Tagga skola?

Jag kan inte påstå att jag var så jätte taggad på att åka till skolan idag när klockan ringde 06:00 imorse. Men det var ju inte mycket annat än att dra sig up ur sängen som fanns att göra åt saken.
Jag hade iallafall bara 4 lektioner idag vilket jag är väldigt tacksam för! Vi slutade klockan 3 och jag var väl hemma här runt 4 kanske. Helt okej första skoldag måste jag säga :) 

Kvällen ska jag spendera med en massa plugg.. Mindre kul men jag ska nog överleva det med. Gissar på att jag hinner med ett antal Oth avsnitt också, hehe


Bjuder på två sommarbilder från sommaren 2010. Helt olika ljus på dem men det är sånt man får leva med.

Bättre än bäst!

Är så trött så att jag knappt orkar att hålla ögonen öppna.. Kan det bero på att jag och frida stimmat lite för mycket och sovit lite för lite det senaste dygnet mon tro? Vi hade det iallafall riktigt bra från den minut jag kom till den minut jag åkte igen.

Igår när jag kom började vi med en promenad till centrum där vi handlade lite godsaker till kvällen och sedan gick vi hem till Frida igen och satte igång med maten som blev hur god som helst. Efter det satte vi oss med mätta magar och spelade lite hitte nemo,haha Under kvällen hann vi även med ett par filmer och sedan somnade vi sött och vaknade inte förens typ halv elva i förmiddags. Sedan tog jag bussen hem vid 1 och tog det riktigt lugnt här hemma ett tag innan jag satte igång med historia arbetet, och med det har jag suttit nu i ett par timmar..


Jag och Frida November 2010

Ändrade planer

Dagens planer blev ändrade så vi skjuter på fridas överraskning till nästa helg istället. Istället så tar jag snart bussen hem till frida där jag spenderar resten av dagen och natten. Blir nog hur bra som helst det med! :) 

Förövrigt så tycker jag lovet gått alldeles för fort och redan i övermorgon är det dags för skolan igen..
Aja, nu ska jag käka något innan jag åker.


Rolig fredag..

Kvällen igår var jättebra och mysig. Gustopizzan kan ju vara den bästa alltså! När vi var klara blev det en sväng till mcdonalds och sen åkte jag hem igen. Väl hemma blev det som vanligt några Oth avsnitt och lite förberedelser inför imorgon då frida ska få sin födelsedags överraskning av mig och några fler tjejer. Jag tror det kommer bli hur bra som helst! hihi Mer om det får ni på söndag då Frida inte får få reda på något.

Just nu sitter jag med den jobbiga historian och försöker komma någon vart. Det går inte sådär superbra om man säger så.. Idag ska jag även hinna med att städa mitt rum då det ser ut som jag vet inte vad. Roligt fredag, verkligen..




Gusto

Ska möta ett helt gäng brudar utanför Gusto klockan 6 så snart skjutsar syrran in mig till stan. Hörde talas om att vi skulle prova på sushi men njaa, då jag varken gillar räkor eller lax så tror jag nog jag hoppar över det. Det finns säkert något annat gott på menyn.

Så nu ska jag bara fixa det sista och sen åker vi, Ha en bra kväll!♥



Våfflor


När vi kom hem ifrån stan fixade vi lite våfflor. Hur gott som helst!

Shopping med syrran

Idag gick jag upp väldigt mycket tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna på lovet och det tog emot vill jag lova. Redan vid klockan nio satt jag i köket och åt frukost. Inte så tidigt om man jämför med en vanlig skoldag men men. Anledningen till att jag gick upp tidigt var iallafall för att en shoppingtur i stan med syrran stod på dagens schema. 
Vi hann med en hel del affärer och ett par påsar fick iallafall hänga med mig hem. 

Fyndade denna bok Elsas Värld på Åhléns bokrea.
På lager 157 hittade jag denna T-shirt som jag tänkte ha och dansa i. Köpte även ett par vanliga svarta långa tights där med.

Aerobic

Nu kan jag stryka franskan från plugglistan och det känns mer än skönt. Har också skrivit en hel del på historia arbetet så jag känner mig nöjd för dagen.

Nu hänger jag med syrran på hennes aerobic som hon håller i. Kände att det var dags att röra lite på mig. Har knappt tränat sedan jag blev sjuk och det är ju ca 3 veckor sen.. Så nu är det verkligen på tiden!

Nu ska vi åka, Laater!♥



Won't let you fall

Bonjour mes amis!  
På tal om rubriken så borde jag sitta med näsan i franskaboken just nu men känner att OneTreeHill lockar mer för tillfället. Det är himla spännande nu alltså. Har snart sett klart säsong 4 och vill bara se mer mer mer. Men måste tyvärr klämma in lite plugg mellan avsnitten.. Historia arbetet, 11 franska uppgifter och en bok ska vara utläst och klart innan lovet är slut. Jag trodde lovet var till för att koppla bort skolan ett tag. Men tydligen inte..? 

Nu blir det iallafall ett par avsnitt till men sen måste jag ta tag i plugget.. Ha en bra Onsdag! ♥



Fridas bild

Tusen gånger starkare


Nu har jag sett klart på filmen och mitt betyg för den blir 3/5. Den kändes lite överdriven ibland men oftast helt okej. Måste säga att den var ovanligt bra för att vara en svensk film iallafall. Mycket tack vare Saga som är en av huvudpersonerna i filmen. Jäkligt tuff tjej alltså,haha

I det stora hela så tycker jag att filmen var bra. Så har du inte sett den så tycker jag absolut att du ska göra det! :)

Byxdressen

Har ni nappat på byxdress/jumpsuit trenden? En trend som lär bli större än någonsin i sommar. Jag måste säga att jag tycker att det är sådär. Det finns modeller som är riktigt snygga men sedan finns det även dem som bara ser konstiga ut. Det beror nog lite på vad man har för kropp. Alla dem på bilden kommer ifrån H&M.

Back on track

Nu känner jag mig ganska nöjd med designen så såhär får det nog se ut ett tag framöver. Ser ni fortfarande den gamla designen? Tryck isåfall på F5 så ska nog allt falla på plats. 
Nu tror jag också att jag är back on track med bloggningen så förvänta er x antal inlägg de kommande dagarna.

Min Tisdag har jag spenderat med OneTreeHill , min stora plugghög och designen. Riktigt skön dag faktiskt! :) Och den lär fortsätta i ungefär samma spår. Tänkte kolla på Tusen gånger starkare sen också. Har inte sett den ännu och har hört att den är riktigt bra så jag håller tummarna för att jag också tycker det.






Måndag 21 Februari



Min dag har jag spenderat med bruden på bilden -  bästa Frida. Vi har hunnit med allt från att baka whitecake och kolla film till att spela en gammal klassiker - Hitta Nemo på tv-spel,haha Skaplig nostalgi på det alltså.
Med andra ord så har dagen varit hur bra som helst.

Hjärtahjärtahjärta på dig frida! ♥



Time for some changes

Hello friends!

Tror jag tappat det där som kallas blogglust. Men nu tänkte jag sätta mig och försöka få lite ordning i stilmallen här på bloggen. Jag tycker att det är dags för en hel förändring här på bloggen och så får det bli. Får hoppas på att blogglusten hittar tillbaka då. 

Nu vet ni att jag lever iallafall ;)  Pussar♥


Saknar dig mer än du tror hjärtat ♥

Sportlov

Kanske dags att vara lite aktiv här? Hoppade visst över ett par dagar. Men vad gör det om hundra år? Jag har helt enkelt haft tankarna på andra saker än bloggen. 
Det bästa som hänt nu de senaste dagarna är helt klart att jag har gått och fått sportlov. En hel veckas ledighet klingar rätt bra i mina öron. Har inga direkt stora planer för veckan och det känns riktigt skönt. 

Kom precis innanför dörren efter en tur till stan med pappa för en sväng till godishuset och för att handla lite mat. 

På tal om något annat då har min dag i stora drag bestått av en massa OTH avsnitt så nu har jag kommit in i säsong 4. Det är himla spännande just nu så tänkte starta nästa avsnitt nu,hihi 

Pusshej!♥

Written by the hands of god




Har suttit och försökt att komma någon vart på arbetet. Men på något konstigt vis hamnar jag alltid på facebook eller någon blogg. Några rader har jag iallafall fått skrivna så jag tror jag får nöja mig med det för kvällen.

Torsdag imorgon och jag har väl inga planer för dagen direkt. Skola till fyra och sen är det tråkigt nog en massa franska som måste göras. En sammanfattning av en film på franska och 11 uppgifter i boken ska va klara till på fredag om jag vill sluta klockan 11 istället för halv 3. Måste säga att jag hellre spenderar min torsdagskväll åt dessa roligheter istället för fredagseftermiddagen i skolan.


Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och övergå till drömmarnas värld, godnattpuss!♥

Onsdag

Hellooo!
Kom hem från skolan för ca en timma sedan och nu tar jag det bara riktigt lugnt. Hur skönt som helst! 
Tänkte snart ta tag i det hemska historia arbetet som jag inte förstår mig på alls. Men först blir det ett oth avsnitt. 


döör så snygga!

Fick min älskade väska av mamma i alla hjärtans dag present. Åh vad glad jag blev - Tack mamma♥ 
Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni tänkt lite extra på era nära och kära. Snart kommer sista halvan av familjen hem och då blir det lite alla hjärtans dag fika. Myys!



Riktigt snygga shorts!


Hittade dessa shorts på Ginas sida. Riktigt coola enligt mig. Tänk dom svarta shortsen med ett tight blommigt linne istoppat i sommar. Hur snyggt som helst! Kan lätt hända att ett par såna sitter på mig i sommar, vi får se :)

Vad tycker ni , hiss eller diss?

You lost me at Hello

Detta måste nog ha varit den lugnaste söndagen någonsin, kanske även den skönaste. Det jag sysslat med var att jag började med en låång sovmorgon sen mumsig frukost mitt på dagen, sen ytterst liite plugg och resten av dagen än så länge har gått åt till OneTreeHill. Nu är andra säsongen färdig och jag har redan hunnit börja lite på tredje. Det är sjukt hur man kan bli så fast i en påhittad värld. But I like it! 
Om sisådär en timma drar solsidan igång och det går ju bara inte att missa. Frågan är vad jag ska hitta på tills dess? Ett mattetal eller två kanske.. Japp, så får det bli :) 



Big Love på er! ♥

En runda på stan

Kom precis innanför dörren efter en lång shopping-runda i stan med mamma. Vi hittade riktigt mycket grejer faktiskt. Nästan så det var svårt att få in allt i bilen,hehe 
Självklart köpte jag med mig lite lördagsgodis hem som jag kan mumsa på till kvällen ^^ 

Tänkte att jag skulle hinna med att börja på historiaarbetet om romariket nu i helgen också. Har ju missat massa nu när jag varit sjuk också så det är nog bäst att jag tar igen lite.. 


Live for today and hope for tomorrow

Hei! :D 
Klarade mig igenom dagen trots allt. Alla två lektioner,hehe Nästan så att det kändes lite konstigt att vara tillbaka. Och tro det eller ej mycket saker kan hända på 4 dagar.. 
Denna fredagskväll är de flesta vännerna på fest och här sitter jag, kult.. Men kanske är det lika bra det, är ju trots allt inte helt frisk än även om jag försöker inbilla mig själv det. Jag har iallafall spenderat kvällen med min fina mamma♥ och nu tänkte jag kolla vem som åker ur let's dance och sen blir det nog ett par OTH avsnitt. 



Skola imorgon!

Det blev ingen skola idag heller men imorgon smäller det. Skola för första gången den här veckan. Har bara 2 lektioner så det blir en skönt start. Efter skolan imorgon har jag ett långt dans-pass och jag vill såå gärna va med men vi får se hur det blir. Vill ju inte riskera att bli sjuk igen men jag åker iallafall dit och kollar hur eller hur. 



Har fastnat för den här väskan men tänker hålla i pengarna ett tag till. Men så fort pengarna rullar in på kontot nästa gång köper jag den!

-

Vad finns det att säga när du inte längre lyssnar?

The Back-up Plan

Nu när jag varit sjuk har jag ju somsagt hunnit med att se väldigt många filmer (mest onetreehill) men några filmer har jag klämt in mellan avsnitten :) 

En av filmerna är The Back-up Plan som var hur bra som helst! 




Jennifer Lopez spelar Zoe - en singeltjej i New York som drömmer om att hitta den rätta, skaffa barn och leva lycklig i alla sina dagar. Efter en rad misslyckanden på området, bestämmer hon sig dock för att ta saken i egna händer. Men Zoes "reservplan" visar sig ha vissa brister, då hon efter inseminationen plötsligt möter och faller pladask för Stan (Alex O'Loughlin) som verkar vara mannen hon hela tiden letat efter. Kan Zoe dölja sin graviditet tills Stan är redo för sanningen? Eller kommer sanningen att skrämma iväg honom? The Back-up Plan är en störtskön romantisk komedi om uppvaktning, kärlek, äktenskap och föräldraskap ... men inte nödvändigtvis i den ordningen!
(Kopierat från CDON)

9 Februari

Idag mår jag faktiskt ganska bra! :D Har inte satt min fot utanför dörren sen i lördags så det kanske skulle göra susen om jag gick ut en sväng. Vi får se hur det blir helt enkelt. Ställer iallafall in tankarna på att det blit skola för min del imorgon. Åker dit och försöker iallafall och om det inte funkar är det ju bara att åka hem. 
Har fortfarande lite feber, hosta och väldigt ont i ögonen. Varenda gång jag kollar upp eller ner gör det hur ont som helst. Men annars mår jag fint ;) 


januari 2011

tror det kallas uttråkad

Dagen har fortsatt i gårdagens fotspår : sova - hosta - film - hosta - OTH - hosta - sova - hosta - film osv..

En bra sak är ju iallafall att jag ätit lite riktig mat idag för första gången på tre dagar. En annan lite småkul grej är att jag fått närvaro på 4 av 9 lektioner, bra koll lärarna har,haha

Nu ska jag se om jag kan bli lite mer uttråkad, adios!

Hatar att vara sjuuk!

Den lilla förkylningen jag vaknade upp med igår blev bara värre och värre. Hela kvällen låg jag i soffan och kunde knappt resa mig. Beslutet att stanna hemma ifrån skolan idag togs ganska tidigt redan igårkväll och lär nog va hemma imorgon med. Att vara sjuk är verkligen bland det värsta jag vet. Det blir inte bättre av att jag vet att jag missar hur mycket som helst i skolan och kommer få plugga dubbelt så mycket nästa vecka p.g.a det. 

Nu kryper jag ner under täcket i soffan och kollar onetreehill ♥
Hoppas eran måndag blir 1000 gånger bättre än min!

Ni är galet bra tjejer!♥

Min lördagskväll spenderade jag hemma hos Ronja med henne och Frida. En riktig myskväll med en massa frukt,grönsaker, dipp och en massa kortspel. Ni är galet bra tjejer!♥

Imorse vaknade jag upp med ont i halsen, huvudvärk , bland den värsta träningsvärken jag någonsin haft och en hel bunt konstiga drömmar som jag nog samlat på mig under natten. Nästan så jag fortfarande tvivlar på om det var verklighet eller dröm,haha 
Nu har jag iallafall slängt i mig en ipren så för tillfället mår jag prima. Ska sätta igång med en storstädning av rummet och sedan lite matte som ska vara klar imorgon. Känns inte så lockande något av det men med bra musik i högtalarna ska jag nog klara av det med :)

Ha det bra söndag folket!


my darling, 8 januari

They don't care about us

Gårdagskvällen blev hur bra som helst. Inte för att jag hade trott något annat när man har så bra vänner som jag har! :) Tog bussen in till stan runt 18 och sen hamnade vi i sporthallen på nattinnefotbollen. Jag tycker inte att fotboll är det roligaste att kolla på men vi hade kul ändå. En tur till Torino för pizza gjordes under kvällen och på vägen tillbaka till fotbollen halkade jag för första gången denna vinter.. Både jag och tjejerna höll på att dö av skratt, haha Jag halkade inte heller bara en gång , utan 2! 

Sedan åkte vi hem till Ronja och där fortsatte stimmet,haha Vi spelade messa kort och somnade väl inte förens runt 3 skulle jag tro. Det satte sina spår på mig idag. 

Idag klockan 1 var det dags för dans workshop på mejeriet i 2 timmar som gällde. Det var verkligen hur kul som helst men att jag var död efteråt är bara förnamnet. 





Min fredag den 4 februari 2011

Börjar dagen med en liten sovmorgon, precis som igår! :) sen en lektion och låång håla :( Inte kul alls när några av dem som har andra språk får gå hem redan vid klockan ett.. 
På kvällen sedan blir det nattinnefotboll med lite brudar. Några av dem har jag inte träffat på ett braa tag så jag ser verkligen fram emot kvällen. Efter fotbollen blir det sleepover hos ronja, fiint! :D 

Ha en bra dag people! ♥

Leopard

Dagens look: Svarta jeans, t-shirt, leo-sjal - H&M klocka - guldfynd, skärp - ingen aning (+ ett par kilklackar på det)

Dagen har väl rullat på helt okej. En liten sovmorgon som verkligen inte satt fel någonstans. Skolan hade någon kärnkrafts-övning idag så idrotten va inställd och istället fick vi agera strålskadade personer. Kändes lite weird måste jag säga. Sen hade vi världens längsta håla och på den fick jag spendera sisådär 1,5 timma helt ensam då vännerna i klassen hade datakunskap och alla andra tydligen lyckades ha lektion just då. Men då var jag en duktig tjej och satte musik i öronen och pluggade matte och historia. Skönt att ha lite av det gjort iallafall :) 

Den här kvällen händer det absolut ingenting. Rätt skönt måste jag säga :) Det var ett bra tag sen jag tog det riktigt lugnt så det är nog på tiden nu.. 

Pussar

Fin dag

Kom precis hem efter en väldigt stimmig och skrattig dag med tjejerna i skolan. Får nog ta och vila magmusklerna lite nu innan det är dags för dans och styrka. 
Frida kommer hit om ca en halvtimma så det kanske är bäst och jag plockar upp alla kläder som ligger utspridda över hela golvet, hehe 

Pusshej!♥

Goodnight

Nu.är.jag.helt.slut - somnar nog nu typ!

Godnatt



Simhall + Dans = Död louise

Är just nu hemma från skolan och mellanlandar i ca en  timma innan det är dag för dansträning. Är helt slut efter att ha varit i simhallen på idrotten nu sista lektionen, så den hårda styrkan på dansen lockar inte så där jättemycket.. 
Nu tänkte jag iallafall leta fram danskläderna och sedan är det nog nästan dags att bege sig inåt. 

Over and Out

RSS 2.0