December 23

Hade en helgrym kväll på deltas julfest förra helgen. Förfestade hemma hos frida innan det bar av mot staden och sedan vidare mot Ankarsrum. Sov hos frida efter och att ha luciatåg sedan på söndagen var inte den bästa kombinationen. Men vi klarade oss igenom det och jag somnade ganska direkt när jag kom hem sen.
Sen sist har jag klarat mig igenom sista skolveckan innan lovet och med en hel del inställda lektioner har det gått riktigt bra. Har även dansat årets sista danspass och nu har jag precis påbörjat mitt sista jullov någonsin. Men jullov innebär inte att jag inte har något plugg, så även om det tar emot ska jag nu sätta mig och skriva klart ett psykologiarbete. Kul..
 
Imorgon är det ju självaste julafton. Lär bli en konstig jul i år men får försöka göra det bästa av situationen. God jul på er!

December 13


   
 
Bjuder på dem senaste bilderna från min instagram. "louiselinneaa" heter jag där. Vill ni få en lite större inblick i mitt liv än vad ni får här så kan ni ju alltid följa mig där också. Stressar som en galning varje dag och har så mycket plugg att göra så att jag inte orkar ta tag i det över huvud taget. Intalar mig själv att jag kan spara lite till lovet, men efter alla år vet jag att jag kommer få sitta sista natten på lovet och råplugga om jag gör så. Så skulle väl inte påstå att livet är överdrivet rockigt just nu, men jag försöker hålla humöret uppe i väntan på bättre tider. Dock så ser jag fram emot helgen då den kommer bjuda på både nattinnefotboll, deltafest och luciatåg. 

Nyårsklänning

 
Idag har jag roat mig med att kolla runt på massa internetbutiker i jakt efter både nödvändiga och mindre nödvändiga saker. En av de nödvändiga sakerna var nyårsklänning så nu håller jag tummarna för att den är lika fin i verkligheten som på bilderna!

Förkylning, föreställningar och snökaos

 
Foto från musikalen Remember som jag var med i för några veckor sedan.Bilden är tagen av Emma Wearnholm
 
Har spenderat de två senaste dagarna sängen då jag dragit på mig världens förkylning. Har hunnit med att se galet många filmer och 90210 avsnitt, som vanligt när man är sjuk. Mådde inte på topp i söndags heller och att jag då dansade på tre föreställningar gjorde nog inte saken bättre. Men nu är jag på bättringsvägen. Febern har i alla fall förvunnit så imorgon ska jag till skolan vare sig kroppen vill det eller inte. Är så sjukt uttråkad!
 
Har inte varit ute på två dagar men enligt facebook och instagram så är det snökaos i viken. Kul..Jag som hatar snö. Förutom på julafton dårå. Men något jag hatar lite mer än snön är att alla ska hålla på att kommentera det överallt och hela tiden så nu när jag fått detta sagt ska jag inte nämna ett enda ord till som har med snö att göra. Tack och hej
 

RSS 2.0