Bloglovin?

Gillar du min blogg? Varför inte följa den på bloglovin isåfall? :D För att göra det klickar du här ;)


Painted Nails

Nu är jag precis ny duschad och har precis målat klart mina naglar i en härlig somrig färg. Jao, när inte vädret vill skylta med att det är sommar får man väl drömma sig bort och tänka att det är det ändå! ;) haha
Min sommar är iallafall inte slut på långa vägar, vare sig vädret vill det eller inte! Det är ju hela 24 dagar kvar tills skolan börjar, gymnasiet :S
Men det ska vi inte tänka på nu för nu är det dags för mig att garnera tårtan ;) haha

Det fina nagellacket. Köpt på H&M för en sådär 40-50 kronor skulle jag tro :)

Dagens Louise



Stickad tröja | Zara
Shorts | Egna avklippta jeans

Var i stan en sväng förut och handlade till ikväll och då gled jag runt i detta :)

SWEET SIXTEEN

Jahopp, idag är det alltså hela 16 år sedan jag kom till jorden. Värst vad tiden går! Kanske dags för mig att sätta mig bakom ratten nu då? Nja, får väl se, tror jag tar och väntar lite med det ;)
Familjen kom iallafall in till mig imorse och sjöng så vackert så,hehe Massa fina presenter hade dom med också, b.la sexandthecity-boxen, tihi Så nu vet ni ju vad jag lär göra tills gästerna kommer ikväll, haha

    
Lika? haha

Ha en bra dag och njut av sista dagen i juli ;) ♥


S A T C

Kollar på sex and the city, det är för bra asså!


It's amazing how you can speak right to my heart

Drog mig upp ur sängen runt 11 idag och då vare bara att sätta igång med lite bakning. Det är nämligen så att jag fyller år imorgon, sweet sixteen you know,haha, så måste ju ha fika och tårta att bjuda på när släkten kommer på kvällen ;)
Så nu har jag bakat lite och så får mamma baka resten,hehe

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har 2 kusiner här hemma i västervik för tillfället så får väl se om det blir att hitta på nått med dom, någon snackade om fiskning!? Fast känner inte direkt för det nu, lär ju ändå inte få nån fisk! haha

Ska nog försöka börja knåpa på en ny header.. Är inte alls nöjd med den jag har nu men den funkar för tillfället. Måste ta lite nya bilder känner jag. I have no inspiration for a header right now! No pictures to use either.. Men aja, det är värt ett försök att komma på nått!

Pusshej! ♥

Dagens Louise



Linne | GinaT
Tröja | H&M
Jeansleggings | H&M
Väska | Lindex

Nu kommer snart min faster hit och hämtar mig och då drar vi in till stan för lite shopping. Jag ska nog dock inte köpa så mycket.. Handlade ju en hel del i Malmö så jag får allt ta och hålla i pengarna nu. Men två presenter måste införskaffas, så så får det bli.



HELT OKEJ VÄDER EN ONSDAG SOM DENNA

Vädret har ju faktiskt varit helt okej idag, inte alls spöregn hela dagen som alla gick runt och sa igår. Det är ju först nu som det börjar smattra på rutan.
Dagen började jag med sovmorgon och sen upp till farmor för lite lek med kusinen idag igen, hon är för söt!
Idag har vi bl.a blåst massa såpbubblor och kollat på my little pony,haha
Kom hem nu för en liten stund sen och nu börjar det lukta mat här i huset. Det blir fint det!

Får väl se vad kvällen har att bjuda på :)

Over and out


SOMMAREN FÅR INTE VARA SLUT ÄN!

Måste säga att det hugger till lite i hjärtat när jag går in på hm's sida och ser att dom fått in mössor,halsdukar,vinterjackor m.m. Sommaren får inte vara slut än! Det känns ju som det var igår som jag slutade nian..

I WISH TIME COULD BE MY FRIEND

Detta har varit en tisdag i städandets tecken. Rensat garderoben,fixat skrivbordet och allt sånt där man alltid skjuter upp lite för länge så att det ser ut som ett bombnedslag när man väl tar tag i det.. Känner ni igen er?

Är inte riktigt klar med allt än. Ligger en massa grejer lite överallt som jag inte vet vad jag ska göra med..hm.
Det får bli ett senare problem, för nu ska jag iväg en sväng.

PUSS


CHANGE

Ny design här på bloggen. Hope you like it! :)

Söndag

Hey people! :)
Vad är det här för väder!? Vill ju ha strålande sol och runt 30 grader nu ju! Det är ju inte så värst många veckor kvar till skolstarten och det är ju nu man verkligen vill njuta av sommaren som mest! Men icke..

Inatt sov jag jättedåligt. Först kunde jag inte somna och sen drömde jag massa mardrömmar så jag vaknade med typ panik.. Inte kul alls. Så sov till 10 idag ungefär och då blev det frukost och sen ringde kusinen från stockholm som är hos farmor nu och frågade om vi kunde leka lite ;) Såklart ställer jag upp på det, så här har det spelats spel, kollats film och lekt alla möjliga lekar som en 5 åring tycker om,haha

Sen dess har jag i stort sett mest suttit här framför datorn. Men jag har ju en del att ta igen ;) En hel vecka utan dator resulterar ju i ett antal facebook händelser, blogginlägg på bloglovin m.m. Jag har ju även uppdaterat här på bloggen en hel del som ni nog märkt :)

Nu ska jag äta, så vi hörs! ;)

Over and out

News from Skåne



Fick med mig en hel del grejer hem :)

Vitt baslinne - Ginatricot
Svart baslinne - Ginatricot
Vitt linne med knappar - Ginatricot
Vitt oversize linne "just me and my tank-top!" - Hm
Röd/rosa kjol - Hm
Svart kjol - Hm
Sjal med nitar - Veromoda
Svart och vit randig stickad tröja - Zara
Jeansleggings - Veromoda
Armband + berlocker - ur&penn
Örhängen - Ur&penn
hårsak för lockar - Kicks
Hårnålar + snoddar - Hm
Sminkborttagning - Hm


Skåne - Dag 6

Sista heldagen i skåne.  Även denna dag spenderades på shopping-gatorna. Fast denna gång i Kristianstad. Hittade inte så mycket denna dag. Endast lite smycken och ett linne. Åkte hem till stugan på eftrmiddagen och då blev det mat och sen lite spelkväll :)




OREDIGERADE

Eftersom att inga bilder togs denna dag så slänger jag in två blomm-bilder ifrån trädgården vid stugan :)



Skåne - Dag 5

Detta var dagen jag verkligen sett fram emot. En hel dag i Malmö för shopping och för att hälsa på min kusin som bor där. Vi var framme i Malmö på förmiddagen och då blev det att leta sig in till stan och sen blev det en himla massa timmars shopping. Jag gled runt på gatorna med min syster och många shoppingpåsar blev det;) Rea överallt också ju så en hel del fynd gjorde jag allt. Vid klockan 16 mötte vi upp kusinen och gick då hem till hennes nya fina lägenhet. Där bjöds det på mat och fika :) När klockan blev mycket och vi var helt slut efter all shopping satte vi kursen hem till vår stuga där det snart blev att gå och lägga sig efter en toppen dag! :)

Jag har tyvär inga bilder ifrån Malmö, så jag bjuder på två otroligt smickrande bilder på mig själv, haha

 


Skåne - Dag 4

På Onsdagen var vädret inte alls lika bra och vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. Tillslut kom vi fram till att en tur till Bromölla skulle bli bra. Väl framme i Bromölla gick vi runt där och kollade lite. Vi märkte snart att Bromölla inte hade alls mycket att erbjuda, typ 2 affärer och en frisör.. Så vi letade upp ett bad och var där ett tag. Fikade och badade lite. Solen ville knappt visa sig på hela dagen så någon solning blev det inte..

På eftermiddagen åkte vi hem till stugan och lagade mat och kollade på film. :)


Hittade denna på en vägg i bromölla, haha


skåne


Skåne - Dag 3



Även denna dag var vädret på topp så vi bestämde oss för ännu en dag på stranden. Vi valde samma strand som måndagen för den var så himla fin :)
Denna dag gick det att bada. Det var faktiskt riktigt skönt. Måste ha något med vindarna att göra, att det ena dagen är iskallt och andra dagen nästan ljummet. Massor vågor var det också, så vi var i jätte länge och fotade och hoppade i vågorna ;)

 


Det är ju bra att bikinin sitter där den ska.. xD




På kvällen åt vi, tog det lugnt och kollade på film :)


Skåne - Dag 2

Denna dag gick vi upp ganska tidigt så att vi var klara för att åka till stranden i skaplig tid. Vi åkte till en strand vid havet i Åhus. Vädret var på topp så där låg vi och solade nästan hela dagen. Blev endast ett dopp för vattnet var iiiiskallt! Det gjorde ont i fötterna när man gick i. Så bada var inget vi gjorde massor av denna dag. Men stranden var superfin så vi nöjde oss med att sola och fika :)
När vi kom blev det att äta och sen blev det att ta det lugnt :)


Den fina stranden. Kändes nästan som utomlands ;)


 


Skåne - Dag 1

Vi åkte här hemifrån runt klockan 12 och då satte vi kursen emot godishuset i verkebäck. Vi var ju tvungna att ha lite resegodis när vi skulle åka så långt. 600 sorter godis att välja mellan. Ja, det fanns ju det mesta om man säger så ;) Både gamla och nya sorter plockades fint ner i min påse. När vi var klara där fortsatte vi emot skåne och vi var väl framme vi vår stuga runt klockan 17. Stugan var väldigt fin men det märktes ju att det var en tant och en gubbe som ägde den,haha Massa virkade dukar,spetsar och broderier överallt xD Resten av söndagskvällen spenderades åt att packa upp och ta det lugnt. Man var ju inte sådär superpigg efter att ha åkt bil så länge..




Vi stannade och åt lite på vägen





Fullt?


Våran lilla stuga :)


Hemma ifrån Skåne

Nu är jag hemma ifrån skåne. Började åka hemåt vid halv 12 idag och kom inte hem förens ungefär en timma sedan.. Fast vi åkte inte bil hela tiden, gjorde ett stopp hos kusinerna i kalmar för lite fika och sånt och sen blev det att äta pizza i västervik och efter det handla och sen äntligen hem till Almvik. Är skapligt stel och trött efter allt bilåkande. Men veckan i skåne har varit toppen. Bad,sol och shopping, precis som jag hoppats på.
Nu har jag 3 väskor som väntar på att bli upppackade så jag får väl fixa det och sen är det nog dags för mig att sova, i min egna säng. Underbart! haha
Så bilder och sånt kommer imorgon :)


- Var jag tvungen att packa ner så mycket!? jag hatar att packa upp


Nu lämnar jag viken för en helgrym vecka i Skåne!

Grillningen och det blev jättelyckad! :) Dock så kom jag hem runt 12 dygnsur av spöregnet som kom precis när vi skulle hem.. Typiskt! Det blev inte alls mycket sömn så en lagom trött och tjurig Louise kom hem och började motvilligt packa inför skåneresan när hon hellre bara ville gå och lägga sig och sova bort några timmar i den mjuka och sköna sängen, men icke! Här skulle det packas och sedan åka på lite födelsedagsfiranden för kusin och moster. Var skapligt trött så det var nära på att jag somnade lite då och då,haha.
Kom hem därifrån runt klockan 9 och då var jag tvungen att än en gång sätta mig in i packandet (ja,jag suger på att packa,haha) Men sedan fick jag äntligen slänga mig i sängen och drömma fina drömmar :)

Nu ska vi snart åka mot Skåne. Så bloggen uppdaterar jag först om en vecka igen. Då förhoppningsvis med massor av bilder ifrån resan :)
Nu lämnar jag viken för en helgrym vecka i skåne! Ha det bra!


Packar

Håller på att packa för fullt till kvällen som kommer bestå av grillning och bad och sånt vid en sjö här i närheten med lite folk. Tror det kommer bli skitkul!;) Jag kommer inte hem förens imorgon och då blir det att packa det sista till skåne och sen vid klockan 4 åka till Gamleby och fira min moster och kusin, som jag skrev igår ;)

Bloggen lär inte uppdateras alls mycket men vi får väl se :)

Ni får iallafall se till att de närmsta dagarna blir toppen och att ni njuter av det underbara vädret!

Looove!♥

T H U R S D A Y

Hello People!
Kom nyss hem ifrån lite bad. Blev bara ett snabbt dopp men det va riktigt skönt att svalka av sig lite.
Tidigare idag har jag mest varit inne.. Känns inte bra med tanke på att vädret är så himla fint men man kan ju behöva va inne lite ändå. Hade det inte varit för att jag brände min rygg i solen igår så att den gör skaapligt ont nu så skulle jag säkert legat och solat hela dagen men nu blev det ju tyvär inte så. Taggar för en hel vecka i skåne nästa vecka som lär bestå av bad och sol och SHOPPING hela dagarna! Så då lär jag inte sitta inne mycket;) Och på tal om det så måste jag börja packa idag. För imorgon ska jag och lite folk grilla och sånt och då kommer jag inte hem förens på lördag och på lördag ska vi till min moster och kusin som har fyllt år för att fira dom och sen på söndag morgon åker vi till skåne. Så jag måste nog snart ta fram papper och penna och skriva upp allt jag ska ha med. Gör jag inte det så kommer typ jag glömma halva mig själv här hemma. haha


Otroligt smickrande bild på mig och Frida ifrån igår,haha Men det bjuder vi på, eller hur frida? ;)

FridaLove♥

Nu har precis Frida åkt hem här ifrån. Efter bra många timmar vid hammar igår, handling, och tältuppsättning var vi rejält trötta igårkväll. Men det struntade vi i och tog oss endån en nattpromenad. Fast vi blev snart uppätna av alla myggor så vi gick hem till mig igen lite lagom rädda sådär xD
Natten gick finfint i vårat lilla tält och vi klarade oss som tur var utan varken regn eller åska. Tur det! Vaknade imorse av att tältet typ var en bastu så då gick vi upp och åt frukost och sen gick vi ner till almviksbadet för lite bad och solning. Snacka om att vi har solat skapligt mycket de här två dagarna xD Så brännan har bättrats rejält och det tackar vi för. När vi varit vid badet ett tag kom Ronja och Tessan så det blev det bad och snack med dom. Finfint! :)

Tackar my lovely friend Frida för dom underbara dagarna! ;*

Cathrine & Louise del 3

 



 

 

Foton ifrån 10 Juli. Kamera: Canon eos 1000D


Måndag

Vaknade imorse runt klockan åtta av världens åska och spöregn. Usch, jag hatar åska så jag låg i sängen och trodde att huset skulle braka in där ett tag. Men åskan gick snart över så jag kunde somna om igen.  Vaknade sedan runt 10 igen. Då var det bara att gå upp och äta frukost och duscha och sånt. Tog sedan bussen in till stan där dagen har spenderats med Camilla. Vi har kollat på film, spelat guitar hero (som jag suger på,haha) och tillsist sett eclipse på bio. Älskade filmen!

Imorgon bär det av emot Gamleby på förmiddagen till fin fina Frida♥ vi ska till hammar och sen åker vi hem till mig och tältar. Dock så har jag hört nått om att det ska bli världens spöregn imorgon natt. Vi får hålla tummarna stenhårt för att det inte blir det. Skulle ju inte sitta helt fel med ett nattdopp men det blir nog inte så lyckat om det spöregnar xD Men vi får helt enkelt se. Får hoppas att vädergudarna är på våran sida ;)

Nu ska jag plocka upp lite här på rummet och sen lär jag fastna i min underbara bok Elsas Mode som jag gjort nu ett par nätter xD Väldigt bra bok som ni helt klart borde läsa om ni inte gjort det!





Outfiten för dagen

Kofta - HM
Linne - Gina T
Shorts - avklippta jeans
Skor - Ballerina ifrån dinsko
Halsband - Mammas gamla
Väska - ingen aning xD


Cathrine & Louise del 2

 

 

Foton tagna den 10 Juli 2010

Bad

Idag har jag varit och badat vid ett jättefint berg med familjen. Har solat och badat så att jag är helt slut nu.. Men ska försöka pigga upp mig för jag hörde nått om att vi kanske skulle springa till mösjön ikväll igen för ett kvällsdopp. Måste ju komma i form nu ju så jag måste väl börja nångång;)



 







Lite bilder ifrån badet idag :)




Cathrine & Louise del 1

 


-Bilder ifrån 10 Juli 2010.

 


Lördag 10-07-10

Nu ska jag snart gå och sova tror jag. Är helt slut! Fick tillslut med mig hela familjen på lite bad förut idag. Vi skulle ha åkt till mösjön men det var massor av folk där så vi fortsatte och åkte bort till ljusigöl istället. Där var det helt klart lugnare och så befann sig David där. Så det blev lite bad och snack med honom. När vi kom hem tog jag och syrran med oss kameran och stativet och en stol!? (haha) och så tog vi cyklarna till en tjusig brygga så vi kunde ta bilder med vattnet. Blev massor av bilder och många bra. Ska ta tag i och redigera alla imorgon. Antar väl att jag lägger upp en hel del av dom här då;) men vi får se.

Förut vid ungefär 10 tog jag och syrran en springtur till mösjön för ett kvällsdopp. Jag har inte sprungit på evigheter så jag var skapligt död när vi kom fram men jag lyckades att springa hela vägen utan att stanna. Allt tackvare Cathrine. Hade inte hon varit med hade jag  börjat gå efter typ 1km. haha Kvällsdoppet blev iallafall super mysigt och jag hoppas på att det blir av fler gånger innan denna sommar är slut :)

 
-2 av bilderna som togs idag

14:07

Hej! :D
Jag håller på att smälta bort här i värmen! Var inne i västervik nyss och shoppade lite. Jag hittade dock inte så mycket till mig men presenter till min kusin lyckades vi allt att hitta några. Agerade även lite smakråd åt systern ;)

Senare idag hoppas jag på att åka och bada nånstans. Får väl flörta lite med dom här hemma för jag pallar nog inte åka till gamleby eller västervik igen.. Men vi får se :)
Nu ska jag äta lite lunch iallafall.

Pusshej! ♥

 


En dag i juli

Denna dag kan man inte kalla annat en världens skönaste och lugnaste. Har inte gjort mycket alls idag. Sov till ungefär 11 och sen gick jag upp och drog igång lite "hemma-spa" med hårinpackning, skrubb och ben rakning. Smörjde sedan in mig. Jag blir alltid hur torr som helst på somrarna.. Alltid samma sak. Så om jag inte smörjer in mig väldigt ofta blir jag jätte torr. När jag var klar med det tog jag med mig boken ut i solen lite. Har ju varit inne så mycket nu när jag varit sjuk så min färg har nästan försvunnit helt. Men det ska vi ändra på nu ;) Får hoppas att vädret håller i sig ett bra tag till bara. För nu är det ju verkligen riktig sommar! Efter ett tag tröttnade jag på att läsaså jag gick in och kollade på film istället. Såg på raise your voice. Helt klart en av de bättre fimler jag sett. Så otroligt fin!

För några timmar sen fick jag världens foto-sug så jag var bara tvungen att ta med mig kameran ut en sväng. Det blev en hel del bilder så det lär komma upp lite av dem lite nu och då i det närmasta dagarna.

 
2 bilderjag tog förut. Använde mig av stativet och självutlösaren. Inget som jag brukar göra så ofta men det lär bli fler gånger. Har lite idéer!;)


SOME INSPIRATION

 





 

LookBook  ♥

 


Orientering

Hey! :D
Jag är nyss hemkommen ifrån lite jobb. Har varit och hjälp till på en orienteringstävling här i närheten. Började vid klockan 10 och sedan dess har jag nitat fast resultat för fullt. Är dock fortfarande inte frisk, halsen gör ont,näsan rinner och huvudet värker. Men det gick ändån. Måste verkligen se till att jag blir frisk nu.. Jag vill verkligen inte vara sjuk nästa vecka också!
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Har iofs lite grejer jag måste fixa så jag får väl ta tag i det nu på en gång.


 2 otroligt seriösa bilder på dagens Louise ;)


Love L


MY. NEW. PHONE


Här har vi min nya telefon. I just looove it! Än så länge har den funkat jätte bra :) En nackdel med touch-mobiler är ju att det är väldigt lätt att få en massa repor på displayen så igår beställde jag hem ett sånt där skydd som inte syns som jag ska ha. Det blir nog bra det!:)

Förkyld :(

Jag har dragit på mig världens förkylning! Vaknade upp genomförkyld i söndags och igår låg jag bara och kollade på film hela dagen, därav den kassa uppdateringen.. Mår lite bättre idag som tur är. Man ska inte va sjuk på sommaren! Det ska bara inte gå. Hur hemskt är det inte att sitta/ligga inne en hel dag när det är runt 30 grader ute och allt man vill är att åka och bada med lite härligt folk, men går det?, neej!
Fick hem mina Hm grejer igår och allt satt som en smäck, fint det!Vad jag beställde hittar ni här :)

Nu ska jag gå ner och se om jag hittar nån frukost. Är inte hungrig för fem öre men nått måste man väl äta..


Samsung Jet

Hello People!
Hörde nått om att idag skulle vara årets varmaste dag och det skulle jag gott och väl tro på! Det har ju verkligen varit hur varmt som helst ju. Runt 30 grader :O Inte likt sverige alls tycker jag men jag gillart ;)
Jag var i stan i förmiddags med pappa och Cathrine. Kollade på mobiler och tillslut bestämde jag mig för en Samsung Jet så det fick det bli :) Nu är jag dock skapligt mycket fattigare men det får jag ta..
Ska ladda den nu över natten så ska jag börja anända den imorgon. Måste ladda över musik och lite till den nya minneskortet också men det tar jag också imorgon. På tal om imorgon så är det faktiskt så att min fina syster Cathrine fyller hela 19 år imorgon. Grattis i förskott syrran ;*

Just nu sitter jag här proppmätt efter att ha ätit grillat. Satt ute i trädgården och åt, helt underbart!
 Nu ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag väl se om det är något bra på tv'n kanske :)

See you tomorrow people! ♥


New Header


GAMLA







NYA


Kände att det var läge för att byta header. Så jag satte mig och gjorde en ny. Försökte att få den somrig och jag tycker nog att jag faktiskt lyckades med det. :) Eller vad säger ni?

Okej, svara ärligt nu då, vilken är finast, den gamla eller den nya?

Cheerleading på spötorget

Idag blev det ingen vidare sovmorgon för mig alls. Klockan ringde klockan 8 och då fick jag dra mig upp ur sängen för att sedan börja med allt fixande. Välja kläder,fixa håret,smink,packa väska, äta frukost m.m. Ja, ni vet nog hur det är.  När jag var klar tog jag bussen in till västervik där jag gick runt i affärerna i väntan på att klockan skulle bli halv 1. Inhandlade mig lite smågrejor som en bok (Elsas mode) , örhängen, nagellack och after sun. Inte mycket att fota och visa upp här så det tar jag och struntar i. Klockan blev halv ett och då mötte jag upp några ifrån cheerlaget och så dansade och byggde vi lite till några som spelade trummor på torget. Det var hur varmt som helst och väldigt annorlunda xD Men det gick det med! :)
Åkte hem runt klockan 2 och när jag kom hem kollade jag på twilight. Ska se New moon också så att jag kommer ihåg vad som hände så jag sedan kan gå på eclipse. Vill se den nu nu nu!

Btw, så har jag fått pengarna för summer camp nu så vi får väl se om det blir någon mobil :) Ska förmodligen in till stan imorgon och kolla lite. Hoppas!

Nu tror jag minsann att jag ska ta med mig kameran ut och fota lite, låter toppen enligt mig! ;D








3 otroligt fina dagar

Hej på er!
Jag har verkligen haft tre underbara dagar med Ida hos hennes mormor. Dagarna har bestått till största delen av bad och solning. Hur fint som helst!
Här kommer lite bilder ifrån dagarna:


Vi har ätit mängder av jordgubbar! haha


Steek!






Kvällssol!




En Ida


En Louise

Ni måste hålla med om att det ser rätt så härligt ut!? :)

Nu ska jag knäppa på en film och sen sova 

PEACE OUT 


RSS 2.0