17 år!





Firar en dag för tidigt



Närsom rullar det in lite gäster här för att fira mig. Det är inte förens imorgon jag fyller år egentligen men eftersom mina föräldrar drar till dalarna då passar det bättre att ta allt firande idag. Så imorse väcktes jag av vacker sång och en massa paket :D Oj nu kommer gästerna, puss!

Onödigt och osammanhängande


Bjuder på en bild från i tisdagskväll då jag va med Lindi och gjorde lite bus

Jag är visst inte så bra på att uppdatera i veckorna.. Men jag gör ju i princip samma saker varenda dag så känns inte så värt att skriva om det. Jag har iallafall sjukt tråkigt på jobbet, och igår läste jag ut min bok - Elsas Värld. Galet bra var den! Men
nu kommer jag ha ännu tråkigare på jobbet då jag inte ens har nån bra bok.. Men idag var det iallafall rätt mycket besökare. Hela 15 stycken! Både tyskar och svenskar så har fått prata en hel del engelska då tyska verkligen inte är min grej.

Känner att detta blev ett väldigt onödigt och osammanhängade inlägg men vad gör det om hundra år? Nu ska jag iallafall kolla några SATC avsnitt och göra mitt bästa för att somna så tidigt som möjligt. Har dubbel-jobb imoron vilket innebär att jag måste gå upp 2 timmar tidigare än vanligt, fy!

Ser inte direkt fram emot ännu en vecka på sommarjobbet..



Är riktigt trött efter dagen och säger därmed godnatt och sov gott. Taggar inför ännu en arbetsvecka på sommarjobbet- fy vad tråkigt! Förra veckan var ändå helt okej, då var vi fyra stycken och vi hade rätt kul med att spela kort, se på film och ha vattenkrig så dagarna gick ändå rätt fort. De två kommande veckorna är vi bara två personer och jag tror att det kommer bli drygare än någonsin! Får hoppas på att många pratglada turister hittar dit så jag får nått att göra haha Jag kan ju iallafall se fram emot slutet av denna vecka då jag äntligen blir 17!

Meen nu ska jag sova somsagt, godnatt!♥

letting my heart do the thinking


4 saker jag köpte igår



Puder - Lindex
Mascara- Lindex
Puderborste - Åhléns
Ring - Kappahl

shoppa shoppa shoppa



Söndagen har jag spenderat med familjen. Först en tur till klädhuset i Falerum och sedan vidare till Linköping och Ikea/Ikano. Blev en hel del inköp men ganska mycket fyndade jag faktiskt på rean som fanns överallt så så mycket fattigare har jag faktiskt inte blivit efter en heldag med shopping. Duktigt Louise! Bilder på dagens inköp har jag inte hunnit med men det jag shoppade inne i västervik igår kommer upp här snart.

Be strong girl



Var ute och fotade lite en stund förut och bilden ovan är ett smakprov av resultatet. Har inte fotat alls mycket på senaste tiden och känner att det är dags att göra nått åt det. Köpte ju inte ny kamera för att den skulle ligga på mitt rum utan att användas.. Så det ska det bli ändring på! Förutom att fota så har denna lördag spenderats med en tur till stan med mamma och pappa där jag köpte lite småsaker. Kanske visar imorgon, får se. Sen nu ikväll har vi varit hos min farmor där även min farbror,faster och kusin är och ätit tacos. Det var min lördag det, pusshej!


För nästan exakt 1 år sen - jag vill tillbaka!


Skåne sommaren 2010

The rest is still unwritten

Dagarna rullar på rätt bra tycker jag allt även om dem ser ganska likadana ut. De senaste dagarna har jag vaknat runt 11, börjat jobba 12:30 (dagarna på jobbet består mest av att spela kort och kolla film så jag trivs rätt bra haha), slutat 17:00 gått hem och ätit sen tagit det hur lugnt som helst och sen sovit. Rätt sköna dagar ändå måste jag säga. Men jag börjar sakna vännerna lite för mycket nu så nu mer tänkte jag se till att spendera kvällarna med lite roligare saker. Låter bra det. Nu ska jag försöka mig på att sova mina kära vänner. Man blir bra trött av att nästan inte göra någonting om dagarna måste jag säga..


Bjuder på en badbild från en dag på korpa för ett par-3 veckor sen. Skulle bra gärna vilja ha tillbaka vädret som var då!

Första dagen på sommarjobbet




Kan inte påstå att första dagen på sommarjobbet var sådär jätterockig precis. Den har till största del bestått av att spela kort, ta betalt och starta en film. Inte det roligaste kanske.. Men med arbetstiderna 12:30-17:00 känns det ändå helt okej då jag har lång sovmorgon varenda dag och sedan fortfarande tid över på kvällarna för vännerna oså. Så jag ska inte klaga! :D Ikväll blir det dock en riktigt lugn kväll då jag känner mig riktigt trött och seg. Kan bero på att jag inte somnat före klockan 2-3 en endaste gång de kanske 7-8 senaste nätterna.. Tänkte se om jag kan hitta någon bra film och mysa ner mig i sängen bland alla täcken och kuddar. Låter himla bra i mina öron så, laater!


Bäst på länge!

Helgen som tar slut om exakt 18 minuter har varit den absolut bästa på länge! Eller ja, redan sedan i torsdags faktiskt om man ska vara noga. Det är nämligen så att vis (visfestivalen) har ägt rum här i västervik vilket har inneburit att jag i stort sätt bott i stan och spenderat kvällarna och nätterna ute med dem jag gillar allra bäst + många, många mer. Gårdagen bjöd på 20års kalas för syrran och hela släkten befann sig här hemma hos oss. Vi åt massor med god mat och tårta och senare blev det även en "kusin-kamp" som bestod av  irländsk julafton som blev riktigt snurrigt och fyra andra tävlingar. Senare på kvällen tog jag med mig min kusin Malin in till stan för sista vis-kvällen för detta år. Stannade dock inte alls lika länge som de andra kvällarna men vi hade kul ändå!haha 

Nej vet ni vad, nu är det verkligen dags för mig att klicka på "publicera" då jag suttit med detta inlägg på tok för länge. Känner inte att det rätta blogg-flowet är med mig asså haha har skrivit,suddat,skrivit suddat men nu tar jag och skiter i det här. Måste faktiskt snart sova då sommarjobbet drar igång imorgon,kul.. Känns inte riktigt okej efter 4 veckors ledighet nu men jag får tänka på pengarna jag tjänar och då är det så värt det.


bildbomb från 20års kalaset (dör lite år bilden längst ner på mig hahaha!)

En såndär liten bloggpaus..


Nu blev det visst en såndär liten bloggpaus som förekommit ganska ofta här på bloggen den senaste tiden.. Ska verkligen försöka skärpa mig för jag vill kunna titta tillbaka här och komma ihåg alla underbara sommarlovsdagar sen när man sitter där i skolbänken om drygt en månad. För att ge mig själv lite mer motivation har jag gjort en ny design som ni antagligen redan listat ut. Såg dock nu när jag laddade upp headern att färgerna och skärpan ser jättekonstigt ut men det får jag försöka fixa nåndag snart.

Tisdag


När som helst anländer Frida hit och blir sedan nattgäst. Våra planer för kvällen/natten är Harry Potter-marathon (man måste ju färska upp minnet lite nu när den nya och sista filmen kommer) och nattbad. Sounds great!

Shop until you drop



Att benen och fötterna värker och att huvudet dunkar är kanske inte så konstigt när man spenderat en dag i Ullared på Gekås. 05:00 imorse gick bilen innehållande min moster, kusin och mig mot ullared och jag kan nu konstatera att att åka bil kan va bland det tråkigaste som finns. En hel del saker fick iallafall följa med mig hem och jag är mer än nöjd. Om sakerna kommer upp här på bloggen är sånt som märks med tiden, vi får se helt enkelt :)

Du är allt jag nånsin önskat



Har lite att ta igen här på bloggen känner jag. Så jag gör mitt bästa för att uppdatera vad jag spenderat mina senaste dagar med. Collaget ovan är ifrån gårdagen då jag,frida,david och syrran sjöng lite. Kul var det och pengar tjänade vi så jag har inget att klaga på! :)

Every rose has it's torn


En av de första



En av de första bilderna som togs med den nya kameran

Nu är den äntligen min!


Igår blev denna sköning äntligen min. Som ni ser på bilden ovan är det en nikon D90. Idag har jag fotatfotatfotat och försökt lära mig en massa inställningar och sånt skoj. Lite klurigt såhär i början men det blir nog lättare med tiden. Den lär användas flitigt om jag känner mig själv rätt. Gladare tjej får man leta efter!

RSS 2.0