Midsommar outfit

Kjolen har jag beställt ifrån bubbleroom och är utav märket vila och linnet är ifrån H&M

Midsommar 2011





Jag bjuder på några bilder från midsommar som spenderades med släkten och familjen. Dagen började med att jag, två av mina kusiner och våra pappor åkte till någon sjö och fiskade lite. Jag lyckades dra upp några småfiskar men dem fick åka tillbaka ner i sjön igen. Däremot fick pappa en stor gädda och nicke en stor aborre så lite tur hade vi ju iallafall. Sedan på kvällen rullade delar av släkten in här hemma hos oss.Kvällen bjöd på massor av god mat, tävlingar och skratt.

Någon som är intresserad?


Nu har jag nästan helt bestämt mig för att försöka sälja min kära Canon 1000D och istället köpa en nikon D90 som otroligt länge velat ha nu. Jag tänkte lägga ut kameran på blocket men jag kan ju lika gärna kolla här först om det är någon som råkar vara intresserad av att köpa den. Jag köpte den i augusti 2009 så jag har snart haft den i 2 år. Vad jag vet så fungerar den som den ska och den är en perfekt nybörjarkamera. Anledningen till att jag vill byta kamera är att jag vill ha en lite mer avancerad så att jag kan fixa lite mer med egna inställningar och lära mig mer och så samtidigt som jag vill ha en kamera man kan filma med. Så om ni undrar något eller är intresserade är det bara att ni slänger iväg en kommentar här under! :D

Muffins klockan nio en måndagskväll


Blev nyss alldeles för uttråkad så jag ställde mig i köket och bakade muffins (haha) skön grej sådär runt nio en måndagskväll. Men är det sommarlov så är det. Det är dock inte muffinsarna på bilden ovan som jag bakade nu ikväll. Jag var alldeles för lat för att ta bilder på dem så det fick bli en gammal bild på några muffinsar som jag gjorde i oktober. Random? japp

13:29



Kom precis in efter att ha varit ute och sprungit en sväng. Så jäkla varmt! Jag trodde det skulle vara lite småkallt för det såg så himla molningt ut men icke, dör typ om jag inte duschar snart haha. Resten av dagen är än så länge oplanerad. Vi får helt enkelt se vad som händer. Nu är det iallafall dags att hoppa in i duschen.  

Laater guys



Ny design - ser ni inte det nya så tryck F5

Som ni antagligen ser så har bloggen fått sig en liten uppfräsching. Eller ja, egentligen inte så liten eftersom det är en helt ny design, men men. Headern är jag inte alls nöjd med men jag kände att jag ville slänga ihop något lite snabbt då en blogg utan header enligt mig är en ganska tråkig blogg. Men eftersom jag har sommarlov och har all tid i världen kan jag ju sätta mig och fixa till en snygg header när jag har lust. En sak är iallafall säker, och det är att jag måste ta lite nya bilder innan jag fixar en annan header.



Dags för lite sol snart kanske?

Nu tänkte jag krypa ner under täcket och starta en film. Det är väl ungefär vad vädret tillåter en dag som denna. Regn,regn och åter regn.. Man kan ju inte påstå att sommarlovet startat så somrigt direkt men vi får hålla tummarna för att vädret fixar till sig snart och bjuder på lite sol.

Nu: Åter till filmen

Weheartit

SOMMARLOV

Imorgon är det ett helt år sedan jag stod på trappan utanför fritidsgården på Åby och kramades och sa hejdå till fina alla lärare och vänner. Ett helt år! 365 dagar! Vart har dem sprungit iväg om jag får fråga? Minns det ju som det var igår. Efter det hade jag ett underbart sommarlov och sedan var det dags att börja på gymnasiet. Jag kommer så väl ihåg första dagen då jag nervösare en någonsin gick in i aulan och väntade på att höra mitt namn ropas upp för att sedan tillsammans med min nya klass SP10D gå till vårat klassrum. Jag kände inte en enda person i  min nya klass och i början tvivlade jag mycket på om jag skulle trivas. Helst av allt ville jag bara ta min gamla vanliga 08:20 buss till Gamleby och spendera dagarna med min gamla älskade klass 9B. Men efter bara några dagar lärde vi känna varandra i den nya klassen och jag har fått ett helt gäng med underbara vänner. Nu trivs jag riktigt bra och jag ångrar inte alls mitt val av program. Det passar mig perfekt. Ett helt läsår har gått nu och om tvåan och trean också kommer gå såhär fort så dröjer det inte länge tills jag åker lastbilsflak och skriker mig hes. Galet!

Idag var sista gången jag satte min fot på Västerviks Gymnasium som etta. Vi fikade med klassen och sen kollade vi när esteterna sjöng och dansade och sen fick vi äntligen sommarlov! Jag har inte riktigt förstått det själv än men efter några lediga dagar kommer nog frihetskänslan skulle jag tro. 

One year ago

19:10



Saknar faktiskt bloggen lite. Så det kan hända att det kommer upp något inlägg lite då och då när jag har något kul att berätta. Med endast fyra dagar kvar i skolan som etta på västerviks gymnasium mår jag ganska bra. Vädret är oftast riktigt bra nu för tiden och det känns i hela kroppen att sommaren är här. Leendet på läpparna sitter oftast där det ska och jag har det hur bra som helst.
Min lördag har jag spenderat först i Vimmerby då jag följde med pappa som skulle hämta sin bil. Jag spenderade tiden där i affärerna istället och ett par påsar fick hänga med mig hem. Dock inget av det jag var ute efter men men.. Efter det åkte vi hem och jag och syrran tog cyklarna till mösjön för lite bad som ni ser på bilden. 

Nu ska jag äta grillat med familjen, sommaaar! ♥



RSS 2.0