Lägger ner det här ett tag

Tänkte bara säga att jag lägger ner det här med att blogga. Känner att varken lusten eller tiden för det finns så varför blogga liksom? Det är mycket väl möjligt att jag hittar tillbaka hit en vacker dag. Det kan dröja  ett par veckor, några månader , kanske till sommaren, eller så kommer jag aldrig tillbaka. Sånt som märks helt enkelt :) 
Ni får i alla fall ha det så bra och njut som bara den utav det underbara sommarvädret som vi äntligen har fått :D

Pussar♥



Dags för den årliga traditionen imorgon!



Sitter och planerar lite med Frida på fb om imorgon då det är dags för våran årliga tradition - vårruset i Norrköping! Ingen av oss gillar egentligen själva "spring-delen" men det övriga som händer där under kvällen väger upp det lätt och vi brukar ha hur kul som helst. Imorgon hinner jag vara hemma i ca en kvart efter skolan innan bussen går mot Norrköping så det blir en stressig dag skulle jag tro.  Men jag börjar bli van med den biten nu..

För tillfället ganska tråkig blogg..

Här sitter jag typ mitt i natten och känner att det är dags för ett litet inlägg här på min för tillfället faktiskt ganska tråkiga blogg.. Som ni kanske märkt har jag bytt ut designen. Det är inte alls såhär det ska va egentligen, men efter att ha hållt på i stilmallen i ett par timmar gav jag upp och lät det va som det är. Det får bli ett senare bekymmer helt enkelt. Kvällen har jag spenderat @Linas place med henne,bea,carro,liza och marthe. Vi gick och köpte en massa gott på hemköp och sen har vi suttit bänkade framför eurovision. Hata azerbaijan säger jag bara! 

Nu ska jag försöka ge mitt trötta huvud några timmars sömn innan det är dags för en riktigt tråk-söndag bestående av plugg och städning. Den kommande veckan blir verkligen den värsta på länge! Inte nog att det är matte nationella som är bland det värsta jag vet så har jag tusen andra grejer att hinna med också, fyyy!


Bild från förra söndagen

Sommarjobb!





JAAAAAAAA! Jag har äntligen gått och blivit med sommarjobb. Trodde det var rätt kört där ett tag men igår ringde dem ifrån västerviks kommun och sa att jag fått ett av feriearbetena. Och att jag fick ett jobb här i Almvik ca 500 meter från mitt hus är ju bara ett stort +! :D Ibland ska man ha tur alltså!

You can trust me, I promise

Nu är alla nationellaprov i engelska överstökade och jag kan ta och bocka av dem från min långa lista som jag skrev igår med arbeten och prov som ska göras nu inom kort. Kom närmare bestämt upp i hela 11 punkter på listan och det är illa, riktigt illa. Ser hur hela mitt liv kommer se ut de kommande veckorna genom att bara kolla på listan typ. Mindre kul kanske..



-


Sommaren kanske inte är så långt bort ändå?

Det ser ut som det underbara vädret hittat tillbaka hit igen, iallafall hit till lilla västervik. Nu får vi bara hålla tummarna för att det stannar kvar ett bra tag. Sommaren kanske inte är så långt bort ändå? Jag ska verkligen kämpa som tusan med allt nu de sista veckorna innan sommarlovet. Ska göra mitt bästa för att jag ska bli nöjd med betygen, kan bli svårt, men inte omöjligt. 

-Weheartit



Just stop for a minute and Smile

Vad duktig jag är på det här med att blogga nu för tiden.. Men nu tänkte jag faktisk ta tag i det igen. Har börjat pilla lite på en ny design och så fort den blir klar är jag förhoppningsvis back on track igen, annars ger jag nog upp för gott. Då är det nog inte min grej längre, men jag ger det ett försök till :) 

Nu ska jag skriva de sista raderna på min bokrecenssion som jag borde gjort för länge sen. Men nu jäklar tar jag tag i det!


RSS 2.0