Gossip girl

Älskar mitt schema på måndagar. Börjar 8:20 och slutar 10:50. Så jääkla skönt! Skolan förövrigt tar dock död på mig så jag är alltid helt slut när jag kommer hem vilket oftast brukar resultera i att jag somnar framför Gossip girl på eftermiddagen och inte kan somna förens alldeles för sent på kvällen sen.. Inte sådär jättebra kanske.

Nu ska jag återgå till gossip girl, pusshej!

hejdå sommarlov

endast några få timmar kvar av sommarlovet och jag är inte ett dugg taggad för skolan, yeeey..

man måste dö några gånger innan man kan leva

Hemma från resan med Malin nu och vi har haft det bättre än bäst! Shopping 4 av 5 dagar men jag klagar inte haha Idag har vi "firat" nicke som konfirmerades och efter det bar det av hem mot viken igen. Ska bli skönt att sova i min egna säng igen. Slog mig nyss att det endast är en dag tills skolan börjar nu och blev lagom deppig för det. Hur ska jag klara att gå upp klockan 06 och sitta och plugga hela kvällarna efter ett underbart sommarlov med massa sovmorgnar och sena kvällar med vänner?

Huvudstaden + Kalmar



Imorgon drar jag och min kusin Malin till stockholm och stannar där tills på onsdag. Sedan åker vi vidare hem till Malin i kalmar och där stannar jag tills på lördag då en av mina andra kusiner - Niklas ska konfirmeras. Dags att sätta igång med packandet snart kanske?

Everything will be okay in the end if it's not okay, it's not the end

Igår åkte jag + lite fler sköna människor till björkö och becka för att spendera kvällen och natten där. Det blev bl.a. grillning, bad och bastu. Somnade väl inte förens typ klockan 5 imorse så är inte superpigg idag om man säger så.. Men det får man ta! Jag kom hem hit runt 12 förut idag och då blev det ett par timmar i solstolen för att bättra på brännan lite. Sen nu ikväll blev det en tur till vimmerby där jag sprang in på cubus en sväng och fick med ett par nyheter hem till garderoben, galet nice!


Dags att träna lite



Drar ut och springer en sväng. Var ett tag sen sist så konditionen är långt ifrån i topp men nu jäklar! Nu ska jag ta tag i det. Dock så är det fortfarande riktigt varmt ute så vi får väl se hur långt jag hinner innan jag smälter..

Näst sista dagen på jobbet


En allmänt ful cambild bara för att fylla ut inlägget lite

Drar när som ner till jobbet för näst sista gången. Så jäkla nice! Även idag är vädret på topp så det lär inte komma så många turister eftersom alla är och badar istället och det innebär att jag kan sitta ute och sola och läsa hela dagen. Inte helt fel! :D Staketet är färdigmålat och det känns himla skönt. Kämpade med det i den stekande solen i typ 4 timmar igår.. 

Nu är det dags att borsta tänderna och sen promenera till jobbet. Vi hörs friends!

Mysigaste badstället!



Kom nyss hem efter ett kvällsdopp i mösjön med syrran. Mysigare badställe finns inte! Speciellt inte när det är solnedgång och alldeles vindstilla. Bilden ovan är tagen vid mösjön för nån månad sen och jag tror allt ni har fått se den innan här på bloggen. Tog inte med mig kameran nu ikväll vilket jag verkligen ångrar nu.. Det var så himla fint! Men om jag känner mig och syrran rätt är det inte alls omöjligt att det blir fler kvällsdopp där nu i veckan och då ska kameran med!

Har du missat den nya designen?

 

För er som missat så har jag fixat ny design här på bloggen. Ser du fortfarande den gamla? Tryck F5 isåfall så hoppar förhoppningsvis den nya fram. Inte så somrig direkt kanske, men enkel och bra and I like it!

tired of pretending

Har precis vaknat och ska när som helst fixa lite frukost och sen vidare till jobbet. Vi håller på att måla om ett staket där nu men det är typ omöjligt att stå och skrapa bort den gamla färgen i den här värmen asså. Så jag ser inte direkt fram emot ännu en sån dag idag.. Helst av allt vill man ju bara hänga med vännerna och bada istället! Men bara 4 dagar kvar nu sen är jag frii! Dock bara 2 veckor kvar tills det är dags för skola igen då men det försöker jag att inte tänka på. Men dags för frukost nu, byee!

RSS 2.0