Warm whispers

Canon eos 1000D - Tamron tele-macro af 70-300mm

Warm whispers - Missy Higgins

Grillning hos Carro


Igår pluggade jag en hel del på dagen och sen vid fyra åkte jag och tre till tjejer till Carro och grillade och hade det bra. Som första bilden visar så kanske vi inte är de allra bästa på att tända grillen? haha Men tillslut gick det och maten blev super god! Kvällen avslutades sen med monopol vilket inte alls var lika kul som jag trott (nej, tror ärligt aldrig att jag spelat monopol, inte vad jag minns iallafall,haha). Hur som var kvällen toppen! ♥

Tisdag 26 April


Mitt påsklov har väl inte varit det allt för händelserika än så länge, men jag trivs ganska bra med det. Jag brukar vara den som har all tid + lite till uppbokat men inte nu. Jag tar dagarna som de kommer och njuter som bara den av att inte behöva stressa. Under de senaste dagarna har jag hunnit med ett antal timmar ute i solen så lite färg har jag iallafall fått. Jag har även hunnit med en springtur som gick ovanligt lätt så tänkte springa imorgon igen och se om det bara var en tillfällighet eller om jag, Louise Eriksson äntligen lyckats få bättre kondition. 

För att relatera detta inlägg något till bilden ovan så visar den vad jag lyckats åstakomma idag. Förut mitt på dagen när jag hade tråkigt så plockade jag fram mina bagarkunskaper (som knappt existerar) och gjorde mitt bästa för att få något som iallafall liknade de kakor som receptet visade. Tror faktiskt att jag lyckades ganska bra, mums så goda!

Två gamla favoriter

Startade denna Tisdag med två gamla favoriter - Livet enligt Rosa och lite Eva och Adam. Galet bra filmer och galet många minnen som kommer fram,haha
Har även hunnit med en stund ute i solen men gick in nyss då jag höll på att dö av värme. Känns ju försjutton som sommarlov? :O

Grilla

Nu tar jag bussen in till stan för att spendera kvällen med lite vänner och grilla. Sover i stan så kommer inte hem förens imorgon någongång. Spår hur eller hur en toppenkväll! :D 

Ha det bra ni med! ♥

Bra start på dagen..



Startade dagen med att försova mig. Flög upp ur sängen och insåg att jag började första lektionen i precis det ögonblicket. Bra start på dagen.. Jag hann i alla fall in till andra lektionen och sedan spenderades den långa hålan med fina vänner och kortspel i den underbara solen. Resten av dagen rullade på ganska bra och efter skolan satte jag och Bea oss på ett café och pluggade matte. Otroligt duktigt! 

Puss!♥

Underbart väder



Min söndagsförmiddag har jag spenderat i en solstol ute i trädgården med denna bok i handen. Efter lovet ska en recenssion av den vara inskickad och jag har knappt läst halva boken än.. Bra jobbat (Y)

Nu tänkte jag sätta igång med det andra plugget som måste göras idag. Ett gäng argument emot skönhetsoperationer ska skrivas till debatten på onsdag och några rader om följderna av den amerikanska revolutionen tänkte jag försöka få ner. 

Ha det bra! ♥

Fredagskväll


I fredags hade jag 3 av mina favoriter här hemma hos mig. Vi myste till det med en massa chips, dipp och spel. En riktigt mysig fredagskväll med andra ord! ♥

I'm alive!


Det blev ett litet uppehåll. Nästan så ni glömt bort mig va? Nevars, men jag har haft fullt upp med annat och inte haft något vettigt att skriva helt enkelt. Inte för att jag har tid att dela med mig av någon lång text nu heller för den delen , för om några minuter ska jag åka in till stan och dansa jazz. Men nu vet ni ju iallafall att jag lever! (Y)

Puss!

19:57

Hello friends! 
Jag har haft en bra och kort dag i skolan med sovmorgon och bara 2 lektioner. Det enda dåliga är att jag inte är på topp. Hela kroppen värker och jag somnade nästan direkt förut när jag kom hem. Inte okej! Ska vara frisk imorgon då vi ska fira Carro! Nu däremot tänkte jag svälja en panodil och sedan åka in till stan på bio med Cathrine. Lite systermys såhär en fredagskväll kan väl aldrig skada! :)


Otroligt seriös bild! haha

Torsdag 7 April



Har precis tagit på mig lite myskläder och tänkte snart plocka fram pluggböckerna. Spotify är min räddare vid dessa tillfällen som vanligt. På tal om något annat så har ju dagens väder varit underbart, minus blåsten då förstås. På våran jättehåla som vi hade idag gick jag, Liza ,Lina och Carro och köpte glass och tog det lugnt i solen. Hur skönt som helst!

Sweet Dreams

Anar att jag snart kommer åka på en förkylning igen.. Huvudet har värkt hela dagen och halsen börjar göra ont. Men det struntar jag i så jag har både haft idrott och dansat street idag och imorgon har jag dans i 3 timmar som jag verkligen inte får missa. Så jag tänker att denna sjuka kan ta och komma tillbaka någon annan gång eller helst av allt försvinna helt. 

Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig och drömma fina drömmar. Sömn = pigg och frisk Louise imorgon (förhoppningsvis). Sweet dreams



Måndag 4 April

Linne-GinaTricot | Kofta-Kappahl | Svarta Jeans-Ginatricot | Ring- Egengjord |


Idag har jag hunnit med en lugn skoldag, utvecklingssamtal och bio med tre fina flickor. Filmen vi såg var "Hur mångs lingon finns det i världen?" vilket enligt mig var en riktigt bra film. Både rolig och sorglig. En av de bästa svenska filmer jag sett måste jag säga. 
Nu tänkte jag käka lite och sedan blir det väl att kolla på BigBrother. Hoppas att ni haft en bra dag!♥

Duktig idag


Efter att ha städat mitt rum hela förmiddagen så åkte jag in till stan och dansade jazz i 1,5 timmar och sen så sprang jag en sväng när jag kom hem i det underbara vädret. Känner mig oerhört duktig idag faktiskt. Men efter gårdagen då jag både åt en massa godis och pizza så var det välbehövligt. Nu känner jag mig iallafall sådär duktig som man alltid gör när man tränat så kanske ska fortsätta i det duktiga spåret och ta och läsa i min svenskabok. Jag har bytt bok för tredje gången så nu är det Isprinsessan av Camilla Läckberg som gäller. Håller tummarna för att den är bra.

Två bilder från i fredags



2 bilder ifrån Lizas, mitt och Beas fikahäng hemma hos Liza i fredags, åh så mysigt! ♥

You're always in my mind

28 mars 2011 - canon eos 1000D

Vart tog jag vägen?

Kul att jag skriver så mycket här ju, eller hur? Jag har helt enkelt inte haft något intressant att skriva och då är det lika bra att låta bli. Veckan har iallafall susat förbi riktigt fort. Kommer ju knappt ihåg vad jag gjort? Men för att färska upp minnet lite så skriver jag en kort sammanfattning av veckan :

Tisdag: Dansen ställdes in och istället spenderade jag hela kvällen sovandes i sängen. Vet inte vad som flög i mig men att må bra var långt ifrån vad jag gjorde då. Sov hela 11 timmar den natten så på onsdagen var jag piggare än någonsin. 

Onsdag: Ett jättepigg louise hoppade upp ur sängen och hade en skrattig dag med mina fina vänner i skolan. På kvällen spenderade jag 1,5 timma i danssalen med hårdträning av jazzkoreografin. 

Torsdag: Kvällen spenderade med Lina, Bea, Liza och Carro på tjejkvällen på stan. Kvällen avslutades med att jag fick springa till bussen i ösregn. Kult.. 

Fredag: Efter skolan hängde jag hemma hos Liza med henne och Bea. Vi bakade goda kärleksmums och hade riktigt kul. Tog sedan bussen hem och nu sitter jag här i min ensamhet. Kul att syrran och mamma är på spa och pappa jobbar. Hatar att vara ensam!



RSS 2.0