Hejdå, ses igen på torsdag! ;*

Nu tar jag snart bussen in till stan. Åker ju somsagt till Idas momor idag. Stannar till torsdag så det blir ingen uppdatering nu på några dagar..

Ha en jätte bra tisdag och njut av solen ordentligt nu när den äntligen kommit hit. Tänk för bara några veckor sen då hela sverige var täckt av ett tjockt lager snö och temperaturen var under nollan. Det enda man ville ha då var ju bara sommar och sol och det är ju precis vad vi fått nu ju! :D

LOVE

En kväll som måste göras om snart!

Nu är jag hemma i almvik igen. Har haft en awesome dag inne i västervik. Började med att möta upp lindi och sen gick vi en sväng på stan. Fick med mig en hel del hem faktiskt. Födelsepresenter hit och dit men även lite nyheter till mig själv. Mötte upp Lisa,anna och sascha runt klockan 5 eller nått och då gick vi och åt på morella. Fint de! Sen blev det en himla massa snack och sen ett bad vid kanotklubben. Dock vågade jag mig inte i, men det fanns det andra av oss som gjorde :) Sen var det dags för mig att traska emot bussen. Hade inte en aning om vart jag skulle gå men så småningom kom jag fram dit jag skulle, hehe Jag har verkligen inget lokalsinne för fem öre! xD
Men det gick ju bra som tur va. :)
Det blev även bestämt att jag ska med Ida till hennes mormor i ett par dag. Ska bli skitkul! Jag hoppas på en massa sol och bad och kanske även lite fotning!? (A) Så jag åker in till Ida imorgon och sen åker vi dit :)

Nu ska jag packa och sen sova.

Sweet dreams!



-summer!

Monday

Godmorgon godmorgon!
Vädret utanför fönstret kan inte bli mycket bättre! Inte sant? Tror nog att jag ska gå ner och göra iordning lite frukost och sedan ta med mig den ut i solen. Sedan måste jag ta tag i att få tag på lite folk för att höra om hur det blir i eftermiddag/kväll. Men det löser sig nog:)

Nu ska jag inte sitta här längre. Måste uuuuttt!

Ha en underbar Måndag!♥


-somrig bild tagen av mig 26 juni 2010

Funderar

Är väldigt inne på att köpa en ny mobil. Den jag har nu börjar spåra ur och jag är sjukt trött på den. Har alltid velat ha en touch-mobil så denna gång ska det banne mig bli det. Just nu lutar det mot en Samsung S8000 JET WHITE men vi får se. Ska nog vänta ett par veckor till iallafall :)


Första doppet 2010

-gjordes igår med kusinerna efter fiskningen. Det var faktiskt inte sådär kallt som jag trodde att det skulle vara. Det var iallafall tillräckligt varmt så att vi kunde vara i och bada ett tag. SOMMAR!♥


Beställning ifrån Hm


Får hoppas på att det landar här hemma om några dagar! :)

Sunny sunday!

Dagen har bjudit på massa sol och det har jag självklart tagit vara på. Har varit utomhus nästan hela dagen. Började med att plocka fram en solstol,en bra bok och högtalarna till mobilen och då var ett par timmar av dagen räddade. Runt klockan 3 tog jag min fina cykel ner till almviks badet där frida befann sig. Spenderade några timmar där med henne med solning och en himla massa prat. Du är för bäst!♥
Rörde mig hemåt runt klockan 6 med en hungrig mage som snart blev fylld att supergod mat som mamma hade lagat. Mumsigt!

Imorgon har jag inget planerat på förmiddagen. Men senare sen på eftermiddagen ska jag troligtvis  va med Lisa,Lindi,Sascha och Anna. Bada tror jag att vi skulle göra :)


-bild på mig och david från grillkvällen i måndags. Vackert,haha


Godmorgon

Godmorgon på er! ♥
Nu har alla släktingar som varit här över midsommar tagit sitt pick och pack och åkt hem igen.. Tråkigt,tråkigt :/ Men får hoppas på att vi ses snart igen!:)
Får se vad resten av denna dag bjuder på. Om jag inte kommer på nått annat snart så ska jag ut och jobba på brännan. Det blir fint det!

Pussar!


Summerfeelings!

Nu börjar det ju verkligen kännas att sommaren är här på riktigt. Strålande sol och alla man ser springer runt i shorts och linne eller klänning. Hur underbart är inte det då? Jag verkligen älskar det och humöret är på topp!
Sommarjobbet tog ju slut i torsdag också. Det avslutades med uppvisning för föräldrar som gick galant och efter det kladdkaka och hopp på airtracken för oss ledare, hur fint!? Känner att sommarlovet inte kunde ha börjat så mycket bättre. I torsdags kom kusiner och släkt så då blev det att umgås med dem.
Midsommar igår blev super! Det firades här hemma med en massa tävlingar,mat och prat. Precis som det ska va :)
Gårdagen resulterade dock i att mina ben är fulla av myggbett. Usch!
Denna dag började med en liten sovmorgon och sedan begav vi oss till farmor där släkten ifrån stockholm höll hus. Stannade inte så värst länge. Snart så kommer alla hit och då blir det lunch och sen ska vi nog åka och fiska tror jag,hehe. En midsommar utan att fiska är ingen riktig midsommar!
Sen ikväll så ska vi grilla his farmor. Jag spår en underbar dag!

Vi får väl se om vi hörs senare ikväll annars blir det väl imorgon :) Ha en underbar lördag nu!

PEACE!


Loove

Hello sunshines!
Haft en bra dag på sommarlovet? Det har iallafall jag. Är dock även idag helt slut efter en dag med alla barnen. Har haft 8-9 åringar idag och det tar rejält på krafterna kan jag säga,hehe
Jag ska snart ta med mig dammsugaren och fixa det sista på mitt rum innan det är "gäst-vänligt" haha.
Men innan det ska jag klicka mig in på hm's hemsida. Har hittat ett par shorts där som jag måste ha! Men vi får väl se hur det blir med det :)

Ha det bra iallafall och njut av lovet!

LOOVE

Summer Camp 2010

Jösses! Det tar verkligen på krafterna att vara ledare för en massa barn hela dagarna. Men det är sjuukt kul! Inte en lugn stund kan jag lova,hehe För er som inte vet så jobbar jag på summer camp den här veckan. Det är ett dagsläger här i västervik där vi lär ut lite gymnastik,cheerleading,dans och hopprep. Jag och ett par tjejer till har hand om dansen och hopprepet. Hittils har det gått jättebra och jag tycker verkligen att det är hur kul som helst. Dock väldigt jobbigt som sagt. Men det roliga överväger lätt!

Igårkväll grillade jag med lite härliga människor vid almviksbadet. Det är något som lätt kommer göras om många gånger innan detta sommarlov är slut ;)

Nu måste jag börja städa mitt rum. Det är ju midsommar på fredag och då lär det vara en hel hög med släktingar och bekanta här hemma hos oss så därför ska alla dammråttor bort nu!

(Jag lär inte ha tid/orka blogga så mycket nu de närmsta dagarna. Jobbet tar upp nästan all tid och resten av tiden har jag en massa annat jag måste göra. Men jag ska göra så gott jag kan!:) Nått inlägg om dagen borde jag väl hinna klämma in! )

PEACEOUT!


                                                                                               -
Körsbärsblommor


Lördag

Hello people!
Haft en bra lördag? det har jag. Otroligt lugn men det var behövligt för min del. Behövde verkligen lite tid att andas och inte ha några måsten att göra. Jag följde med pappa och farmor in till västervik på morgonen för att handla lite mat. Jag ska ha med mig matsäck imorgon då vi åker till liseberg med undomskören som en sista grej tillsammans. Så det fixade jag. Åkte sedan hem och då somnade jag i soffan xD trött!?
Åt grillat förut. Precis som det ska va på sommarlovet ;)  

Har spenderat en hel hög med timmar framför datorn idag.. Har fixat med designen här på bloggen och laddat upp en massa bilder som ni nog märkt. :)

Nu måste jag packa inför morgondagen! Ska åka balder tills jag spyr,hehe (skämt o sido).

Pussar!♥


På bilden har vi det mesta av det jag fick igår på skolavslutningen. Massor av blommor,2 priser för idrottsstipendiumet. Det stora grå är ett vandringspris som alla vinnares namn står ingraverat på så numera står även mitt där på:) Den måste jag lämna tillbaka om ett år men den lilla blå/guldiga får jag behålla. Den jätte söta muffins-"skålen/asken" fick jag av min moster m-familj. Där i fanns det pengar och ett jättefint halsband med min månadssten, juli-rubin. Sedan är ett av papprena det andra stipendiumet jag fick och där i var det 500kr. Det andra pappret är mina betyg. 6MVG och resten VG. Är helnöjd! Mitt mål var att inte ha några G och det har jag ju lyckats med:) Fick även ett presentkort på bio och ännu mer pengar.
Varför är det inte skolavslutning oftare? ;)

Skolavslutning


Klänningen kommer ifrån Gina Tricot och skorna ifrån Deichmann(stvn).









Min underbara skolavslutning i bilder. Till en början på kläderna och sedan lite från promenaden till kyrkan och sedan utanför fritidsgården och tillsist på systern min på lastbilsflaket :)


SIF-kampen











 

SIF-kampen i torsdags. Massor av lekar och roligheter. Sista bilderna är på min klass avslutningströja,hehe

PEACE


Avslutnings middagen













Lite bilder ifrån odenskans i onsdags. Tjusigt,tjusigt!


3 underbara sista dagar i nian:´(

Jag är helt slutkörd! Somnar snart här över datorn. Så illa är det! Avslutningsmiddagen i onsdags blev iallafall jätte lyckad. God mat och underbart sällskap. Kommer sakna alla något enormt!:(

 Igår (torsdag) så var det SIF-kamp. Hela åby var på tjustvallen och hålldes med lekar,fotboll mellan elevrådet och skol IF och 5-kamp mellan niorna och lärarna ( 9'orna vann såklart!;)). Kom hem runt halv fyra med en alldeles nerklottrad avslutningströja och en alldeles rödbränd kropp efter en hel dag ute i strålande solen. Var bara hemma en snabbis och åt och lite innan jag tog bussen in till stan för att möta upp nathalie och lindi och kolla över danser och grejer tills nästa vecka då jag ska va ledare på summer camp. Det kommer bli skitkul!
Resten av kvällen spenderades till att fixa inför denna dag (skolavslutningen). Bestämma hår,smink och sådana grejer. Gick och la mig i skaplig tid så att jag skulle vara något levande denna dag.
Vaknade med ett ryck imorse och studsade sedan upp i panik av ett sms jag fått. Usch!  Men det löste sig det med,du får inte skrämma mig sådär!!!!

Dagen idag (fredag) har varit super. Började skoldagen med att gå till fritidsgården för lite tal och lite, sen in i klassrummen där vi fick tårta och grejer och kolla på bilder och film sen vi gick i sjuan. Det är sjukt hur alla har förändrats. Det var inte långt till tårarna där kan jag säga!:´( Sedan var det dags för kyrkan,ställde upp oss så fint så och sedan bar det av mot the church. Framme där så hände lite allt möjligt. Lite solo-sång och tal och körsång. Sen var det dags för stipendium utdelning. Trodde inte att jag skulle få något men icke, självaste jag gick där ifrån med hela 2 stycken. Det ena var idrottsstipendiumet och det andra för att jag var flitig,bra vän,och  på bra humör m.m. Hur glad som helst blev jag.
Sedan tillbaka till klassrummen igen där det blev betygsutdelning och ett sista hejdå till den underbara klassen , jag kommer alltid komma ihåg varenda enav er i 9B 2007-2010. ♥
Sedan var det dags för rosor och allt utanför fritidsgården och där gick det ju bara inte att hålla tårarna inne! Det är sjukt vilka 3 underbara år vi har haft tillsammans allihopa!

Stressade in mot stan och systern som skulle springa ut som nybliven student. Vi hann in till gymnasiet alldeles lagom. Grattis Cathrine! :) Sedan fotade vi när dom åkte runt i alla sina lastbilsflak och sedan åkte vi hem hit med delar av släkten och åt gott och var sociala.
Där har vi resultatet på 3 super härliga sista dagar i nian. Kommer sakna det något enormt!
Bilder ifrån alla 3dagar kommer imorgon. Även  några ifrån tyskland som jag inte hunnit med att ladda upp en.

Jag får ju inte glömma att säga att Nu är det SOOOOOOOOOMMMARRRLOOOOV!!! Hur jävla underbart är inte det då,vavava?

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon. Lär bli en himla massa uppdatering då så håll ögonen öppna ;)

PEACE

Mot Odensvi

 

Nu bär det snart av emot odenskans där alla vi nior kommer hålla hus under kvällen.

Hinner inte skriva mer nu.. Men vi hörs imorn. Tar med kameran så en drös med blider lär finnas ;)

T.R.Ö.T.T

Natten med klassen var jätte rolig. Grillning,fotboll,foto, godis i mängder,lekar och film vad det som vi pysslade med. Somnade lite sent kanske så är lagom trött idag.. Men vi hade sjuukt kul så den smällen tar jag. Slutade skolan vid 12 idag och det enda vi hade gjort var att städa skåpen och att prata om de tre sista dagarna. Inte så värst jobbigt alls;)
Åkte in till västervik med lindi och gick och kollade ut presenter till våra mentorer som vi ska ge på fredag. Det kommer bli super! ^^
Satte oss sedan på en buss hem hit där vi båda somnade till ett antal gånger på vägen. Äntligen här hemma slängde vi oss i sängen direkt. Men vi fick inte lata oss länge inte för ett bildspel till avslutningsmiddagen imorgon var tvunget att fixas idag. Det tog ett antal timmar och svordomar men nu är det äntligen klart.:) Får bara hoppas att dte fungerar imorgon nu!!

Nu är det snart dags för mig att sova. Går i skolan till halv tre och sen blir det att åka hem och fixa mig och lite inför 9'ornas avslutningsfest. Den kommer bli såå gryyyym!

GODNATT

Outfiten för denna dag

 

Nu ska jag packa ner det sista i väskan inför kvällen/natten med klassen :) Får hoppas att jag inte glömmt nått..:/
Skoldagen idag har varit chill. Först klättring och sedan minigolf med ett gäng brudar. Fint dä!
Slutar vid klockan 12 imorgon och då hänger lindi med hem hit, fint det med ;)

Nu drar jag snart till mina fina classmates! Pussar! <3

Söndag

Härlig uppdatering det har varit här på bloggen idag. Får ta och skärpa mig!
Jag unnade mig iallafall en lång sovmorgon denna halvmulna söndag. När jag vaknat fixade jag lite på mitt rum och satt lite här framför datorn.Fixade mig sedan inför avslutningskonserten med sången klockan 4. Övade i 2 timmar och sedan kom allt folk. Lindi och jag sjöng This is my life ihop och det gick strålande :) Allt annat gick också jätte bra så det känns som en bra avslutning efter alla dessa år vi hållt på. Pratade även om nästa söndag då vi åker till Liseberg tillsammans. Det kommer bli skitkul! Får hoppas attvädret är på våran sida bara..

Imorgon väntas en friluftsdag med skolan. Jag ska va inne i västervik och spela minigolf och klättra. Sedan på kvällen ska jag sova i skolan med klassen. Ska bli kul att göra en sista sak tillsammans. Kommer sakna klassen något enormt. Alla så himla olika men ändå lika.

Nu måste jag packa klart väskorna inför imorgon och sedan är det på tiden att jag landar i sängen. Måste verkligen sova. Är inte utvilad än även att jag tog världens sovmorgon idag.. Får glädja mig åt att det inte ens är en vecka till sommarlovet börjar :D Har sommarjobb första veckan men sedan börjar det riktiga sommarlovet då jag ska va med vänner hela dagarna och sova hur mycket jag vill ;)

Aja väskorna och sängen väntar.

Looove!♥

Stativ



Nu har jag äntligen ett efterlängtat stativ i mina händer. :D Fick det av min snälla pappa, tack!

Det är från NetOnNet

Germany

Hello people!

I'm home from Germany! Jag har haft en hel grym vecka med massa nya vänner,engelskaprat, kolsyradrickande(jag hatar kolsyra, men det var typ det enda dom hade i tyskland så vad gör man inte), och guide-turer.  Ångrar inte för en sekund att jag följde med. Familjen vi bodde hos var toppen!
Saknar alla redan :(
Det var iallafall riktigt skönt att landa på svensk mark igår kväll runt klockan tio. Det tråkiga var ju bara att man visste att man hade en 4 timmars bussresa kvar innan man äntligen kunde på slänga sig i sin egna säng. Var hemme här runt klockan halv 3 -3 imorse :O. Kunde inte heller sova direkt då så jag somna väl runt fyra. Imorse ringde klockan vid halv åtta och då var det bara att dra sig upp ur den varma sköna sängen för att åka in på cheeruppvisning i västervik. Var sjukt nervör eftersom jag inte hunnit öva så mycket efter som jag varit borta. Men det gick iallafall helt okej. Gjorde några fel lite här och där men det får jag leva med. Har ju mina skäl till varför.
Resten av dagen har jag bara segat här hemma. Har packat upp väskan och städat lite på rummet.
När jag kom hem efter uppvisningen förut väntade en efterlängtad sak på mig. ;D
Visar er snart.. :D

Har iallafall inte tid att skriva mer nu. Bilder ifrån resan kommer så småningom. Laddade precis in alla 1200st xD
Dock lär jag bara lägga upp jätte några här. Tar sån tid.. Men vi hörs senare.. Om jag inte somnat förstås xD är en aning trött måste jag säga,hehe


Lånat väska

Heey!
Jag lever än så länge här i stressen, hehe. Var i Gamleby en sväng förut och hämtade en väska hos min morbror som jag ska ha till tyskland. Den är stoor! haha Nu kan jag packa massor , dock endast 20 kilo men det lär jag inte ens vara nära.
Nu ska jag när som helst äta grillat! Mums!

Pussar!♥

Lördag

Nu är jag vaken och redo att klara av ännu en stressig dag. Ska snart gå och leta fram en väska jag ska ha till Tyskland och sedan fylla den. 3 arbeten ska bli klara idag och rummet ska städas. Så det är nog bäst att jag sätter igång med en gång. Plugget får vänta en stund, börjar med det andra ;)

Ha en awesome Lördag!♥

Keep on walking

Puh, nu är jag klar med 3 av 6 arbeten. Sköönt. 2 av dom som inte är klara har jag kommit ganska långt på så det är skönt. Men det sista är i svenska och det har jag inte ens börjat med.. Ska skriva mina tankar och vad jag tycker om litteraturhistoria. Skoj! nästan,nae vah, inte alls,heh Men det får gå det med. Det fixar jag imorn. :) Nu ska jag nog ta och hämta mig lite chips och sätta mig framför tv'n och andas. Kan faktiskt ta det lugnt och va lite stolt över mig själv en stund nu. Har suttit här och pluggat sedan jag kom hem ifrån skolan.





Pussar!♥


Stressar sönder

Ingen har berättat för mig att det ska va så här himla stressigt de sista veckorna i nian. Jag trodde dom skulle va värsta lugna och att man typ inte gjorde nånting på lektionerna. Men jag hade fel, helt fel! Visst, jag får väl skylle mig lite själv eftersom jag valt att både åka till polen och tyskland. Det har gjort det jävligt mycket stressigare. Just nu är jag så stressad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Ska göra klart ett so-arbete,bild-arbete gånger 2, skriva klart tekniken + ett svenska arbete. Allt det ska jag hinna med ikväll och imorgon då jag även måste städa mitt rum som är bokstavligt talat katastrof och packa till tyskland. Hur ska jag hinna?

Var och växlade pengar till euro jag ska ha med till tyskland idag i skolan. Drog sedan ett alla tiders glass häng med lindi på luchen efter banken. Efter det var det ett hemskt spanskaprov och till sist engelska som slutade med att jag fick springa till bussen, lyckat (Y) Direkt efter skolan åkte jag och lindi och sjöng. Övade på vår låt som vi två ska sjunga den trettonde på sommarkonserten :) This is my life ska vi sjunga. Trevligt trevligt!

Nu måste jag verkligen sätta igång med plugget!! Får väl se om jag bloggar mer idag eller imorgon, lär mest troligt stressa sönder men vi får väl se. Om inte så får ni ha en Grym vecka här i sommarsverige när jag är i tyskland och föhoppningsvis har blivit lite mindre stressad.


 Ha det BÄST!

Shorts-väder! :D

Jag verkligen älskar vädret som varit idag! Hur fint som helst. Kanske vädret kom på att det är juni!? :)
Idag har jag orienterat,hoho Det gick väl hyfsat. Lite synd bara att många av kontrollerna var förstörda och borttagna :/ Roligt det är när man börjar att springa åt ett håll för att ta  kontroller på den vägen när de flesta andra ligger på andra sidan skogen typ och så är båda dom kontrollerna förstörda så att det inte går att stämpla! Tjoho! Men kom i mål med iallafall några små fina hål i stämpelkortet :) Det är så skönt att det är över nu. Kommer inte ha en endaste orienteringslektion till på idrotten på åby :D Det känns underbart för jag hatar verkligen garpe! När vi kom tillbaka till skolan efter orienteringen hade vi en ma/no lektion och sen fick vi sluta.

Ska snart ta bussen in till stan på cheer. :) Sista träningen för mig innan uppvisningen :S Jag kommer sååå göra fel och skämma ut mig för hela  västervik! Men det kan ju va kul det med, hehe

Nu måste jag byta om. Pusshej!♥

??

Det är förtusan första juni idag, 1 JUNI, får man fråga vart sommaren är någonstans?

Cathrines Bal-sminkning

nkte att jag kunde göra ett steg för steg inlägg hur jag gjorde cathrines sminkning till balen i lördags. Är det något som skulle uppskattas?
Har inte så mycket för mig för tillfället så varför inte? :)


Detta är produkterna jag använde mig av

1. Jag började med att smörja in hennes ansikte med ACO fuktcreme. Är man torr så ska man alltid börja med att smörja in ansiktet innan man sminkar. Gör man inte det kan man lätt få en "flagig" yta av foundationen vilket inte är så vidare snyggt. Denna fuktcreme är köpt på apoteket för ca en 50-lapp. Jag tycker den är super! Smörjer in ansiktet med den varje kväll och ibland på morgonen.

2. Sedan täckte jag över röda områden med cover-stick. Det som jag använde mig av är märket nivea och kostar kanske runt 50-100-lappen. Det finns att köpa lite var stans. Bl.a. på hm och Åhlens.

3. Sedan var det dags för foundationen. Den jag använde är av märket MAX FACTOR och den kostar ca 100-200kr. Finns att köpa nästan överallt där det säljs smink.
Såg till att täcka överallt i ansiktet. Man måste vara väldigt noga då det lätt blir flammigt.  Man vill ju också undvika den så kallade "fjortisranden" så jag var noga med att fortsätta en liten bit ner på halsen.

4. Efter det borstade jag på lite puder i hela ansiktet. Det gjorde jag för att huden skulle se mer matt och naturlig ut. Jag använde mig av Hm's märke.Det kostar ungefär en 50-lapp.

5. Nu var det dags för det roligaste, ögonen. Eftersom Cathrines balklänning är silver/grå så ville vi att även ögonen skulle gå i den färgen. Började med att dra en kajal längs ögonlocket. Sedan fortsatte jag med att dra ett ganska tjockt streck på ögonlocket med en krämig silvrig ögonskugga. Efter det tog jag en väldigt ljus nästan vit ögonskugga längst in på ögonlocket. Sedan tog jag mörkare och mörkare silver/grå ögonskuggor på hela ögonlocket.

6. Sen använde jag mig av en vattenfast mascara på ögonfransarna.

7. Sedan pudrade jag på ett jämnt lager med solpuder på hela ansiktet för att få en lite mer somrig och fräschare look.

8. Sedan till sist hade jag på ett ljusrosa läppglans på läpparna.

Finished!

Resultatet:


Ögonen


Hela ansiktet

Det var ingen avancerad sminkning alls. Men hon ville ha en ganska enkel och inte allt för utstickande sminkning och det tycker jag att jag lyckades med.  :)


T U E S D A Y

Började skoldagen med en väldigt dryg syslöjdslektion. Min allra sista sådana. Kunde ju liksom inte börja på något nytt eftersom det var sista så jag skrev klart redovisningen på min plånbok som jag gjort och sen gjorde jag inte ett skit. Vi var 3pers av 6 på lektionen. Lyckat ju. Tycker det brukar va väldigt tomt och tråkigt när vi är 6st men idag när vi bara var 3 var det drygare än någonsin. Sedan hade vi engelska där vi kollar på slumdog millionaire. Väldigt bra film måste jag säga. Vi har inte hunnit se klart den än så jag vill se slutet nuu! Efter det var det svenska som precis som slöjden var dryg. Lyssnade bara på nån text och svarade på en uppgift om den. Sen lunch med galet kortspel som slutadet i fusk,haha Hela eftermiddagen har jag haft Ma/No lektion. Jag hade teknik hela tiden men i slutet blev det mest stimm. Blir lätt så när man haft samma sak i nästan 3 timmar.
Sen satt jag och snacka med niclas i bullen ett tag och sen gick bussen hem. Tjoho! segaste dagen på länge kan jag säga. hehe

Imorgon ska alla nior in till stan och orientera och jag kommer springa vilse. Alla som satsar på mvg måste springa själva så jag ska väl försöka med det. Får väl se om jag hittar till mål innan det blir mörkt,hehe Orientering är verkligen inte min starkaste sida. Höll på med orientering när jag va liten men jag slutade för att jag inte vågade springa själv i skogen x) Sicken liten tönt jag var/är! hehe





Två bilder tagna av mig den 25 Maj 2010 :)

Dagens klädsel

 

Diggar min min på första bilden,hah



Byxor: Åhlens
Skjorta: systers garderob
Jacka: Secondhand
Väska: Ogräs
Skor: Dinsko
Klocka: guldfynd
Armband: Thomas Sabo och ett från polen



..

You're not the one you use to be


RSS 2.0