Mina inköp från gårdagens resa till Linköping



Dessa var de saker som fick hänga med mig hem ifrån Linköping igår + lite underkläder men kändes lite ovärt att ta kort på dem. Jeansen och toppen kommer ifrån GinaTricot och tvålen som luktar galet gott kommer ifrån H&M.

Vårtecken


Med dagens sista solstrålar i ansiktet var jag ute och gick en liten sväng med kameran i handen. Jag hittade både det ena och andra vårtecknet som ni ser på bilderna ovan. Detta väder gör verkligen att mitt humör ligger på topp och det är så underbart. Nu är jag jättepigg efter all frisk luft och tänkte göra mig en smoothie och ta tag i att läsa x antal sidor i min bok som vi läser i svenskan. 

Ha en bra kväll vänner ♥

Monday - Outfit



Ojojoj dagens outfit! Inte varje dag den kommer upp ni.. Kanske ska börja bli bättre på det. Vad säger ni? Dagens klädsel blev iallafall riktigt enkel och riktigt skön. Jeansen köpte jag i Linköping igår och de kommer ifrån Gina Tricot. Tröjan kommer ifrån H&M om jag inte minns helt fel och klockan ifrån Guldfynd.

22:19

Hello friends! Min dag i Linköping har varit great. Några grejer fick hänga med mig hem. Kanske slänger upp en bild på det imorgon, vi får se :) Just nu sitter jag och kollar på BigBrother men ska snart sova. Blir allid lika trött efter shoppingdagar

Hoppas att ni haft en bra helg och att ni är taggade för en ny vecka - en vecka närmare påsklovet ;) Godnatt på er♥

Tidsfördriv!

Hur gammal är du om fem år? 21

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min syster

Hur lång är du? Runt 1,70 skulle jag tro

Vilken är den senaste filmen du såg? Det har mest blivit Oth den senaste tiden men senaste filmen var nog Aquamarine.

Vem ringde du senast? Syrran

Vem ringde dig senast? Pappa

Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms

Vilken ögonfärg har du? Blå

Vilken är din favoritplats? stranden

Vad skrämde dig om natten som barn? Tystnaden

Har du vanlig eller bärbar dator? Bärbar

Hur många kuddar har du i sängen? 4st

Är du social? Oftast

Vilken är din favoritglass? Twister!

Tycker du om kaffe? Neej

Känner du någon med samma födelsedag som din? Jaa, Linapina

Vill du ha barn? Ja , i framtiden :)

Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite franska och spanska

Har du någonsin åkt ambulans? Nej, tack och lov för det!

Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, helt klart!

Vad spenderar du helst pengar på? Kläder

Vem är din bästa vän? Har flera riktigt bra men den allra bästa är nog Frida <3

Saknar du någon just nu? Lindii

Vad gör du på fritiden? Dansar jazz & street, är med mina sköna vänner och pluggar

Är du blyg? Ibland inför nya människor :)
Vad har du gjort idag? Shoppat i Linköping

Vad längtar du till? Varma sommarkvällar med vänner och stekiga dagar på stranden

Vill du ha något just nu? En nikon D90

 


Never felt like this before

Jag har haft en riktigt lugn lördag då jag knappt gjort något alls. Farmor var här på förmiddagen och åt våfflor med oss så nu har jag ju tagit igen det jag missade igår. Konstigt nog har tiden rusat förbi idag. Brukar det inte vara att det går fort när man har roligt? och det är knappast vad jag haft idag. Men tackvare dagen är jag nu riktigt utvilad och taggad för en heldag i Linköping för shopping med familjen imorgon. 

Nu ska jag se ett sista avsnitt av oth innan jag somnar, puss på er!♥

Inte okej!



Gammal bild tagen av moi

Det slog mig just att jag inte ätit en enda våffla på självaste våffeldagen. Inte okej! :( 
Hade jag varit hungrig nu skulle jag lätt kunna ställa mig och göra några nu för jag är piggare än någonsin men nja, jag tror jag tar och sparar det till en annan dag, hehe

Tilda 17



Min fredagskväll har jag spenderat hemma hos Astrid med ett gäng tjejer där vi "firade" Tilda som gått och blivit 17. Hon blev kidnappad på stan av Becka och Ela och sen fick hon gå genom stan med ögonbindel,haha Sedan åt vi tårta och marängswisch och spelade massor med spel och sådant skoj. Riktigt skön fredagskväll måste jag säga! :)
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på lite OneTreeHill innan jag somnar. Så jag säger godnatt nu ♥

Precis i min smak

Gina Tricot , Nelly.com, STB

24 Mars





Min Torsdag har varit riktigt seg. Slutade vid fyra och det är alltid lika tråkigt. Dagen har innehållit 3 st lektioner varav en var idrott med volleyboll som bjöd på en hel del skratt. Sen var det lång håla precis som igår och den spenderade jag och Carro med att spela kort. Efter skolan gick jag, Bea och Carro ner till stan och satt och pratade och hade det mys på McDonalds en stund och sedan tog jag bussen hemåt. 
Var nyss ute och fotade lite. Jag och min kamera är långt ifrån vänner nu för tiden men några självporträtt blev det innan det blev för mörkt ute.  2 av bilderna ser ni här ovanför. 


Keep on walking

Ska när som helst hoppa i danskläderna för att sedan åka in och dansa lite jazz, men först tänkte jag skriva några rader här. Min dag har varit toppen. Hade en låång håla där på mitten och då vandrade jag och några classmates ner till stan för att gå lite i affärerna. Ett par riktigt snygga leggings fick följa med mig därifrån. Sedan gick vi tillbaka till skolan för sista lektionen som var historia där vi kollade på film. Skön dag måste jag säga :)


En suddig mobilbild ifrån imorse

Våren är här!

Idag har det verkligen känts i hela kroppen att våren är häär. Jag gissar på att dagens temperatur är den högsta vi  haft än så länge år 2011. Men mycket högre ska vi på termometern innan jag är hel nöjd. Att kunna gå ute med skinnjackan och solglasögon kan ju vara bland det bästa! För tillfället sitter jag här och är helt slut. Jag har dansat street nu ikväll och fy vad det tar på krafterna. Men galet kul är det! :D Men det är inte direkt så att jag längtar till träningsvärken jag lär ha imorgon.. 


Bjuder på en härlig vårbild jag knäppte förra året i April.

-

Ni har väl inte missat att jag gjort om lite här på bloggen? Tröttnade på min design lika fort som vanligt och hade lite tid över så jag gjorde några förändringar. Ganska enkel design men jag gillar't! 

Nu tänkte jag leta fram lite idrottskläder inför morgondagen och sedan är det dags att sova. Får dock se hur det går med tanke på att jag "råkade" somna lite förut,haha Men har ju alltid mitt älskade OneTreeHill som jag kan kolla på om jag inte kan somna. Jag är nu inne i sjunde säsongen. Jag tröttnar aldrig! haha



Trying to get you understand

Jag har haft en bra dag i skolan. Eftersom dem öste över oss massor med plugg förra veckan så är det knappt något alls nu och det är verkligen hur skönt som helst. Så för att starta min plugg-fria kväll på bästa sätt förut så drog jag på en film, men hann väl se ungefär en kvart innan jag sov sött. Det måste vara skolan som tar slut på mig.. Men nu känner jag mig betydligt piggare och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska kolla resten av filmen? haha

Puss på er! ♥

Happiness

Allt förutom skorna kommer ifrån Gina Tricot

Söndagarnas höjdpunkt!

Nu tänkte jag när som förflytta mig till soffan för att kolla på säsongens sista solsidan. Programmet har ju helt klart varit söndagarnas höjdpunkt så det känns lite sorgligt att det är slut nu.. Fortsätter nog resten av söndagskvällen i soffan framför Timeout och BigBrother sen också. Är galet trött även att jag inte gjort någonting alls idag typ. Det måste vara all städning som kört slut på mig. Tog även tag och rensade lite i min garderob förut och där hittade jag en massa gamla snygga grejer som jag helt glömt bort att jag äger. Har också konstaterat att jag behöver en massa nya kläder nu inför våren så jag borde nog börja spara mina pengar lite och sen shoppa loss ordentligt snart. Sounds good in my ears!



My room



För er som hängt med här på bloggen länge vet  nog att jag för några månader sedan bytte rum? Hur eller hur så gjorde jag det och idag kom jag på att jag nog inte visat er hur det ser ut. Så efter att jag städat hela förmiddagen passade jag på att knäppa några bilder. Rummet är inte helt klart än, utan det ska upp lite tavlor på väggarna och ett drapperi för den fula dörren ni ser på tredje bilden.

Årets första springtur

Kom precis in efter årets första springtur. Jag låg och slappade och kollade på film hela förmiddagen och sedan kände jag att jag var tvungen att ta tag i dagen så jag letade fram hörlurarna, satte solglasögonen på näsan och knöt på mig springskorna och sedan bar det av. Känns himla skönt nu eftråt! :) 
Nu sitter jag med en ansiktsmask och måste snart springa och skölja av den då jag glömt bort tiden lite, hehe 

Vad har ni för er en strålande lördag som denna? :)



walking my daydream

Skulle snart kunna kalla min blogg för plugg-blogg för det känns nästan som att det är det enda jag skriver om nu för tiden.. Den här veckan har verkligen varit hemsk! Men sånt är väl livet på samhällsprogrammet. Vill inte på något sätt skrämma er nior som just skickat in eran ansökan till gymnasiet -> samhällsprogrammet med detta. Det finns faktiskt veckor som är ganska lugna. Men lärarna har tyvärr en viss tendens att sätta alla prov och inlämningar på samma vecka. 

Jag tror inte att det kommer som någon överraskning när jag säger att jag suttit och pluggat hela kvällen nu. Jag har nämligen 2 stora prov imorgon och jag är nervösare än någonsin. Vill verkligen lyckas på båda men vi får se hur det går.

Bjuder på en bra låt!


Meet me half way

Nu är studiedagen slut och jag ska snart sova så att jag orkar med morgondagen. Jag kan iallafall glädja mig åt att jag slipper gå upp 06:00 imorgon med. Har nämligen en liten sovmorgon på torsdagar enda till halv åtta ungefär.
Jag är verkligen helt slut nu. Min hjärna har pluggat alldeles för mycket franska grammatik idag så som reflexsiva verb i passé composé och possesiva pronomen och sånt i den stilen. Jag har även hunnit med en jazz träning. Danserna vi gör blir grymma och jag längtar verkligen till föreställningarna. 


Jag längtar som bara den efter soliga dagar på stranden och sena sommarkvällar med vännerna. Kan tiden gå lite fortare?

Studiedag

Japp, som rubriken lyder så är det studiedag idag. Och min dag är verkligen en studiedag. Hade gärna spenderat den med något roligare än skolböckerna men måste man så måste man. Den smällen får jag ta. Jag slapp ju iallafall gå upp klockan 06:00 och det tackar jag enormt för. Nu känner jag mig riktigt utvilad och har faktiskt hunnit med en hel del franska nu under förmiddagen. *stolt* 
Resten av dagen kommer jag ägna åt krönikan, samhällskunskapen och dans. Helt okej dag ändå tycker jag.


Såg på den här underbara filmen förut när jag hade vaknat. En av min favoriter när jag var mindre och gillar den verkligen fortfarande - så himla söt film.

~

Why is everything with you so complicated?
Why do you make it har to love you
While I hate it

Måndag

Såhär ser jag ut idag. Tröja ifrån H&M och shorts ifrån VeroModa.

Kom nyss hem ifrån en skön skoldag. Nu kan jag stryka historiaredovisningen ifrån "plugg-listan" och det känns himla bra. Men som ni vet så har jag massa mer plugg att göra den här veckan så det är väl det jag i stora drag får ägna min måndagskväll åt.. 

Nu ropar mamma ifrån köket att det är mat så - Laater♥

Melodifestival

Sitter självklart i soffan framför melodifestivalen en kväll som denna. Famlijen och en Ben&Jerrys gör mig sällskap. Testade på en smak jag inte smakat och den var riktigt god. Coconutterly fair är namnet på den och jag rekomenderar den verkligen.
Lördagen har jag spenderat år en himla massa plugg.. ca 150 franskaglosor har jag jobbat hårt för att få in i huvudet inför franskaprovet nästa vecka men nu sitter och nu de flesta tror jag, jag har övat på en massa grammatiska regler inför engelskaprovet och även skrivit lite på krönikan som aldrig tycks vilja bli klar.. Imorgon väntar ännu mer plugg och även en städning av mitt alldeles för stökiga rum. Typisk söndag,haha 

Nu åter till melodifestivalen - Mina tummar håller jag för The Moniker, swingfly och Eric tror jag :)



FREDAGSKVÄLLEN

Min fredagskväll spenderade jag hemma hos Josse med några brudar från klassen. Vi hade det riktigt kul med spel,dans, wii och en himla massa skratt. Toppen kväll helt enkelt!


Snodde två bilder från kvällen från Carros facebook, hoppas det var okej!? :)

Plugg plugg plugg...

Händer inte mycket värt att blogga om i mitt liv just nu känner jag. Därför det är en aning glest med inlägg här.
För att uppdatera er sen förra inlägget så gick matteprovet iallafll helt okej (hoppas jag iallafall). Känns nästan som att det ända jag gör nu för tiden är att plugga. I helgen har jag hur mycket som helst som ska göras. Nästa vecka blir verkligen en mördar-vecka. 3 prov, 1 redovisning och krönikan ska vara klart. Allt det ska hinnas med på endast fyra dagar då kalendern visar studiedag på onsdag. Frågan är hur detta ska gå? haha 

Nu tänkte jag kolla på Big Brother och sedan soova. Längtat efter sängen hela dagen. Tröttare än någonsin!

Svart, vit och röda detaljer

Jag fick nyss sms ifrån skolan om att historian är inställd idag. Historia står 2 gånger på schemat på onsdagar, första och sista lektionen så det känns himla skönt att slippa dem. Jag slipper då även jätte-hålan där i mitten så jag slutar 12:10 istället för 15:40. Låter riktigt underbart i mina öron! Men nu får jag väl hitta något att hitta på tills bussen går vid 9. Hade gärna sovit men känns lite ovärt. 

Är riktigt nervös för matten idag. Jag har prov på procent och känner inte riktigt att alla olika metoder och allt sitter men vi får väl helt enkelt hoppas på att allt faller på plats i min hjärna sen.. Håll tummarna för det!


Idag kör jag på svart,vit och röda detaljer. Röda läppar hade ju varit pricken över i't men något sådant läppstift äger jag inte.

Linköping!

Jag har haft en toppendag i Linköping med Frida,Hilda,Lina och Josse. Vi har kört lasedome, shoppat och ätit god mat på restaurang. Laserdomen var hur kul som helst, men det kanske inte var min grej riktigt? haha Vem var det som kom sist nu igen? ;) Resan hem var ganska galen?haha Men runt klockan 7 var vi hemma här igen. Dagen har bjudit på hur många skratt som helst och ni är helt enkelt bäst brudar ♥



Lördag

Hej på er! ♥

Dagens väder är ju mer än underbart. Jag har inte hunnit gå ut något än idag men här inne ifrån ser det ut som riktigt vårväder med klarblå himmel och strålande sol. Nu fattas det bara att snön ska försvinna men det lär ju ta ett bra tag tills det sker.. 

Jag har än så länge inte tagit tag i dagens beting - plugget. Men det ska jag nog hinna med lite senare. Jag gjorde faktiskt halva arbetet till redovisningen i torsdags så jag känner mig inte så jätte stressad med det :) Snart kommer några släktingar från kalmar hit och fikar och senare ikväll kommer ännu lite släkt fast ifrån mammas sida hit på middag. Så det blir en liten släktdag idag. 


Jag har hunnit med ett helt gäng oth avsnitt nu på förmiddagen - Love it!

I've never felt this way before

Kul att jag uppdaterar här då? senaste inlägget va i måndags.. Jag har varken haft tiden, orken eller lusten till att blogga den senaste veckan. Kan inte påstå att det var en lugn start i skolan efter lovet. Helgen blir inte heller speciellt lugn. Nästa vecka ska jag hinna med både historia redovisning och matteprov så jag har en hel del plugg att hinna med imorgon. För på söndag finns det ingen tid för plugg för då beger vi oss mot linköping över dagen för att fira frida :)

Fredagskvällen spenderar jag framför tv'n med mamma och syrran. Lite mysigt sådär :) 

Ha det bra!♥




RSS 2.0