen på ÖoB men så fanns den inte i rätt storlek, typiskt!
Nu sitter jag och fixar dom sista månaderna i min resumé så dom lär komma upp här på bloggen ikväll :) 

(Kul att det funkar att ladda upp bilder dåå!-.-)

MADE BY LOUISE

Jag kom just på att jag inte hunnit visa er ringen jag gjort. När jag var på stan häromdagen så hittade jag ett så fint kors så det fick helt enkelt bli en ring av det. Jag har använt den flera dagar i rad nu och jag älskar den!
Himla kul att ha smycken och sånt som inte varenda en springer runt med också. Lite unikt sådär :)

Linköping

En heldag i Linköping har resulterat i dessa grejer + en massa till rummet från Ikea och en trött Louise. Var en massa rea överallt och det gick verkligen inte att hitta alls mycket. Allt var utplockat och så. Men 3 grejer fick ju hänga med hem iallafall. Köpte ett par nya dansskor också som jag letat efter hur länge som helst! :)
|Kofta- JC | Tröja - GinaTricot | Foundation i puderform - Lindex |

CHANGES

Har gjort stora förändringar här på bloggen som ni förhoppningsvis ser. Visas fortfarande den gamla så tryck på F5 så faller nog den nya på plats. Kör på en väldigt enkel denna gång. Säg gärna vad ni tycker om den, bättre eller sämre än förra? :)



Inte okej!

Hade precis gjort klart en header till nya designen och så lägger photoshop ner och stänger utan att spara. Kuuuuul!
Får väl ta och göra om skiten imorgon kväll men känns ju lagom onödigt när jag redan suttit här ett bra tag nu och försökt att få det som jag vill ha det.. 

Karin och hennes familj har varit här nu ikväll och ätit middag och så. Nice nice, men kan ju säga att det var två lagom trötta flickor som satt och nästan somnade där i soffan ett tag. Men jag lyckades allt hålla ögonen öppna men nu går det snart inte längre så jag tror det är dags att ta och borsta de små tänderna och sedan krypa ner under täcket. Blir nog bäst så då vi ska till Linköping och shoppa imorgon. Ska köpa det sista till rummet så får hoppas på att jag kan få det klart här inne snart. Får hoppas att ikea har något som duger. Lär ju också bli en sväng inne på ikano och handla upp de sista julklappspengarna om jag känner mig själv rätt, tss. 

Men vi hörs imorgon kväll hörrni!♥

Maj - Juli

Maj:
I Maj hann jag med 2 resor. En lite kortare till stockholm med alla nior och en lite längre till Polen med dom niorna som ville följa med. Annars var det plugget som tog upp all min tid. De sista nationella proven gjordes och det var nu man var tvungen att visa in i det sista vad man går för.
Jag längtade galet mycket till sommaren och att få springa runt i sommarkläder. Detta visade jag mycket på
bloggen genom att göra collage där jag stylade ihop sommarkläder.


Våren och sommaren smög sig på och det var faktiskt ganska varmt ute. Jag satt för första gången 2010
ute i trädgården med musik i högtalarna och pluggade.



Hade dansföreställning (LINAS BILDER)

Frida och jag fotade mycket


Hade picknick med underbara Frida



Åkte till Polen och hade det awsome i ca en vecka.



Redan dagen efter jag kom hem från Polen bar det av mot Kalmar för att kolla på Kusinens konfirmation




I slutet av månaden åkte alla nior till stockholm. Vi gick på museum, shoppade och va på grönalund.
Den dagen är svårslagen!

Juni:
Månaden började med att jag stressade som tusan med att göra klart allt skolarbete (det sista på åby) för att sedan dra iväg till Tyskland i en vecka med LOOR. Väl där bodde vi hos familjer och jag och karin lyckades hamna i en riktigt bra en. Denna månad hann jag även med att njuta av den sista tiden med underbara 9B, lämna åbyskolan för gott, spendera en massa tid med alla underbara vänner och njuta av att sommaren äntligen hade hittat hit.
Jag sprang runt ungefär såhär





I början av månaden gjorde jag en resa till Tyskland med LOOR-gruppen. Fy så kul vi hade! haha


Sedan var det dags för niornas avslutningsmiddag i odensvi.


Dagen innan skolavslutningen var det SIF-kampen som gällde. Kan väl inte påstå att vi var sådär jätte bra
men kul hade vi! ;D



Sedan var dagen med stort D här, skolavslutningen. Dagen vi alla satte på oss våra fina klänningar och lämnade åby för gott.


Sommarlovet tog fart och första veckan spenderade jag med att vara ledare på ett läger och lära ut dans här i västervik. Det var hur kul som helst! Kvällarna spenderade jag med vänner. Bilden ovan är från en kväll när vi grillade vid almviksbadet.

Första doppet 2010 gjorde jag i slutet av Juni med mina kusiner Malin och Niklas



Jag fotade en massa blommor

Juli:
Måste nog säga att Juli var årets bästa månad. Började månaden med att följa med Ida till hennes mormor där vi hade det hur bra som helst i ett par dar. Badade,solade och åt määngder med jordgubbar.
Lite senare åkte jag med familjen till skåne i en vecka och hade det allmänt bra.
Solen var framme  hela månaden och vi badade mest varje dag. Spenderade hela sommaren med mina fina vänner och hann även med att fylla år där på slutet. Jag hann även med att köpa mig en ny mobil denna månad.
Vi hade det hur bra som helst hos Idas mormor ett par dagar precis i början av juli



Jag fotade en hel del med min syster



Jag hade en underbar dag vid vångaren


Jag var jävligt solbränd där ett tag kan man ju säga,haha


Hade en underbar vecka i Skåne med familjen. Badade och shoppade solade och blev jävligt brun,haha


Sprang runt ungefär såhär

To be continued..


1 Januari 2010

Vilken natt! haha Galet bra har det varit och det är helt klart en natt jag sent kommer glömma. Somnade väl sådär runt 5-halv 6 imorse skulle jag gissa och gick upp kl 8 så trött är precis vad jag är just nu. Jag ska gå och äta nått och sen ska jag soova! haha Dock får vi gäster kl 6 så får försöka va vaken då. 

Orkar verkligen inte skriva asså. Hoppas eran natt va grym och att ni fått en bra start på 2011.(fy vad konstigt att säga 2011:O)

Btw: så kommer både resten av min årresumé och en ny design upp snart. Så ni vet liksom ;)
google

RSS 2.0