Dreaming is the only way I can be with you

Imorgon är 1 december. FÖRSTA DEMCEMBER! Hur fort har inte 2010 gått egentligen? :O Det har varit ett underbart år men det har gått waaaay to fast. Det här året har bestått av så himla mycket nytt i mitt liv. Ny skola,nya vänner,nya kunskaper, helt nytt sätt att se på saker och ting och hela jag har förändrats så grymt mycket.
Men året är ju faktiskt inte slut riktigt än. Det är ju en hel månad kvar. Och jag ska se till att den månaden blir bättre än bäst!

Btw: För tillfället haaaatar jag vädret. Det gör så att vi inte kan ta oss in till dansen idag och det är sista riktiga träningen innan föreställningen. Vi kommer ju självklart ha ljusrep och genrep och så innan men jag känner inte riktigt att alla danser sitter helt än och det här gör det inte bättre. Jag får väl ta och köra danserna ett par gånger själv här hemma..


EVA OCH ADAM

Dagen har jag spenderat till största del i soffan under mitt duntäcke. Har varit himla sugen på att se Eva och Adam ett bra tag så idag letade jag upp och dammade av den gamla filmen. Jag blev chockad när jag kollade på det! Var dom verkligen sådär små när man kollade på det när jag var liten?haha Då tyckte jag att som var jätte stora och jag ville va precis som Eva,haha Fina minnen det där. Men jag antar att dom har varit sådär små hela tiden och att det är jag som har växt istället,tss. 
Förutom att ha kollat på film har jag även varit lite duktig och pluggat lite. har kollat igenom samhällskunskapen för hundrade gången men ändå fastnar inget av det i mitt huvud :O Jag undrar jag hur provet kommer gå på måndag :(
Jag har också hunnit med att börja på mitt naturkunskapsarbete som jag har en aning ångest över. Det ska va klart fredag nästa vecka och nästan varje kväll nästa vecka har jag dans då vi har föreställning då..

Kolla vad små! haha

Ingen Buss = Ingen Skola

Då jag stått i snöstormen i cirka en halvtimma i väntan på bussen utan att det kom någon så gick jag hem igen.Verkar som att dom är inställda idag?
Mamma ringde iallafall till skolan och dom sa att jag skulle vara hemma hela dagen och det tackar jag väl inte nej till. Har tillräckligt med plugg-böcker här hemma så jag ska nog klara mig.

Nu sitter jag i soffan under en filt med en underbar värmekudde och myser. 
Känner på mig att detta kan bli en bra tisdag! hehe


bild från förra vintern

SNÖKAOS

Hello people!
Hoppas ni har det bra även att vädret inte är det bästa. Inte här i viken iallafall. Vet inte hur många bilar och lastbilar som kört av vägen och hur många vägar som inte varit plogade i tid. Den bara ställer till det den där snön..
Och det är verkligen inte okej att man ser ut som en snögubbe när man gått ett par kilometer ute bara. Det var precis vad vi gjorde idag när vi gått till dansen och det var inte det härligaste jag gjort. 

Bussen hem idag ska vi ju inte ens prata om -.- Bussen gick ifrån västervik 16:15 och jag var hemma här 17:20. Det var en lastbil som hade ställt sig mitt över vägen nästan precis där jag bor. Så bussen vände och körde inte förbi min busshållsplats så jag fick hoppa av långt ifrån den istället så jag fick ringa pappa så fick han komma och hämta mig. När jag kom hem var det 10 min kvar tills vi skulle åka till luciaövningen men jag hann slänga i mig lite mat men någon dusch hanns det inte med så det är precis vad jag ska göra nu. En lång och varm en ^^


FÖRSTA ADVENT

Som jag skrev igår så är denna söndag en riktig pluggdag. Jag har redan börjat lite smått och gjort klart franskan och nu står samhällskunskap,naturkunskap och svenska på tur här näst. Låter väldigt lockande.. Jag skulle hellre just nu vilja pyssla med att göra det lite julfint här i mitt rum. Sätta upp julstjärna och gardiner och så. Det är ju trots allt första advent :) Nu börjar man känna att julen kryper närmare och närmare för varje dag som går.
Julen är nog bland det bästa på hela året. Det är så mysigt med alla ljus, tomtar, granar,julklappar, musik och det bästa av allt ät att man får träffa släkten så mycket. 
Nu ska jag dra på lite julmusik och hoppas på att plugget går lite bättre då ;)



TWILIGHT

Såg nyss Twilight med systern. Man kan ju helt enkelt inget annat än att älska den filmen alltså. Vet inte hur många gånger jag har sett den och den är fortfarande lika bra! Och nej, ta mig inte för nått jätte jobbigt twilight-fan nu för det är jag verkligen inte,haha Tycker bara att filmerna är riktigt bra. 

Nu är jag hur trött som helst så jag ska bara borsta mina små tänder innan jag kryper ner i sängen. Imorgon har jag massor plugg som måste göras så det blir ingen lång sovmorgon för mig inte. Ska iväg och öva lucia sen på eftermiddagen också. Får se hur det går då jag för tillfället ät väldigt hes efter gårdagskvällen,haha
Men godnatt på er iallafall♥

Vill inget hellre-

Vill inget hellre än att sitta med denna i min hand just nu.. Nikon D5000

Light a way


19:30

Hej på er! :D♥
Gårdags kvällen/natten blev toppen! :) Slutade med en låång promenad till stan och sedan hem runt 2. Var genomfrusen när jag kom hem men med mina 2 täcken,2tröjor,mjukisbyxor och sockor somnade jag ganska snart i min underbara säng. Orkade mig inte upp förens 12 idag och då blev det nästan direkt att åka till gamleby med syrran och baka pepparkakor hos mormor.
När vi var klara med pepparkakorna åkte vi vidare till Monica och Bertil för att äta pizza. 



PARTY!

Nu åker jag in till stan och sen blir det party!
Otroligt serös!

VARM OBOY

Varm oboy + paradise och kenzatyra = Bra Fredagseftermiddag!

REDAN HEMMA

Sitter redan här hemma. Hur underbart som helst. Vi fick sluta 11:20 idag istället för 14:30 för franskan behövde man inte gå på. Så jag och My tog bussen hem redan vid halv 12. 
Nu ska jag gå och fixa mig lite varm oboy och kolla på en film innan det blir dusch och lite fix för ikväll vankas det födelsedagsparty! :D
Have a nice day! ♥

SKRIDSKOR

Idag åkte vi skridskor på idrotten. Sjukt kul. Älskade verkligen det när jag var liten och det sitter i fortfarande,hehe Efter skolan väntade jag kvar i skolan på mamma för att vi skulle på utvecklingssamtal. Samtalet gick bra men det kändes skapligt ovärt. Varken läraren eller jag hade något viktigt att komma med. Så vi hade lika gärna kunnat strunta i det men nu är det ju gjort iallafall.
Nu ska jag ta tag i engelskan, samhällskunsapen och naturkunskapen. kuuul -.-

LUSSEBULLAR

Att komma hem till ett hus som luktar nybakade lussebullar var inte helt fel kan jag säga. En riktig julfavorit om ni frågar mig. Efter en hård dag i skolan med snöoväder utanför fönstren har tagit på krafterna så det satt fint med en lussebulle när jag kom hem,hehe
Att jag möts av en dator som troligtvis fått något slag virus är mindre kul.. Mamma ska ta med den imorgon och frågan är hur jag ska klara mig utan dator i flera dagar.  Och nej, nu tänker jag inte bara på bloggen och facebook och sådant utan jag tänker mest på allt plugg jag måste göra som det krävs dator till. Det kommer bli ett stort problem. Men det får lösas på nått vis.

Men om jag inte uppdaterar på några dagar så vet ni varför..
Ha det bra sålänge♥

TUMMAR

DAGENS TUMMAR UPP :
•Började skoldagen med världens lugnaste lektion. Engelska-läraren var sjuk så vi satt vid datorerna hela lektionen.
• Det fanns majs i matsalen(hahahaha)
• Jag har fixat kläder till dansen (tack vare frida)
• Nej nu var det nog inga mer.  Inte många tummar upp på denna dag om man säger så.


DAGENS TUMMAR NER:
Det var kolsvart ute när jag vaknade
• Jag fick vänta på bussen i regn och storm i typ en kvart för att den var försenad
• Jag kom fram dyngsur till skolan
• Mitt USB funkar inte
• Det snöar och blåser hur mycket som helst
• Jag är fortfarande förkyld
• Min rygg gör ondare än någonsin
• Vi trotsade vädret och åkte in till dansen. Skulle bara kolla på eftersom jag är förkyld. Men det var inte ens hälften där så vi hade kunnat stanna hemma.
• Min dator funkade inte när jag kom hem
• Jag måste plugga samhällskunskap men jag orkar inte


Inte riktigt min dag det här om man säger så..

CHOCOLATE

Har du inte testat denna så måste du göra det! Bland den godaste choklad jag ätit! :)

FÖRKYLD

Jag har gått och dragit på mig världens förkylning med feber, huvudvärk,halsont och massa snorig. Mindre rockigt om jag får säga det själv..
Men jag tog mig till skolan idag ändå. Vill inte missa massor. Men ikväll hoppar jag över lucia-övningen. Tror inte att det går att sjunga så bra med en röst som knappt finns.
Jag ska ta det riktigt lugnt nu under kvällen så får vi hoppas på att jag kan gå till skolan även imorgon.
otroligt vacker google-bild

KUL MAN KAN HA

Har suttit och lekt lite med ett gäng bilder, kul grej,haha


Jag är verkligen inte på topp just nu. En ond hals, snorig näsa och ett ont huvud. Inget vidare om jag får säga det själv. Hatar att vara förkyld :( Det jobbiga är också att alltid när jag blir sjuk kommer min astma tillbaka och gör att jag får problem med andningen, tjoho! Precis såhär som jag ville spendera helgen..
Jag har iallafall hunnit med en tur in till stan med frida idag mellan allt flyttande av möbler och snorande. Som den f.d cheerleader jag är var jag bara tvungen att åka in till sporthallen och kolla när laget tävlande. Grymma var dom! Kan in säga annat än att jag saknar den tiden enormt!

BYTER RUM

Detta är vad jag håller på med just nu. Har bytt rum idag. Så just nu håller jag på med kläderna som ni ser på bilderna,hehe Ser inte sådär jätte vackert ut på bilderna,haha Men bara jag får lite ordning här i rummet så ska jag nog trivas bra :)

:´(

något saknas i min vardag

FRIDAY

Hemma från en kort och skön dag i skolan. Blev ett mysigt tårtkalas hemma hos becka och ela på hålan. Vi firade Lisa eftersom hon fyller år idag :) Blev lite tårtkrig och andra trevligheter, det är sådant man får räkna med i det sällskapet,haha Ni är fina ni♥
Nu ska jag kolla lite paradise, pusshej♥

TV-kväll?

Jag har haft en riktig skön och lugn kväll. Har kollat på paradise,ung och bortskämd, robinson och nu när som helst är det KenzaTyra show som visas här på skärmen. En riktigt TV-kväll med andra ord.
Efter kenzaTyra säger jag nog godnatt och sover. Har inte varit på topp alls ikväll, gissar på att det är en förkylning som är på G. Går omkring och nyser och snorar :( Så en lång och skön nattsömn är nog precis vad jag behöver. 
Puss på er

Louise Linnéa Eriksson




Lite ärlighet vore inte helt fel kanske?

PEPPARKAKOR

Det kan ju vara bland det godaste som finns!
Slutade skolan 15:00 idag så nu är jag äntligen hemma. Redovisade ju idag och det gick braa. Hoppas på att Natalia tyckte det iallafall, hehe

Denna kväll ska jag bara ta det lugnt. Så galet skönt!

LÄGGER NER LITE

Känns som att det enda jag gör nu för tiden är att gå i skolan, äta (vissa kvällar dansa) och sova. Kul liv liksom..
Känner att bloggen får lida av detta. Blir inga roliga inlägg i veckorna alls då jag har like no inspiration and no time at all. Så jag har tänkt lägga ner bloggandet lite, men bara lite. Kommer troligtvis skriva något litet inlägg nästan verje dag men jag tänker inte ha det som ett "krav" att göra det. Jag kommer skriva när jag känner för det helt enkelt. Vissa dagar kan det bli 10 inlägg och vissa dagar 0.

Just so you know :)

(imorgon taggar jag redovisning om utfiskning med mina fina classmates Lina och Beaa, hoppas på att natalia blir nööjd ;))

ORKAR INTE

Jag är verkligen helt slut nu. Det har varit en lång skoldag och den slutade med det styrkepass på idrotten. Att jag nu om ca 30min ska in och träna street känns faktiskt inte så jätte lockande. Jag brukar alltid va jätte pepp innan dansen men inte idag. Vill bara lägga mig under täcket och sova tills det bli en ny dag.. Men det går ju inte för det är endast 3 veckor kvar till föreställning och då ska danserna sitta som en smäck och det gör dom inte än kan jag säga så det är nog bäst att jag släpar mig dit iallafall.
Bäst att jag tar tag i mig själv och  letar fram lite danskläder då. Hejsvejs

VECKANS FÖRSTA DAG

Nu är veckans första dag avklarad. Hade endast 4 lektioner och det är inte så värst jobbigt om jag får säga det själv faktiskt. Avslutade ju måndagens skoldag som vanligt med 2h dans och i dag var det jazz som gällde. En av mina favoriter ^^ Så med humöret på topp åkte jag hem hit och duschade och åt mat innan det var dags för lucia-övning. Det ska bli så himla kul för i år är det äntligen min tur att vara lucia :D 
Nu den närmsta timmen ska jag ägna mig åt lite plugg.. Tråkigt men sådant som måste göras helt enkelt :/


Min syster en härlig höstkväll

HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA HELG!♥

Under kvällen har jag bl.a. hunnit med att äta en god middag med min familj, pluggat ännu mer och bakat chokladbollar, muums!
Nu ska jag snart sova tror jag. Ska packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig imorgon bara. 
Hoppas ni har haft en bra helg! ♥ Det har jag, dock en väldigt lugn sådan men det är ju skönt ibland det med :)

It's only you who have the right key

OUTFIT


Farsdag fika

Nu tar jag en paus från plugget för att fira pappa med farsdag-fika :)

FARS DAG

Grattis på fars-dag pappa! ♥

Vad vore jag utan dig?

PLUGG-SÖNDAG

Idag blev det en lång sovmorgon och nu ska jag när som helst ta tag i allt plugg.. Usch :(
Ska göra naturkunskap,engelska,samhällskunksap och franska innan denna dag är slut. Rolig söndag,verkligen.
Det är väl bäst att jag sätter igång om jag ska bli klar i någorlunda tid idag :(

FIXAT NAGLARNA

Sitter vid syrrans dator och chillar lite ;) Mamma snodde "min" så då fick jag ta den här.
Jag har precis fixat mina naglar. Har satt på lösnaglar. Det var ett bra tag sen sist så jag kände att det var dags nu när mina vanliga var så fula.

Påtal om något annat så märkte jag nu att bloggen ser jätte annorlunda ut i den här datorn :/ Så har försökt fixa med det nu en liten stund. Så nu får vi bara hoppas att den inte ser konstig ut i min dator xD

Något i min design är som ser konstigt ut för dig? Skriv då en liten kommentar här nedanför så ska jag försöka lösa problemet så fort som möjligt :)

RED HEAD

lookbook

Å vad jag önskar att jag skulle passa i rött hår. Så galet fint!

PEACE

Nu så. Nu tror jag att jag fått till det någorlunda med designen. :)

Idag körde jag på plugg-fri dag och det resulterar att morgondagen tyvärr kommer behöva ägnas mest åt det. Tråkigt, men nödvändigt :( Vi får ju inte heller glömma att det är våra kära pappors dag imorgon. Så det måste ju självklart firas lite :)
Jag är väldigt trött då vi inte somnade förens typ klockan 4 inatt så resten av kvällen kommer bli så lugn som den bara kan bli :) Jag har tänkt att redigera lite bilder och sen kanske det även blir någon film eller nått senare ikväll. Sådant som märks helt enkelt.
PEACE

G R E A T

Gårdagen + natten var g r e a t!
Fikan och plugget med Bea och Lina efter skolan blev otroligt mysig, och även väldigt behövlig för vårat arbete om utfiskning. Nu har vi iallafall kommit en liten bit på väg.
Jag mötte upp Ronja och Frida sen och då tog vi oss en promenad i regnet till sporthallen där det vankades nattinnefotboll. Även att inte fotbollen var sådär jätte intressant så vi hade vi jäkligt kul ändå. Blev en galen tur till torino b.la. haha
Vi åkte hem till ronja runt 1-2 nångång tror jag och där blev det en himla massa stim innan vi efter ett tag somnade till en beck film. Galet fin dag helt enkelt! :)


frida är snygg!

FÖRSTA OCH SISTA

Sitter och tar det lite lugnt framför datorn då det är ca 40 minuter kvar tills bussen går och jag är redan klar. Så jag passar på att skriva ett litet inlägg här. Antagligen det första och sista på hela dagen. Jag ska nämligen fika och plugga men Bea och Lina efter skolan idag och sen möter jag upp Frida och Ronja och så går vi på nattinnefotboll.
Sover sedan hos Ronja så jag kommer väl hem imorgon på dagen nångång :)
Förresten så håller jag på med en ny design till bloggen.. Trodde att den jag har nu skulle va bra men icke. Jag tycker det blir så konstigt med bilderna och så, så snart kommer det upp en ny.



TÉ ÄR INTE MIN GREJ

Bokrecension [check]
Det känns riktigt bra att den nu äntligen är klar. Nu får vi bara hoppas att den är lika bra som jag vill att den ska vara,hehe
Nu ska jag kolla på en film. Tycker faktiskt att jag förtjänar det. Var nyss nere och fixade té. Egentligen så gillar jag inte té för 5 öre men det var evigheter sen jag smakade och så säger alla att det är så himla gott men sorry guys, usch! Inte min grej alls. Så jag fortsätter att hålla mig till den varma chokladen istället, hehe


Det är den här filmen jag ska kolla på nu. Håller tummarna för att den är bra! :)

M to the usic

Medans jag skriver på min recension kan ni ju alltid ta och lyssna på lite låtar som jag fastnat för. Kanske finns det även någon du gillar av dem? :)
White Lion – When The Children Cry
Stone Sour – Through Glass
Kent – Columbus
Justin Timberlake – Bounce
Olle Hedberg – The Scientist
Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Orkar inte göra om alla länkar,haha ;)

FOREVER FEELS LIKE HOME

Fick sluta redan vid 2 idag då jag slapp gå på datakunskapen jag är hemma ovanligt tidigt för att vara torsdag. Hur skönt som helst! :) Något som är mindre skönt är att jag ska ta tag i och skriva klart min bokrecension nu. Men den är nästan klar så det blir nog inte så jobbigt.
Jag vill bli klar med den så fort som möjligt så att jag kan ta det lugnt resten av kvällen så dte är nog bäst att jag sätter igång nu :)
Pusshej!♥


Frida Palmgren 2 November 2010

GREAT

Hemma från dansen och nu ska jag äta sen plugga och till sist äntligen sova. Har varit en jättebra dag! Humöret på topp hela dagen, great! haha
Följde med amanda hem efter skolan och vi lagade mat och pratade massor,myys! Sen dags för dans med my soul sister(haha) frida ;) Hade latinamerikansk dans idag. Alltid kul att prova på något nytt. Riktigt kul var det faktiskt :D
Dags för mat nu iallafall.
Kul inlägg verkligen,haha
Jag bättrar mig snart, promise!

RAIN

Fy vilket hemskt väder det har varit idag! Det regnat precis hela dagen här i viken :( Regn kan ju vara det värsta!
Efter den långa dagen i skolan tog jag mig en promenad hem till Becka och Ela i spöregnet och kom fram mer eller mindre genomblöt..
Sedan vid 6 tog jag mig ännu en promenad i det underbara vädret(...) men denna gång ner mog mejeriet där det vankades streetdans. Och jag måste säga det att det var helt klart värt den där promenaden i ösregnet för så himla kul var det. I love it!
Nu ska jag sova så att jag lyckas dra mig själv upp ur sängen imorgon.. Imorgon väntar en lång dag.
Skoldagen är inte så lång men efter det ska jag va med fina Amanda innan det är dags för jazz. Så
jag kommer åka här hemifrån vid halv åtta och inte komma hem förens halv 9 på kvällen typ. Great!


old

KUUL

Kul att det funkar att ladda upp bilder här också, jätte kul verkligen...

oorkaar inte
nu går jag och lägger mig eller nått, nej först penionärsjävlar xD

STORM :O

Asså shit , det är världens storm utanför :O Det låter som att hela huset ska gå sönder! Kul att man är själv hemma då också.. usch, jag hatar verkligen att vara ensam hemma. Bara inbillar mig en massa saker hela tiden, tss.
Mitt dåliga humör som jag hade igår kväll har hållit i sig hela dagen tyvärr. Så att dansen de 2 sista timmarna i skolan idag var inställd gjorde inte sådär jätte mycket. Men att sjunga nu ikväll var faktiskt riktigt kul. Saknar det massor. Och att sjunga lucialåtar är verkligen något jag älskar,hihi När det börjar vet man att det inte är allt för länge kvar till jul ^^
Jaja, nu ska jag iallafall ta tag i den där himla bokrecensionen som aldrig vill bli klaar -.-
Cathrine Eriksson 6 November 2010

R.I.P höstlovet 2010

Jahopp, då var höstlovet slut då :(
Även om det känns tungt att behöva åka till skolan imorgon så känner jag att mitt höstlov knappast kunde ha blivit bättre. Dock så var ju den inställda stockholmsresan otroligt synd men den får vi ta sen på jullovet istället :) Det är ju typ bara 6-7 veckor kvar till dess om jag inte är helt ute och cyklar. Och det är ju faktiskt inte så där överdrivet länge om man tänker efter :D
Jag ska nog faktiskt gå och lägga mig nu snart. Har jätte ont i magen och huvudet och känner mig allmänt nere så känner att det inte är någon idé att va uppe. Bättre att jag får mycket sömn då att jag är på topp imorgon! ;) Jag har både dans och lucia-övning imorgon så det är nog bäst om jag mår bra,hehe


Frida Palmgren

Frida Palmgren 2 Oktober 2010

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Efter en lång och varm dusch har jag nu hoppat i mina mysigaste kläder och är redo för film. Är inte på mitt bästa humör så såhär får det bli. Hade ju tänkt att skriva lite på min bokrecension som jag skjutit upp nu hela lovet men det får bli senare ikväll. Då kommer även fler bilder från de senaste dagarna. Var ute och fotade lite frostbilder förut också. Så nu på lovet kan man verkligen säga att mina kamera varit igång i stort sett hela tiden,haha Bra jobbat!
Nu är det dags för film och Ben & Jerry's♥


Gammal bild

The number 23

Nu ska vi när som helst åka till Gamleby för att fika hos mormor. Känns ju kul då jag vaknade för 40 min sen och nyss åt frukost så jag kan ju inte påstå att jag är sådär jätte fikasugen..
Juste, filmen igår. The number 23 hette den tror jag, den gick på 4'an. Själv så tyckte jag att den inte alls var bra. Jag fattade liksom inte handligen xD men det kan ju bero på mig ist för filmen ;)
Någon annan av er som kollade på den igår? och vad tyckte ni isf?

Nu skriker dom på mig där nere att vi ska åka iväg så det är väl bäst att jag stänger av datorn. 

See you later! :D♥

Syster

Cathrine tvingade med mig ut och fota lite förut idag och här är ett litet smakprov på resultatet. Fler bilder kommer men nu ska jag och syrran kolla film, en thriller. Förstår inte varför jag går med på det.. Inte min typ av filmer alls :(

Min vinterjacka

För ett par veckor sedan kände jag att det började bli lite för kallt för att springa runt i skinnjackan så då åkte vi till Norrköping och inhandlade denna otroligt mysiga jacka.  Köpte den gjorde jag på Cubus för dom som undrar :)

2 Oktober 2010

Louise Eriksson 2 oktober 2010

LÖRDAG

En liten tur till stan nyss resulterade till att jag sitter här med en massa godis ifrån godishuset. Är det lördag så är det ;)
Som det ser ut nu så kommer denna dag bli riktigt lugn med endast att kolla film och lite. Ska skriva på min bokrecension lite också men det är inte så värst jobbigt. 
På tal om något annat så har jag fått bilderna av frida nu så idag lär det komma upp ett helt gäng :)
Nu ska jag äta lunch , peaceout!

FREJDAN

Dagen med frida har varit niice. Det blev bl.a. en tur in till stan,  baka whitecake och en himla massa stim (haha) Frida lyckades både med att häfta sig i fingret och att ramla ner från sängen, bra jobbat! ;)
Nu ska jag redigera lite bilder innan jag sedan kryper ner under täcket och sover. Godnatt

BRA AVSLUT PÅ EN BRA TORSDAG

Nu ska jag gå ner och hämta ett par klementiner och sedan ska jag kolla på Kenza Tyra Show och Robinson som jag missade ikväll. Bra avslut på en bra torsdag helt enkelt! :)

Bild från google

En torsdag i november

Kvällen hos Amanda blev jättebra! :) Vi har spelat spel, sjungit singstar och lagat mat. Riktigt mysig torsdag måste jag säga!
Bjuder på lite bilder ifrån kvällen :
Tackar Amanda,julia,Lindi och David för kvällen! Sånt här måste vi dra ihop oftare tycker jag allt! :)

Tuffa brudar!

hahah, kan inte sluta garva åt den här bilden xD Skapligt tuffa vi är asså,haha

Me Today:

Idag har jag på mig en beige stor kofta ifrån hm + linne och leggings från gina.
Tar snart bussen in till stan för att spendera resten av dagen med David,Julia,Amanda, lindi och kanske robin. Jag tror det blir toppen! :)


Ha det bra,puss!♥

HEJ KNÄCKT

Nu är jag hemma igen efter en fin kväll med Sascha och Lisa. Kommer säkert ha träningsvärk i magen efter så mycket som vi skrattat,haha Hej Knäckt måste ju helt klart vara det bästa spelet någonsin! xD
Nu ska jag se om jag kan hitta någon bra film att kolla på. Då jag gick upp redan vi kl 6 imorse känner jag att sova snart inte skulle vara helt fel. Och imorgon, då jävlar ska jag ha sovmorgon,haha Behöver inte gå upp tidigare än att jag hinner med bussen in till stan vid halv 3 typ då jag ska dra ett fiinfint häng med lite "oldies" (vännerna från åby;))
Det kommer sitta fint då jag saknar er hela bunten!


Bild som ni som hängt med här på bloggen ett tag har sett förut. Jag och Lisa i somras. Har tyvärr inte en enda bild på sascha så det får duga med denna :/

LISA & SASCHA

Nu drar jag mig snart till stan (för andra gången idag) för ett hej-knäckt häng men Lisa och Sascha. Det kan ju inte bli annat än bäst ;*


Med denna höstiga bild säger jag hejdå och ha en bra Onsdagskväll! :D

My beauty ♥

Frida Palmgren 2 Oktober 2010. Jag har tagit bilden med fridas nikon D40

Louise Eriksson 2 Oktober

Louise Eriksson (jag) 2 november 2010. Bilderna är tagna av frida med hennes nikon D40

NY DESIGN

Okej okej, jag vet att jag ändrar på bloggen typ hela tiden men det är för att jag inte varit nöjd. Nu är jag iallafall hyffsat nöjd så nu lovar jag er att denna design kommer vara kvar ett bra tag:)

Vad tycker ni om det nya? Bättre eller sämre än förra? :)

Hjälp mig! :(

Vad är problemet om man har gjort en ny design och klistrat in den i stilmallen istället för den gamla men att den nya fortfarande inte visas?? Den nya syns när jag klickar på förhandsgranska men inte om man går in på bloggen "annars".
Någon som vet? :(

Update: Det funkar nu! :)

10:03

Nu är jag hemma ifrån tandläkaren. Det gick jättebra och jag behöver inte ha någon mer tandställning. Det som hade hänt var att min ståltråd på baksidan av tänderna hade gått sönder så det var därför jag fått glugg igen.
Om ett halvår ska jag tillbaka och då jävlar försvinner gluggen! haha
Nu ska jag börja fixa lite med Fridas bloggdesign :)
Pussar♥

Mot Tandläkaren

Jag gissar att ni fortfarande ligger och sover och drömmer fina drömmar vid det här laget. Det skulle jag ha gjort om det inte vore för att jag ska ta bussen till tandläkaren 07:22 :( Typiskt att jag skulle få en så tidig tid.. Men sånt är livet och det är nog bara positivt för nu kommer jag ju inte sova bort halva dagen ;) (om jag inte somnar sen när jag kommer hem förstås,haha)
Men vi hörs nog sen när jag kommer hem igen, vem vet, kanske har jag tyvärr rälle igen då :( haha

DENTIST

Nu är det dags för mig att sova. Trots att jag och frida inte vaknade förens halv 12-12 idag så är jag riktigt trött. Så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu då jag ska sitta i tandläkarstolen redan klockan 8 imorgonbitti.
Så imorgon blir det ingen sovmorgon för mig inte:(
Kom på att jag glömt berätta vad jag hittade i brevlådan igår. Skolkatalogen! Fy vad jag hatar bilden på mig(!!!) men det är riktigt kul att sitta och kolla på alla andra. Vet inte hur länge jag och Frida satt och bläddrade i den där igår,haha

MOVIE TIME

Bilder ifrån vårat filmmys igår. Som dom dansfreak vi båda är var vi ju självklart tvungna att se step up 2 då ingen av oss sett den innan och jag måste bara säga wow , såå grym! Ni skulle bara veta hur jag och frida dansade loss här hemma sen efter att ha sett den, jösses alltså,haha eller?xD
Poseidon var också riktigt bra men riktigt hemsk. Det var inte långt ifrån att tårarna kom där på vissa ställen måste jag säga, men det kan ju bero på att det var andra gången jag såg den;) Annars brukar inte jag vara den som har svårt för att gråta till filmer,hehe.
Och måste bara säga det att chipsen/ringarna på understa bilden är helt klart min nya favorit! Då jag älskar sourcream onion chips,ostbågar och jordnötsringar så är ju detta den perfekt kombinationen av dem alla 3! Smaken som chipsen,formen som jordnötsringarna och "konsistensen" som ostbågarna. Kan ju inte bli bättre! haha

22:19

Nu är dagarna med frida för den här gången över. Kan inte säga annat än att vi har haft det awesome. En himla massa fotograferande och mys framför datorn,hehe
Förut runt 5 tog vi bussen hem till frida där vi började med att köra en sväng med hennes coola moppe,haha Sen gick vi in och började fixa lite med bilderna vi tagit + en ny design till hennes blogg :)

2 bilder från när vi fotade inne i stan igår. Fler kommer. Frida måste bara skicka bilderna vi tog med hennes kamera först ;)
Hennes blogg hittar ni här :)

Iskallt

Nu sitter vi och myser framför datorn under täckena för att bli någorlunda varma igen efter våran iiskalla foto promenad. Men massa bilder blev det och förhoppningsvis några bra som jag kan visa er här sen :)

Right now

step up 2 med Frida

CURLY

Detta är vad jag precis åstadkommit. Kände att jag efter att ha städat klart hade mycket tid över så jag drog fram platt tången och började locka. Ångrade mig efter sådär en halvtimma då jag inte ens gjort halva håret då mitt hår är fööör tjockt. Men jag fortsatte iallafall och nu är jag äntligen klar. Så idag kör jag på lockigt håt för ovanlighetens skull.
Ojoj, om en timma går bussen och jag sitter här i pyjamas. Bäst att sätta igång kanske, tss.

Karin och Louise, Del 2

Louise Eriksson 31 oktober 2010

RSS 2.0