Jag drunknar i plugg

Sitter just nu och skriver om vem som uppfann transitorn,när den uppfanns,var den uppfanns och hur den har påverkat vårt samhälle. Verkligen jätte kul!  Det är iallafall den fjärde av sex olika uppfinningar som jag ska skriva om så  det är inte så jätte mycket kvar. Men efter jag är klar med det ska jag hoppa över till so arbetet och fortsätta att skriva om dödshjälp. Har även en hel del spanska som jag måste trycka in i huvudet tills på torsdag då jag har ett stort prov i spanska.. Inte den roligaste kvällen man kan ha direkt.

Nu har jag inte tid att skriva här längre. Även om jag mycket hellre skulle göra det..

Troligtvis så hör jag inte av mig mer denna dag. Men man vet ju aldrig..

Pussar!♥

Ni är för fina!

Nu är jag hemma ifrån cheer träningen och ska snart hoppa in i duschen. Efter det blir det som sagt plugg.. -.-

Vå får se om jag skriver nått mer ikväll. Ni vet ju iallafall vad jag kommer ägna mig åt -.-


Ni är för fina! Men jag tycker allt att ni kan kommentera lite mer! Ni ska se leendet jag får när jag loggar in och ser att något kommenterat. Jag blir så himla glad. Det spelar absolut ingen roll om ni inte känner mig eller att ni aldrig har kommenterat här förut. Jag blir super glad ändån. Tycker det är så himla roligt att se vilka som läser min blogg :) Så nu tycker jag alla kan börja kommentera lite mer! :D


Plugg-söndag?

Ja, det var vad detta skulle va egentligen. Men jag kan inte direkt påstå att det blivit det.. Har en hel hög med plugg som borde göras men orken och tiden har inte riktigt funnits till idag. Så ikväll måste jag göra en massa plugg.. Så typiskt mig. Att alltid skjuta upp allt till sista sekunden även att jag hatar att stressa. Jag har ett teknik arbete som ska vara klart på tisdag och ett stort spanskaprov på torsdag. Och sen ett musikarbete,so-arbete och ett svenska prov ska va klart och är innan vi slutar. Och eftersom jag åker till tyskland om exakt en vecka så kommer jag missa en hel veckas arbete.. :/ Känner mig allt ifrån studiemotiverad för tillfället.

Ska på träning nu vid klockan också , så innan dess lär jag inte hinna plugga ett skit.  

Nu ska jag iallafall äta lite mat.

Vi hörs ikväll!  ♥

Syster

 
Fotograf: Jag        Modell: Cathrine      Kamera: Canon eos 1000D  Objektiv: Tamron 70-300mm

Där har vi ett smakprov på hur systern såg ut idag. Så fin så. Eller vad tycker ni?

Hej på er!♥

Hej på er!
Farbror och farmor är här och vi har precis ätit mat och efterätt. Mumsigt!
Var i västervik förut och kollade på alla fina studenter. Tog lite kort och lite. Träffade på en hel del känt folk vilket kanske inte var så konstigt,hehe Typ hela västervik var ju där och kollade x)
Systern blev så fin så efter allt fixande. Tog en hel del bilder på henne både här hemma och sen inne i stan också. Får se om någon kanske kommer upp här nångång. Kanske imorgon?

Imorgon ska jag plugga hela dagen.. Usch så tråkigt! Men måste verkligen det då jag komemr missa massor när jag åker till tyskland näst nästa vecka. Det ska bli jätte roligt men ändå lite jobbigt att missa så mycket. Har en hel del prov och arbeten kvar innan sommarlovet är här. Men gud så skönt det ska bli när det äntligen är dags att ta på sig den fina klänningen och fixa sig i timmar óch sedan träffa alla för en sista gång på åby. Lite sorgligt men ändå kul. Är sjukt spänd för att börja i en ny klass sen på gymnasiet. Känner nästan inte en ända som valt samhäll-ekonomi :S Men det behöver jag ju inte tänka på nu. Har ju några sista härliga veckor kvar på åby och sen ett sommarlov som jag ska se till att det blir det bästa någonsin! :D

Nu ska jag gå och vara lite social igen.

Puss på er!♥


Godmorgon

Vakande för en stund sen och har precis fått i mig lite frukost. Skönt med lördag!
Som jag skrev igår så kommer dagen spenderas genom att hjälpa systern med allt möjligt inför balen idag/ikväll. Ska åka in till västervik och kolla på dom vid klockan 3 idag.
På tal om något helt annat så kom jag just på att det är mors-dag imorgon :S Får försöka hitta någon present idag! :)

Hör av mig senare!

Stockholm

Hej mina kära vänner!
Gårdagen bjöds på en härlig dag i huvudstaden. Dagen innhehöll ett besök på naturhistoriska med en film om kollisioner i kosmos på cosmonova. Häftigt det där! Shopping och efter det Grönan! Hann få med mig ett par påsar hem och en himla massa åk i karuseller gjordes. Insane är nu favoriten, hehe
Kom hem runt klockan 2-3 på natten och somnade väl runt 4 kanske. Fick sedan världens chock när jag vaknade imorse eller skoja bara, i eftermiddags klockan halv 3 haha. Då var det bara att snabbt gå upp och äta lite mat och sedan fixa sig och lite inför bion. Sex and the city 2. Mötte Amanda och Malin på bussen mot stan och sen väl inne i stan hann vi med en liten sväng på stan innan bion började. Jag tycker att den var jätte bra! Skulle inte ha något imot att se den igen. :)

Morgondagen kommer bjuda på sminkning och nagelfixning på systern, fotografering på henne här hemma och sedan även inne i stan också. Jag skulle ha dansat med streeten på torget på förmiddagen också men jag sa ifrån eftersom jag lovat att sminka och hjälpa min syster. Skulle inte ha hunnit det annars. Men vi får hoppas att dom klarar sig utan mig ;)

Några bilder från gårdagen:



 
Köpte Ben&Jerrys


 
Köpte årets första jordgubbar på hötorget. Sommar!!

 
Tog en fika med Lindis pappa på stan :)


Lindi,Kajsa,Lovisa och Malin på Grönan!


Lindi, Kajsa & Malin



See you tomorrow guys!


Kom hem nu! :(

 

Saknar dig massor hjärtat. Tycker du ska komma hem ifrån egypten nu på en gång. Men jag hoppas iallafall att du har det super och att du solar och badar lite åt mig med ;)

Älskar dig ♥

Picknick i stadsparken

Ja, som sagt så är jag hemma nu. Har fixat lite bilder och pluggat lite också. Duuktigt Louise!

Stunden med amanda och Lindi blev toppen. Mötte upp Manda på bussen där vi med en gång började asgarva åt en konstig gubbe som satt och pratade med allt och alla. B.la om att han hade en bil som han inte körde och att han hade en snöscooter som gick fort,haha. Det finns folk till allt måste jag säga x)
När vi kom in till stan gick vi av vid coop och gick in och handlade lite till picknicken. Allt mellan choklad och vindruvor fick vi ner i påsarna. Fortsatte sedan hem mot Lindi där vi bara va jätte kort innan vi sedan traskade ner mot stadsparken med en himla massa mat och filtar och grejer. När vi kom fram högg vi genast in i alla godsaker samtidigt som det blev en massa snack,skratt och stimm. Spelade även lite kort som snabbt övergick till godiskrig, he-he Vet inte hur många polly,mentos och vindruvor jag fått i mitt huvud idag, haha Det är bara vi som lyckas med sånt asså. Men som jag sa förut " det finns folk till allt" xD. Sedan helt oväntat kom min mamma och gick förbi och det bestämdes då att jag skulle följa med henne att handla och sedan hem. Ska ha med mig matsäck till stockholmsresan på torsdag så nu är det fixat. :)
När jag kom hem började det spöregna men det höll inte i sig så länge och det var tur det för jag hade ett sånt himlans fotosug så direkt när det hade slutat sprang jag ut med kameran i handen och knäppte några bilder.

Dom bilderna kommer upp senare ikväll men här kommer några ifrån picknicken :




Amanda♥


Picknick


Picknick i stadsparken. Lindi på bilden


Amanda


Min vän är snyggast ♥






Nu ska jag gå ner och se om jag hittar nån mat. :) Senare ska jag städa lite på mitt rum och sen bara ta det lugnt :) Eller juste , cougar town ikväll ju! :D


Konfirmation













 
Gullungen!



naaaw!


Min söta mamma ;)


Malin fick sig en efterlängtad systemkamera. En nikon D3000. Finfin!


Milan


Pappa

Lite bilder ifrån Malins konfirmation som vi var på i söndags.  :)

Solen skiner

Känns rätt så skönt att sitta här i lugn och ro helt utvilad och se solen när jag tittar ut genom fönstret. Det blir ju inte sämre när man tänker på att de flesta andra just nu sitter i skolbänken, hehe.
Ska snart hoppa på bussen där förhoppningsvis Amanda sitter för att sedan åka in till stan och möta upp lindiför picknick och lite. Moa kunde tyvär inte följa med :( men vi ska väk klara oss ändå tycker jag.
Får bara hoppas att solen håller i sig nu hela dagen. Har hört delade meningar om  det.. Vissa säger att det ska va jätte soligt och andra att det ska regna. Vi får väl helt enkelt märka hur det blir :)

När jag kommer hem sen ikväll har jag lite plugg som måste göras men annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av studiedagen :)

Ha en bra Tisdag för det ska iallafall jag se till att jag får! :D

Pussar!

Nytt från Polen


I Love Polen tröja var ju bara ett måste. Ska köra tradition att jag köper en sån i alla länder
jag åker till. Än så länge har jag London och Polen. ;)



Fina örhängen från en affär som heter Orsay :)


En magtröja ifrån Newyorker. Jag kommer använda den med ett linne under ;)



2 badeau bh'ar ifrån Hm. Perfekta till axelbandslösa klänningar och även till stranden i sommar.

Shorts ifrån en affär som heter Bershka :)


2 sjalar ifrån en indisk affär. 1 ljusrosa och en svart

 
2 härliga stranklänningar. Även dom från den indiksa äffärer. Båda är likadana fast i olika färg för jag kunde inte bestämma mig ^^

Så mina vänner. Det var nog det hela. Jag är riktigt nöjd över mina inköp!  :)


 


Monday

Sitter här framför datorn med en skål med vindruvor bredvid mig. Känns fint det! Ska väl snart gå och borsta mina tänder och gå och lägga mig. Är sjukligt trött. Har studiedag imorgon som jag kommer spendera med Amanda Moa och Lindi inne i stan hos Lindi. Kommer bli grymt! Åh vad jag älskar studiedagar! ;)

Idag i skolan fick vi tillbaka våra franska nationella proven och det hade gått riktigt bra för mig så jag är hel nöjd! :) På tal om något helt annat så kommer den här veckan bli världens lugnaste!

Idag:
vanlig skoldag
Tisdag: Studiedag
Onsdag: Tandläkaren 10:30 så buss in till stan 9:00 och sen till skolan antingen 11:30 eller 12:30. Sen en eller två lektioner den dagen när jag kommer tillbaka.
Torsdag: Skolresa till Stockholm för shopping och Grönan ! :D
Fredag: Ledig eftersom vi kommer hem 03:00 på torsdagnatten.

Chillig vecka, inte sant?



Mina mumsiga vindruvor♥

Nu ska jag äta upp mina druvor och sen gå och lägga mig.

Sweet dreams♥
 


Måndagens Outfit

Tjeena!
Detta är vad jag haft på mig i det soliga vädret som varit idag. Eller iallafall nästan hela dagen. Såg att det spöregnade utanför fönstren idag  på sista lektionen i skolan men det regnade inte när vi gick till bussen så det var väl bara en liten skur :) Känner att den riktiga sommaren bara kommer närmare och närmare! :D


Polen-resan i ord och bilder

Dag 1, Tisdag 18/5-2010


Klockan 2 smet vi iväg ifrån matte/no lektionen för att sätta oss i en buss i ca 2 timmar till Skavsta.


Lindi och jag i bussen till skavsta

Vi hade inte tråkigt en sekund. Vi satt och pratade och flamsade om allt mellan himmel och jord.
 
SnyggLovisa i bussen                                                    David och Robin

När vi kom fram till Skavsta blev det att gå in i tullen och allt det där och självklart så piper det när jag går igenom! Det gör alltid det! Förstår inte varför.. Men kom iallafall in sen och då blev det låång väntan. Vet inte hur många parfymer jag luktade på, hehe När det bara var en halvtimma kvar´till planet skulle lyfta ställde vi oss i gaten men fick då reda att planet var försenat yttligare en timma och lite till.. Suck!


Alla är jätte glada när vi väntar.. not


Blev en himla massa kortspel när vi väntade. Sanna på bilden


Amanda och jag drar till med en toalettspegel-pose!

Sedan runt  20.00 nångång fick vi äntligen gå på vårt rosa plan. ^^
Då väntades en resa på ca 1,5 timmar till Katowice i Polen

In the air!


I flygplanet

Vi var framme i Katowice runt klockan halv tio nångång och då blev det ännu mera bussåkande. Närmare bestämt 2 timmar tror jag. Då åkte vi till Krakow där hotellet vi bodde på ligger :) När vi kom fram fick vi våra rum och jag o min roommates Lindi,sanna,moa och amanda fann snabbt ro med lite om möblering, upppackning,godis,stimm och sedan alldeles för sent sömn.


Dag 2, Onsdag 19/5-2010

Denna dag har jag inte en enda bild ifrån. Lite tråkigt men sånt är livet. Men vi gick iallafall runt i Krakow med en guide som visade oss runt i flera timmar. Lite drygt men lite intressant då och då ;) Efter guide-turen fick vi lite fritid för att shoppa lite. Visar mina inköp sen ;)
Efter shoppingen gick vi till en restaurang och åt mumsig pizza. Sen tillbaka till hotellet där det blev en massa stimm, kortspelande och lite bråk på det.. Natten slutade med sömn med lite andra roommates men det behöver vi inte gå in på.

Dag 3, Torsdag 20/5-2010

Otroligt sega och trötta efter alldeles för lite sömn tog vi oss ner till frukosten klockan 7 där det bjöds på en väldans onyttig frukost med b.la nutella,chokladflingor och några slags chokladriskakor. Men vi blev mätta ändån. Efter detvar de dgsattåka buss igen. Denna gång mot koncentrationslägret Auscwiz där vi fick ta på oss tjusiga hörlurar och sedan blev vi rundguidade där. Som jag skrev igår är det bland det värsta jag gjort. Det var hemskt att gå runt där och se allt och få höra hur livs levande människor hade blivit svälta,torterade,utnyttjade och mördade på många olika vis. Man fick ta kort utomhus så jag har några bilder där ifrån men inne i barackerna och gaskamrarna och det fick man inte ta bilder så därifrån har jag inga bilder. Men inne i barackerna fick man b.la se hur fångarna bodde och det var inget lyxigt alls. Det var kortfattat olika rum, i vissa sov dem på stengolvet och i vissa ca 8st personer i en träsäng. De hade också samlat ihop allt hår de hade klippt/rakat av fångarna och lagt allt det bakom en galsvägg så att man kunde se. Det var helt sjukt! Massa långa flätor och sånt.. Sen hade det även samlat in allas glasögon,skor,resväskor och matskålar. Allt i mängder verkligen! Helt otroligt. Vi fick också gå in och kolla i gaskamrarna där de gasade ihjäl tusentals människor och det var hemskt. Klösmärken på väggarna som de gjort med naglarna och vissa hade skrivit namn och nummer och sådant :S
Här kommer lite bilder :

Lindi & jag i bussen påväg till Auscwiz.

 
Lindi i demvrålsnygga hörlurarna                                        Guiden


ARBEIT MACHT FREI - arbete ger frihet


Lyssning..


Baracker


Just på den här platsen har otroligt många människor blivit dödade helt i onödan..

Nu tycker jag det räcker med bilder från auscwiz. Som ni som inte varit där nog förstår så är det fruktansvärt hemskt.
Efter att vi var klara på auscwiz åkte vi vidare till ett annat koncentrationsläger, Birkenau. Där fick vi bara gå och kolla lite utanför för det var översvämning.
Så struntar i dom bilderna för dom är inge bra alls. Bara tråkiga.


Drar till med en vacker bild på amanda och lindi från utsiktstornet i birkenau ändå ;)

Sedan åkte vi hem till hotellet och fixade och lite och sedan gick vi i spöregn till den hemska restaurangen som jah skrev lite kort om igår. Den med mask i salladen och fiolspenade skrikande män.. Usch! Får mår illa och får ont i huvudet utav att bara tänka på det, haha


De jobbiga fiolkillarna -.-

När vi va klara gick vi hem till hotellet där det blev massa snack och stimm med tyskar och lite, hehe
Sen sova runt kl 2-3, he-he


Dag 4, Fredag 21/5-2010

Denna dag hade regnet försvunnit och istället ersatts av strålande sol. På morgonen satte vi oss på en buss mot en saltgruva. Det var väldigt drygt och kallt men ändå rätt så häftigt att dom kunnat göra så mycket i saltgruvan. Gångar och skulpturer överallt. Jag mådde inte sådär super bra den dagen heller så det var mest jobbigt att gå runt där. Hade ont i huvudet och resten av kroppen..
Efter ca 3 timmar i gruvan åkte vi till "centrum" och åt och sedan gick vi till et jätte stort köpcenter där det blev flera timmars shopping! :D Sånt gillas! haha Men efter de där timmarna var jag rätt mycket fattigare och kunde knappt gå på mina fötter för att dte gjorde så himla ont!  Tillbaka på hotellrummet tog vi det lite lugnt och sedan dags för middag. Åt på en super restaurang denna gång! Jätte god mat!


Lindi , Kajsa och Sanna i solen ;D


I "centrum"

 
Asläskig statymänniska. Usch jag hatar                                      Schteeekitt!
verkligen sådana! Och det har jag gjort sen
jag va liten, blev alltid skit rädd för clowner
och såndana på styltor på Gröna Lund och
sådand (A) haha


Påväg till köpcentret


Lovisa utanför köpcentret! :)

Sen blev det en lika stimmig och rolig kväll som alla dom andra, hehe :D

Dag 5, Lördag 22/5-2010

Sista dagen på denna resan :/ Började med att vi fick lite sovmorgon ända tills klockan 9! haha Efter frukosten var vi några som tog en promenad till torget och alla affärer för lite shopping (igen,hihi) hittade 2 jätte söta stranklänningar :)
Sen gick vi tillbaka till hotellet och packade ihop det sista och sen satte vi oss på bussen mot flygplatsen. Åt lite när vi kom fram och tog det lite lugn och sen dags för tullen och allt det där och det pep inte om mig när jag gick igenom YES! haha


Skapligt slitna och trötta efter resan.

Planet var nästan inget fösenat så vi kom iväg rätt fort och så tog det bara 1,5 timmar tills vi landade på svensk mark igen :) Då väntade bara bussresan hem till gamleby men den gick super fort. Satt och spelade kort med några så tiden bara flög iväg ;)
Sen var resan slut och pappa kom och hämtade mig och vi åkte hem hit.

Måste säga än en gång att resan var grym och att jag inte skulle tacka nej för att åka tillbaka. Sällskapet kunde inte bli bättre och landet var nice även att det luktade illa, haha










Konfirmation

Hello!

Resan till Kalmar idag har varit toppen! Dock så har jag varit väldigt trött då jag inte sovit ifatt ifrån polen än. Men jag har klarat mig galant med ett antal gäspningar då och då,hehe.
Konfirmationen fick bra. Kusinen skötte sig så fint så. Fotade lite,så några bilder lär väl komma upp här så småningom. Men först står polen på listan. Har börjat med ett inlägg med en massa bilder och grejer från dagarna vi var där. Men det lär ju ta sin lilla tid så har vi tur kommer det upp här i veckan. Back to konfirmationen!
Vi satt i kyrkan i ca 2 timmar eller nått. Lite drygt att sitta så länge men jag tycker det gick fort ändå. Efter åkte vi hem till malin och dom och hade lite konfirmations fest för henne. Hon fick en massa fina presenter men den hon blev mest glad för var nog systemkameran ;) Eller vad säger du malin? Av min familj fick hon ett Thomas Sabo armband med en fin berlock på :)
Efter present-öppningen åt vi jätte god mat och sen satt vi ute i solen och snackade och fotade lite. Helt underbart väder måste jag säga. Precis som det ska vara i Maj månad!  Sen började det tyvär regna ( sad face ), men det gjorde inte oss nånting för då gick vi in och åt supergod tårta ;D

Sedan sa vi hejdå och begav oss hemåt till viken. Sov hela resan hem,hehe Inte så konstigt med tanke på hur trött jag var/är.

Dagen har varit super och jag hoppas att du hade en bra konfirmation Malin!

(Några bilder ifrån dagen kommer som sagt så småningom för nu är det dags för mig att sova,Godnatt )


Packa upp..

Ska nu ta mig an att packa upp väskan med en massa bara nedtryckta grejer eftersom det var kämpigt att få i allt så att det gick att stänga väskan. Men efter många försök fick jag allt ihop väskan med alla grejer i. Det tråkigaste återstår nu bara.. Jag hatar att packa upp.

Efter det ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon när jag åker till kalmar på konfirmation. måste även måla naglarna också. Men det tar ju inga tider. Ska köra på knallrosa denna gång tror jag :)
Efter att jag är klar med det ska jag SOVA! Ska bli så himlans sköönt. Måste tyvär gå upp runt klockan 7-8 imorgon bitti :( 
Fixar bilder och sånt från resan imorgon kväll :)  

Väskan väntar.. Byee!

Hemma från Polen!

Hej på er finingar! ♥

Nu har jag precis kommit hem ifrån resan. Jag kan inte säga annat än att den har varit GRYM! Massa härligt folk i ett nice land!:) Vi har hunnit med allt ifrån att gå en rundtur i auswischz (vilket var bland det hemskaste jag gjort),  ätit middag på den värsta restaurang med skrikande fiolspelande killar och mask i salladen, gått så mycket så vi hade ont i hela kroppen till att sova alldeles för lite. Men jag ångrar inte en sekund att jag följde med. Så himlans kul har det varit. Lite bråk hit och dit men det hör väl till.

Har tagitmängder med bilder så några lär väl komma upp här så småningom. Har även handlat lite nya grejer som ska få flytta in i min garderob:) Visar sen ;)

Nu ska jag kolla lite bloggar. Såg att jag hade  201 nya inlägg på bloglovin,hehe Sen ska jag se till att få i mig lite mat.

Vi hörs senare snyggingar! Pussar!


H.E.J.D.Å S.V.E.R.I.G.E

Ja, då får jag väl säga hej då. Vi ses igen om en ca en vecka då jag är hemma ifrån Polen igen. Förhoppningsvis med en massa bilder. Nu har jag fått ner mitt pick och pack i min lilla väska. Jag har lyckats, för den går att stänga! :D Får hoppas att den gör det när vi ska hem också ;)
Vi kommer hem på lördagkväll och sen tidigt på söndagmorgon ska jag till Kalmar och kolla på när kusinen blir konfirmerad. Jag kommer inte få en endaste stund att vila, men man lever ju bara en gång! ;D

Nu ska jag se till att ha det riktigt kul med ett gäng härliga människor i Polen! 
Ha det bra här hemma i sverige! ;) Glömde jag nämna att det är mycket varmare i Polen än här? Har hört att det är upp emot 25grader! Inte säker att det stämmer men jag håller tummarna. Har allt packat ner ett par shorts. ^^

Pussar!


Malin (kusinen som ska konfirmeras;)) och jag den 4 April 2010. Bilden är tagen med min kamera canon eos 1000D.


Polen imorgon ^^

Äääntliigen lite soool! Tyvär bara att den försvann på förmiddagen :( Men det regnar ju inte iallafall! :D
Skoldagen har arit lugn och det var tur det för jag kunde inte somna igårkväll.. Låg och vände och vred mig hur länge som helst så tillslut knäppte jag på en film och så somnade ja sen men vill inte veta vad klockan var då! :S Det tog iallafall emot att gå upp imorse kan jag säga. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig till polen mer. Har packat ner nästan alla kläder och väskan är redan ganska full :S Hur ska detta gå!? :O

Nu ska jag kolla bloglovin och sen sätta igång med packandet :)

Föresten så kom jag på att jag gjort klart alla nians nationella prov nu, YES! Känns hur skönt som helst vill jag lova. Tycker lite synd om åttorna, he-he
Gjorde franska hörförståelsen idag och det gick nog rätt så bra tror jag :) Vi får hoppas på det iallafall. Kämpar som tusan för att få mitt MVG i det så får hoppas att resultatet blir bra. :)


Peace and Love!

Söndag

phu, snart är allt klart. Fick hoppa över träningen för att jag inte skulle stressa sönder.. Lite synd då jag typ bara kan gå på 4 st till innan vi ska visa upp med ny rutin och allt! Tjoho vad jag kommer göra bort mig xD

Läxorna är iallafall nästintill klara och packlistan är skriven så ska väl snart börja packa ner lite smått i väskan. Får bara ha med mig 10 kg så får ta det lättaste jag hittar,he-he. Jag som alltid brukar packa för mycket, nu finns det ju inte en chans att jag kan packa mycket. Kommer jag ens få med mig det jag behöver på ynka 10 kg då väskan väger typ 3kg!?:S Aja, det får vi se men det måste helt enkelt gå.
Nu väntar jag på att min böna Lindi ska logga in på msn så vi kan fundera ut hur vi ska avsluta vårt so-arbete som ska va klart imorn. Önska oss lycka till, hehe

Pussar i mängder!!!!♥

Fullspäckad dag!

Min dag är fullspäckad, så har inte mycket tid för datorn alls. Ska snart ut och fota min syster till ett fotoprojekt till bilden i skolan som ska va klart imorgon, då jag har min sista bildlektion ever på åby:´(
Sen ska jag börja packningen till Polen. Och sen klockan 4 är det träning och sen måste jag också städa mitt rum..-.- Har även 2 arbete +2läxor som ska va klart imorgon.. Lyckat!

Aja, dags att sätta igång.

Sminkningen färdig!

Det blev visst inga bilder, men systern är iallafall färdigsminkad nu. Och hon blev nöjd,YES! haha Kan ju säga att mina skills inom makeup inte är dom bästa men riktigt roligt är det. Så får väl använda systern som försökskanin när jag får "sminkryck" hehe. Det blev iallafall snyggt och hon kommer vara så fin så på balen. :)

Nu ska jag nog knäppa på en film tror jag och sen försöka sova. Sitter även och tänker på fuskungen Frida som nu förhoppningsvis befinner sig i egypten. FUSK på hög nivå. Saknar dig redan!:(

Peace and Love

Sunshine!

Hello sunshines!
Allt bra med er? Jag mår super och tror att vädret har endel med det att göra faktiskt ;) Det är ju riktigt varmt idag ju! Underbart! 
Jag har hunnit med en sväng på stan idag. Köpte konfirmationspresent till kusinen som vi ska till nästa söndag, och så hjälpte jag syster att handla det smink hon ska ha på student balen. Jag ska nämligen sminka henne till det. Vi får väl se hur det går xD Nejdå, det ska nog gå finfint. Ska provsminka henne sen senare idag så kan ta kort om det blir bra och sen visa :) 

Resten av dagen ska jag ägna åt plugg :/ Som vanligt.. 



 


Jag tipsar!


Även om de är höstiga tycker jag att dem även passar till svala sommarkvällar.

Photoshoot med Frida 6 April 2010


Fotograf: Frida Modell: Jag


Fotograf: Frida  Modell: Jag


Fotograf: Frida   Modell: Jag


Fotograf: Jag   Modell: Frida



Fotograf: jag   Modell: Frida


Fotograf: Frida  Modell: Jag

 



Där har vi några bilder ifrån en photoshoot med Frida för ett bra tag sen. Men som man brukar säga: Bättre sent än aldrig! :)

Säg gärna vad ni tycker om bilderna :)


Inatt åker sötungen till Egypten, och stannar där i hela 2 veckor! Hur ska jag klara mig??:( Men du får ha det bäst och sola och bada massor för mig hjärtat! <3 I Love You!



Hemma ifrån Gamleby

Nu är jag hemma ifrån Gamleby. Det hos banken gick jätte fort så jag hade ingenaning om vad jag skulle hitta på i ca 1 timma som det var kvar innan bussen hem skulle gå så ja, det blev drygt,hehe. Gick in en sväng på ica och sen gick jag en promenad. Sen kom bussen och jag åkte hem. Men när jag tryckte på stopp knappen stannade inte busschauffören vid min busshållsplats så jag fick åka med en bit till tills jag typ hade tryckt på varenda stoppknapp i hela bussen,hah nej kanske inte riktigt men efter ett tag kom han på att han kört förbi.. Så jag fick gå av ca 1,5 busshållsplatser senare än min.. Stackars busschauffören skämdes jätte mycket när jag gick av,hehe. Rätt åt honom x) Så jag fick gå ännu lite till idag. Men sånt är ju bra. Inget jag brukar göra massor annars direkt. Aja,nog om det.

Nu ska jag kolla på bella tyra show.

Laater!

I'm up!

Yes! Jag är vaken och är på ett himlans bra humör! :D Har inte så värst stora planer för denna lediga dag men jag ska iallafall till banken och hämta ut polskapengar till nästa veckas polen resa. Det kommer bli så grymt kul!
Sen kanske jag ska in till stan i eftermiddag och fixa lite grejer men det är inte bestämt än. Får se om jag orkar ;)
Nu är det iallafall dags för lite frukost.


Bild tagen av mig den 1 maj 2010.

 


Hiss eller diss?


Själv så älskar jag blommiga kjolar. Jag ska fylla hela min garderob med en massa blommiga härligheter till sommaren. Jag tycker att det passar perfekt till t.ex. en svart eller vit tight linne/tröja.
Så för mig är det helt klart HISS!


Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Ny vårig design!

Sådär, nu har jag gjort om designen :) Vad tycks? Jag blev faktiskt ganska nöjd så nu lär bloggen se ut såhär ett tag, tills jag tröttnar på det xD

Nu ska jag plugga lite.. Det tar emot men är sånt som måste göras tyvär. :(

 
Väldigt gammal bild på mig!

Min namnsdag idag ju!

Hej på er ! :D
Lyckades med att inte sova bort halva dagen! Duktigt Louise! Har dock inte hunnit med att göra så mycket vettigt än men det är ju förtusan helgdag. Då är det okej att ta det lite lugnt. Men har tänkt mig att jag ska ta tag i och försöka börja någonstans i min stora plugghög.. Så ska jag fixa bloggdesignen idag också. Ska ta lite färger som passar ihop den här gången ;) haha

Nu ropar mamma att det är dags för lite lunch så jag får väl röra mig neråt i huset.

I'm out!

Gårdagens outfit!

Igår när jag hade tid och var på värsta blogghumöret så började det åska och blixtra massor så jag var tvungen att stänga av datorn :( Kul ju! Jag som hade fixat dagensoutfit bilder och allt. Men det kan vi ju lika gärna ta idag så här kommer vad jag hade på mig igår:



Wednesday

Jahopp, nu var denna skolveckan slut. Helt underbart! 3-dagars skolveckor borde vi ha oftare tycker jag. Men jag ska inte klaga. Kommer vara borta massor ifrån skolan nu innan vi slutar.. Polen,stockholm och tyskland. Allt ska bli jätte kul men det känns ändå som att jag kommer missa massor i skolan! Men det får helt enkelt lösa sig.
På tal om nått annat så har jag gjort mitt näst sista nationellaprov idag. Det var läsförståelse i franska. Gick nog helt okej tror jag men fytusan så svårt det var:S Längtar inte tills på måndag då vi har hörförståelse i franska. Tror det kommer bli ännu värre.. Men det är länge till måndag. Nu ska jag se till att njuta av de lediga dagarna som jag har framför mig.

Nu ska jag leta fram cheerkläderna och sen bege mig in till stan på träning. Gillas starkt!

Au revoir ♥

Coloured nails



Har precis målat naglarna i en härlig lila färg och det firar vi med en usel cam-bild som inte ger nagellackets färg rättvisa för 5öre.. Men är man så lat så att man inte orkar ta fram systemen och ta bilder och sen ladda in som så är man. Och i detta fall tar jag den smällen. Färgen på ett nagellack är inte det viktigate i mitt liv just nu och förhoppningsvis inte i ert heller,haha
Jösses vad jag svamlar xD
Bäst att jag går och lägger mig, eller nått x)

Hejdå

Picknick

 

 

Härliga sol!


Friidrottsdag

Nu är jag verkligen super hungrig så ska alldeles straxt äta lite mat, men tänkte jag kunde skriva ett lite kort inlägg om dagen. Det var ju som jag berättade igår skolmästerskap i friidrott idag. Så jag har spenderat dagen på gymnasiets friisrottsbana. Rätt fint asså! Helt underbart och soligt väder, precis som det ska va i Maj! :)
Var med i 4 grenar av 5 möjliga,haha ja, jag vet jag är knäpp,haha Men varför inte? Palla sitta och glo hela dagen. Dock så gick det inte så värst bra i någon av grenarna. Men jag är glad ändå,haha Är sur på mig själv för att jag vägrade hoppa över 1,40 i höjdhopp. Sprang fram till mattan typ hundra gånger men stannade precis innan jag skulle hoppa. Det var precis som något i huvudet sa att det inte skulle gå. Men är rätt nöjd´över att jag klarade 1,35 iallafall :) Slutade runt 13-14 nångång och då drog jag och Fridagull till Willys och handade lite "picknick". Sedan traskade vi vidare och hittade tillslut en solig liten gräsplätt där vi satte oss. Kändes nästan som sommar där ett tag ^^  Låg där i gräset och snackade och efter ett högt antal skrattanfall gick  vi vidare ner mot mejeriet för dans. När vi kom dit fick vi veta att det inte var någon dans och att vi skulle kolla på filmen ifrån dansföreställningen istället. Blev riktigt glad för det för var verkligen helt slut efter all friidrott. Slutade tidigare så det var ett tag innnan bussen hem skulle gå så vi gick till Åhlens och kollade lite och sen köpte vi oss varsin glass och satte oss ute.
Kom hem för ett litet tag sedan och sedan dess har jag hunnit med att duscha och haft i hårinpackning och sedan även skrubbat hela mig med olivolja och socker blandning. Så nu är jag len som en barnrumpa ^^  

Denna tisdag blev ändå rätt lyckad tycker jag! Men har spenderat nästan hela dagen ute i solen så ser ut som en kräfta i ansiktet. Ser inte riktigt klok ut asså! Känner på mig att det kommer krävas en hel del smink imorgon för att sminka över det,haha

Oj då, det blev visst inte så kort inlägg,hehe. Men nu hungrar jag snart ihjäl så ska äta nu. Återkommer lite senare med några bilder ifrån dagen :)

Peace out!♥

Tummen upp!

Hemma från sången och nu är det top model och word som gäller för min del. Måste säga att tv'n lockar en aning mer än vad hälsaarbetet om demenssjukdomar gör men jag ska inte ge upp. Har skrivit en hel del nu sen jag kom hem faktiskt. Så jag får inte tappa flytet nu.


Har man kul så har man ;)

Veckorna bara susar förbi,redan måndag igen..

Nu är jag hemma efter en låång dag i skolan. Slutade för ungefär en timma sen och sedan dess har jag hunnit komma hem och har precis också fått lite mat i magen också. :)
Ska snart åka iväg och sjunga. stress,stress,stress.. Resten av kvällen ska jag ialafall inte göra så mycket. Skriva lite på hälsa arbetet och packa inför imorgon. Har skolmästerskap i friidrott imorgon så vi ska in till västervik och tävla lite. Höll ju på med friidrott förut men var tvungen att sluta för att jag hade för mycket att göra. Så det ska bli riktigt roligt imorgon. Har faktiskt saknat det. Synd när inte tiden räcker till..

Nu måste jag dra. Skriver säkert minst ett inlägg ikväll. Beror lite på om jag har nått vettigt att skriva om. Annars får det va ;)

Pussar!

(Jo föresten, bloggen ser kanske lite konstig ut för tillfället. Lila bakgrund och header som går i grått. Kanske inte det snyggaste direkt!? xD Men ska så fort jag har tid fixa en ny header:) Att jag aldrig blir nöjd.. )

Shopping i Norrköping

Nu har jag precis kommit hem efter en dag i norrköping. Nu snackar vi ont i fötterna!! Men jag har iallafall nästan hittat allt jag letar efter:
♥Skolavslutningsklänning [check]
♥Skolavslutningsskor [check]
♥Skor till niornas avslutnings fest [check]
Nu är det bara en klänning till niornas fest som saknas :/ Men den kan jag kanske hitta i stockholm när vi åker dit alla nior i slutet av Maj :)  Tror jag tar och väntar med att visa skolavslutnings klänningen och skorna tills runt den 18:onde. Blir lite roligare så ^^

Juste, köpte 2 av dom nya marabou smakerna. Polka och sen den med kokos också. Båda får bra betyg av mig. Skitgoda! Så ni som inte smakat dem, GÖR DET!

 

Peace and Love!


Goodnight!

Nu mina kära vänner så ska jag sova. Åker till Norrköping och shoppar imorgon så jag måste vara pigg! :D Måste verkligen hitta en skolavslutningsklänning och ett par skor till det också, så det lär bli en hel del prövande hit och dit.. Men det är sånt man får ta!

Ska iallafall som sagt sova nu så att jag är pigg imorgon :)

Godnatt på er! ♥

Fick en fin rosa ros igår när vi hade dansat :)

 
Canon eos 1000D / Tamron AF70-300mm F/4-5.6


Pictures











Där har vi några av bilderna jag var ute och tog förut. Är inte riktigt nöjd men dom funkar :)


Dans!

Hej på er !
Har varit lite off de senaste dagarna men det beror helt på dansen och skolan. Hade 3 dansföreställningar igår. Det gick super men trött och snurrig i huvudet var man.  Måste bara säga att min streetgrupp är grym!
Tycker vi ska ha en föreställning till nångång snart för det var sjuukt mycket folk. Knappt så vi fick plats att dansa,hehe Somnade iallafall nästan direkt när jag kom hem och det tog på krafterna att dra sig upp ur sängen imorse. Var tvungen att gå upp vid kl 7 för skulle till Gamleby och stå och sälja kakor och grejer med polenfolket. Försäljningen gickjätte bra och vi fick in en hel del pengar faktiskt (Y) Kom hem därifrån för ca en timma sedan och har även hunnit med att hälsa på min farmor en liten stund :)

Nu ska jag snart gå ut och fota lite. Det är så himla fint när det precis har regnat så att det är en massa droppar på bolmmorna och allt. :) Delar självklart med mig av bilderna sen ifall det blir några bra :)


Bild tagen för några dagar sen :)

Tröttare än tröttast!

Mina ögonlock är tyngre än tyngs och i min hjärna snurrar allt mellan himmel och jord. Allt i en himla röra, inget hänger ihop och inget är som det borde. Jag är hur trött som helst för idag har jag både varit i simhallen med skolan och varit på dansgenrep inför imorgon. Nu ska jag iallafall slänga mig i sängen och sova bättre än bäst. Måste va pigg imorgon då jag har nationell no-prov labb. Är rädd för hur detta ska sluta, för med mig i kemisalen kan allting hända.. hehe
Ska imorgon sluta runt 12 för att då åka in till mejeriet för 3 dansföreställningar. en vid 14 en vid 16 och en vid 20. Kommer bli skitkul!

Godnatt!♥



Onsdag

Denna dag har varit hemsk! Först nationella noprov i 2 timmar sen språk och gissa vad vi gör då om inte övar på ett gammalt nationelltprov i franska efter det super kort lunch och sen nationella noprov igen. Ja som ni borde förstå har skoldagen varit den värsta på länge. No är ju inte direkt mitt favorit ämne heller...

Åkte iallafall in till dansen sen efter skolan. Det var dags för ljusrepetition ikväll. Det gick väl bra. Lite drygt då och då men sånt överlever man.

Nu ska jag kolla på det allra sista andra avenyn avsnitten någonsin. Nästan så att det faller en tår asså:( Älskar det programmet♥

 

Måste dra nu iaf. Får ju inte missa början ju!
 Pusselipuss!♥


Jätte nervös!

Är skitnervös inför provet imorgon! Man har ju ingen aning om vad som kommer komma ju.  Känns som jag kommer få sitta uppe och plugga hela natten.. Ne,vars. Tror inte provet går så mycket bättre om jag skulle göra det faktiskt. Så jag hoppas på att jag imorgon när jag sätter mig i aulan ska börja förstå allt inom no och svara jätte bra på varenda fråga ( kommer aldrig hända)

Har dans imorgon hela kvällen sen. Det är mycket som händer nu. Ska bli skönt när den häe veckan är över..

Back to No- böckerna

Söndag

Nu är jag hemma igen efter en rolig men jobbig träning. Känns skönt att ha rört på sig lite ;)
Har nu återgått till plugget -.- Har svenska-prov i ordklasser imorgon direkt på morgonen så här kan vi inte lata oss inte. Tog bara en liten paus för att jag blev så skrivsugen ^^ Tänkte att jag kunde ladda upp några bilder som jag tog förut idag också :)

Här kommer dom:


Här spenderade jag ett par timmar med musik och plugg


Plugg,plugg,plugg.. Inte så liten hög direkt..









Sådär , det får räcka :)

Nu ska jag nog gå och borsta mina tänder och sen gå och lägga mig :)

Godnatt♥


Snart cheer

Nu har jag kommit in igen efter ett par härliga timmar ute i solen med allt plugg. Och då när jag säger härliga menar jag förstås solen INTE plugget. Det kan ju slänga sig i väggen. Är så trött på det nu men sånt som måste göras tyvär :/ Men det var i alla fall 1000 gånger roligare att plugga där ute.  så det lär jag göra fler gånger. Dock så har jag hört att det ska regna imorgon och på tisdag:( Varför,varför?? nu när det äntligen är bra väder kan det väl få vara det!!?

Nu ska jag iallafall hoppa i träningskläderna för att sen åka in till viken på cheer-träning :D

Laater!

Underbart väder!

Gud vilket underbart väder det är idag. Ska nog göra en smoothie och ta med mig no-böckerna och solbrillorna ut i solen. Kanska kameran får följa med också :)

Nu ska jag iallafall inte sitta inne längre.

Pussar! ♥

Sommar!!



Väska|Hm 179:- , Jeansshorts|Hm 249:- , Topp|Hm 149:- , Solglasögon|Hm 49,50:- , Skor|Hm 129:- , armband|Hm69,50:-

Knåpade ihop ett litet collage som det bara skriker sommar om! ♥ Håller ni inte med mig? :)

plugg plugg plugg

Just nu underhåller jag mig med en hel hög med plugg. Känns som att helgen är lite för kort för att jag ska hinna med allt, men det löser sig nog. Har än så länge hunnit göra klart svenskan och engelskan och håller nu en en gång på med hälsaarbetetom demenssjukdomar. Men nu börjar jag se en ljuspunkt i att det någongång faktiskt kommer bli klart och att jag kommer bli riktigt nöjd med det. Resten av plugget jag har kvar är ett bildarbete om en konstnär, spanska läxa ovh en himla massa no-plugg eftersom alla vi nior har nationellt prov i no på onsdag. Längtar verkligen inte dit då No verkligen inte är mitt starkaste ämne. Men får väl hoppas att dte går bra ändå.

Jag skulle även tycka att det vore trevligt om jag skulle hinna gå ut lite i det fina vädret och hitta på något nu när det äntligen är lite soligt. Men det är nog bara att glömma -.-

Aja, Puss hej!♥


Bild tagen den 27 april med min canon eos 1000d  objektiv: Tamron AF70-300mm F/4-5.6



Första Maj

Hejsan! :D
Hoppas ni hade en bra valborg igår!? :) Det hade iallafall jag. Jag åkte in till Ida och Maja och hyrde film som vi kolla på och så var vi nere på stan och kolla på fyrverkerierna en liten stund. Toppen kväll!

Blev ju ingen bloggning alls igår. Han inte röra datorn en endaste liten minut. Var ju i skolan och igår var det Gamleby marknad så stod och sålde kakor och sånt i en timma på morgonen och sen var det so, franska och engelska och sen slutade vi. Då gick jag till "brödboden" igen och sålde bröd fast den här gången för att samla in pengar till polen-resan vi ska på 18-22 maj så det är snart :) Kommer bli super kul! 

När vi sålt klart åkte jag hem med mamma och åt lite och fixade mig och sen åkte jag somsagt in till västervik. 

 
Dagens små inköp på marknaden


RSS 2.0