Nu ska jag inte baka på evigheter!! -.-

Har precis varit och sköljt bort ansiktsmasken. Och känner mig duktig att jag faktiskt lyckats orka att ta mig tid att ta hand om mig själv lite. Har haft i hårinpackning i håret, rakat benen,haft ansiktsmask,smörjt in hela mig och tvättat bort gammalt nagellack. Känner mig nästan som en ny människa efter allt det. xD  Ska snart måla på lite nytt nagellack men har inte bestämt mig för vilken färg riktigt.. :/ Får tänka på saken ;)

Är iallafall heelt slut efter att ha stått och bakat i flera timmar. Det är nämligen så att det är marknad i Gamleby imorgon och då ska vi nior stå i brödboden och sälja kakor och sånt och tjäna in lite pengar. Och så ska vi som ska till Polen ha ett bord och sälja vid också ,för att tjäna in pengar. Så jag har alltså stått och bakat en massa. Känns som jag bakat allt mellan himmel och jord. Men har iallafall gjort ca 50-60 st drömmar, ca 50st kladdkakemuffins och tillsist en kladdkaka, men den blev bränd xD Så jag får nog ta och göra en ny nu snart -.- Orkar verkligen inte!!! Efter det ska jag iallafall inte baka på evigheter! punkt slut.

Dags att baka kladdkaka och efter det att fixa naglarna.

Hoppa ni haft en grym torsdag och att eran kväll blir ännu grymmare! ;) ♥

Lots of LOVE!

Andra Avenyn

Nu är magen full efter en massa kakor och tårta. Gästerna åkte nyss hem och nu ska jag kolla på Andra Avenyn. Älskar det programmet♥ Det värsta är att jag har hört att det bara är jätte några avsnitt kvar innan det ska sluta för alltid :( Tror bestämmt att det är näst sista avsnitten som visas nu ikväll. Får hoppas att dom kommer ut på boxar sen^^

Oj, nu har det börjat. Måste kila



Peace out!


Grattis Pappa♥

Idag är det nämligen så att min underbara pappa fyller år. Så massor grattis till honom :D  Det kommer gäster hit klockan 18 och då ska vi fira homom :) Så ingen träning för min del ikväll.
Det värsta är bara att jag inte hunnit köpa någon present till han :S Men jag funderar på om jag kanske ska förstora någon bild jag tagit och sen sätta in den i en fin ram och ge det. Han brukar alltid tycka att mina bilder är så fina så det tycker jag han borde bli glad över :) Tro ni det blir bra? :)

Så jag får väl försöka knåpa ihop ett litet kort nu som jag kan ge ikväll och skriva att han får sin present om några dagar på. :)

Nu ska jag iallafall se om jag kan hitta nån fin avslutningsklänning. Börjar få lite smått panik här!!! :O

 

Puss puss♥


Det som fick följa med mig hem ifrån Stockholm





Köpte 2-pack strumpbyxor på Hm också. Det var dessa randiga + ett par likadana fast prickiga :)

Det var nog allt tror jag. Har säkert glömmt nått men de kommer väl i efterhand isf ;) Köpte iofs en del småsaker som hårnålar och sånt men känns lite onödigt att visa här ;)

Nu gott golk, så ska jag kolla klart på Cougar Town och sen ska jag sooova.
Godnatt♥

Tre härliga bilder på syster från en solig kväll






Bilder tagna med min Canon 1000D Objektiv: Tamron AF70-300mm F/4-5.6
Modell: Cathrine (syster) Fotograf: Jag

Dagens Louise


Hungrig!

Nu ska jag snart mätta min hungriga mage med lite mat och sedan ska jag sätta igång med hälsa arbetet på riktigt. Blev inte så mycket av det igår om man säher så,hehe.
Skolan idag har varit dryyg, men vädret på topp så det jämnar ut det dryga. ;)

Nu: Mat Sen : Hälsaarbete

See you later! ♥


Bild tagen med min canon eos 1000d Objektiv: Tamron AF-70-300mm F/4-5.6


Godnatt♥

 

Nu väntar sängen för min del. Hoppas på att morgondagen blir lika bra som denna :) Planerna för imorgon är : skola, hem, ingen dans dels för att det inte är någon lärare och att inte frida ska och då tror jag inte att det blir sådär jätte kul så jag stannar hemma och fixar med hälsa och bild arbetena ist :) Måste måla naglarna också då mitt gamla bara sitte kvar på hälften av naglarna-.- Inte så värst snyggt alls faktiskt, så det måste fixas!


Bilder från Stockholm


Lindi et moi i bussen påväg mot Stockholm


Plattan


Sascha och Lisa


Detta var något roligt som hände när vi var vid plattan. Helt plötsligt bara stannade alla. Kanske svårt att se på bilden men liksom t.ex. hur ofta ställer sig någon med en pistol m.m. Lite läskigt var det,haha Men ändå rätt rolig grej för helt plötsligt bara slutade alla och gick iväg. haha Tokigheter!


En till bild ifrån själva "stannandet" ^^ 


Lindi och jag lunchade på Sandys


Lilla Louise på Sandy's


Sen var det dags för dagens höjdpunkt. BOUNCE!


 Inne i Globen





Sådär. Det var alla bilder jag har att bjuda på ifrån stockholms resan. Kom just på att det inte är alls länge kvar tills jag åker till Stockholm igen^^ Redan den 27 Maj faktisk. Men då med alla nior på skolan och det lär bli grymt. :D


Måndagens Outfit



Detta är vad jag glidit runt i i skolan denna underbara dag. Nej, jag skojar inte. Denna dag har varit grym! Måste bero på att jag fortfarande är galet glad efter Stockholms resan och Bounce i helgen. Har inte hunnit smälta det än asså. Så grymma var dom!  Det går verkligen inte att förklara. Dom var bara bäst helt enkelt.

Kan ju iofs också bero på att jag inte har en enda läxa (än så länge) den här veckan:D Hur underbart låter inte det på en skala? Dock så har jag tänkt att jag ska skriva klart mitt hälsa och även mitt bild arbete den här veckan även om det inte ska va klart på länge. Men pallar inte att skjuta upp det till sista minuten.

Kom precis hem efter en sångträning. Vi har börjat sjunga en massa sommarsånger som vi ska sjunga på sommar "konsterten" hur underbart är inte det då?? Det blev även bestämmt att vi ska åka på en resa till Liseberg i sommar. Kommer bli så himla kul! :D


Ska fixa lite på datorn nu och sen ska jag nog ta och sätta igång med hälsa arbetet :)

Byye!♥

Sunday

Hej på er :D

Usel uppdatering idag, i know! Men jag har haft annat än datorn för mig. Var tvungen att gå upp runt 9 idag för att va i kyrkan och sjunga 10:20. Det var kämpigt att komma upp men tillslut lyckades jag. Att sjunga gick bra och efter det åkte vi hem hit och fikade men en massa gott. Sen började jag med att städa mitt rum som jag kände att jag skjutit upp länge nog nu. Hann dock inte så långt alls för skulle på träning 4 så efter rummet blev långt ifrån klart. Kom nu hem ifrån träningen för ett tag sen och har efter det hunnit med att äta mat och efter det blåbärspaj ^^ Och nu snart tänkte jag väl att jag skulle fortsätta med städningen.. Ska även ta kort på det jag shoppade igår och försöka hinna med att ladda in lite bilder från gårdagen i datorn och sen här.. Och det lär ju ta sin lilla tid.

Nu ska jag iallafall ta tag i mitt liv och göra rummet fin fint :D

Vi hörs senare!

Over and out!


Cheerleading i Gamleby Centrum


Ida & Erika


Lindi + en massa folk



Gullungarna Lindi & Ida



Lindi, Sabine , Ida



Ida, Linnea, Erika, Ida, Lindi,Katrin


Grymma Sabine!


Sascha,Sabine,Lisa



Erika,Linnea,Ida


Erika,Linnea Ida



Lizette, Fanny, Sabine, Sascha, Lisa


Maja, Sabine, Ida, Erika



Ida i en toss

Sådär, där har vi ett gäng bilder ifrån när vi var med cheerleadingen och visade upp i Gamleby centrum härom lördagen :)

Alla bilder är tagna med min canon eos 1000D objektiv: Tamron AF70-300mm F/4-5.6


Stockholm | Bounce!

Shit vilken grym dag! Grymmaste på länge asså! Först en massa shopping och sen Bounce. Bounce var verkligen hur bra som helst. Synd bara att det var deras sista show :( Hade gärna sett dem fler gånger. Men tror att jag ska köpa filmerna ^^
Mums vad jag älskar dans! Kan ju säga att det var svårt att stå still där ibland,höhö. Kunde iofs joinat en gubbe som stod framför som stog och gungade/hoppade/små studsade lite då och då,haha
Dagen har även inhehållit en hel del skratt kan jag lova. Lisa,sascha och lindi, det är fina flickor det. Så som ni kanske förstått så kunde min dag inte ha blivit så mycket bättre.

Nu däremot väntar sängen.. Ska sjunga vid 11 imorgon så måste vara någorlunda vid liv kanske. Skulle iofs va ganska kul om jag somnade när vi sjunger,haha men så kul ska vi nog inte ha detxD

Men jag berättar mer om dagen imorgon. Kan lägga upp en massa bilder från dagen och även bilder på det jag shoppat. :)

Ursäkta mig men någon börjar visst bli lite övertrött.. hmm,vem kan det vara??

Okej, nu avslutar jag med ett kort och enkelt godnatt :)


Fixat bilder

Nu har jag suttit ett bra tag och redigerat bilder ifrån cheeruppvisningen i gamleby förra lördagen. Har även hunnit med att ladda upp några här på bloggen men dom är så himla många och det tar sån tid att ladda upp gär på blogg.se så jag sparade inlägget som utkast och så fortsätter jag ladda in någon annan dag :) Ska även visa er fler bilder från när min syster och jag var ute och fotade en kväll, men det kommer också komma framöver :)

Nu känner jag iallafall att jag suttit framför datorn liite för mycket så jag ska hitta på något annat en stund. Men lär säkert komma tillbaka hit under kvällen.

Love!♥

Louise Tipsar!

 


Niornas avslutnings-katalog 2010





Framsidan av katalogen


Framsidan igen



Våran avatar bild inne i katalogen


Inne i katalogen igen


inne i katalogen igen


Sådär, nu har ni fått se dom bilderna :) Lite häftigt att just vi hamna på framsidan tycker jag allt. :)

Kommentera mer än gärna vad ni tycker om bilderna :D

Vädret kan ta sig

Kom precis hem ifrån skolan. Fick springa sista vägen hem från bussen för att det regnade så mycket. Snacka om konstigt väder asså. Vi var ju förtusan ute i solen idag på rasten och sen fick jag springa hem i spöregn.. Hmm. Håller fortfarande med mig själv om att vädret kan ta sig nånstans;)

Taggar som tusan för imorgon så jag och några cheer-brudar ska till Stockholm och kolla på Bounce. Det ska bli så himla kul! :D Först buss i 4 timmar (vilket blir mindre kul) och sen shopping och till sist Bounce! :D

Nu ska jag fixa med bilder och lite :) Vi hörs snart igen :D


Hmm...

Nehe,tänka sig.. Hinner inte med några bilder på fotot ikväll. Fick en hel drös med streck-gubbar jag skulle hjälpa min syster med. (hennes bildskills=0) haha Så nu har jag väl målat sådär cirkus 80-100 streck-gubbar. Gud så roligt, noot!

Ska alldeles snart sova. Känner att det är väldigt behövligt just nu..

Godnatt♥



Lovar att bilder på min klass foto kommer imorgon kväll!

I'm back!

Hej på er mina kära vänner. Nu har jag äntligen en stund över för denna väldigt tråkiga blogg för tillfället. Har haft väldigt mycket med skolan nu de senaste dagarna, Matte,spanska,hälsa-uppsats och ja , jag vet inte vad. Fullt upp har jag haft iallafall och därför har bloggen hamnat lite vid sidan av.  Gjorde iallafall det sista nationella matte-provet idag. Hade pluggat som tusan på allt jag någonsin lärt mig så det kändes helt okej iallafall. Men eftersom det första inte gick alls bra så kan jag nog glömma mitt VG..:( Men jag ska fortsätta kämpa tills jag drunknar, haha kan man säga så? xD Det är nog bara jag som lyckas komma på sånt iaf. haha

För att berätta lite vart jag höll hus igår så kan jag väl kort och gott säga Skola-Cheer-Matte-Sova. Sov fruktansvärt dåligt inatt. Kan det bero på att någon var en gnutta nervös mon tro? Vaknade flera gånger. En gång av att jag kliade som tusan på mina armar. Har eksem och har haft det sen jag var liten. Och nu har det blivit värre än aldrig förr :( Kanske är det något jag inte tål? :/

Till denna dag då: Började med att jag gick upp tidigare än vanligt för att hinna läsa igenom lite i matten. Åt en god frukost och fixade mig och sen ner till bussen i det iskalla vädret. Liksom vad hände?? Det var ju förtusan i förr förr går som alla sprang runt i solglasögon och kjol!? Vädret kan ju ta sig nånstans asså!!
Började iallafall skolan vid 9.00 och då med en gång var det nationella. Nervös som tusan satte jag mig där i aulan och förberedde mig på det värsta. Men faktiskt så var det inte sådär jätte hemskt. Uppgifterna var inte så jätte svåra. Det var bara det att många av dom tog väldigt lång tid att räkna ut så när läraren sa att det var en kvart kvar satt jag där med minst 3 uppgifter kvar. Kul! Stressade iallafall igenom två med lite chansningar och konstiga uträkningar och fick lämna den sista :/ Blev sjukt sur för det för jag hade säkert kunnat den om jag fått lite mer tid. Men nu ska jag lägga de där äckliga matteproven bakom mig och börja förbereda mig på det fruktade
nationella provet i no i kemi som kommer om 2 veckor..  Men det ska nog gå bra.. hoppas jag.

Resten av dagen rullade iallafall på som vanligt. Tror b.la att jag hade den slappaste spanska lektionen på hela nian. Tror att det enda jag gjorde var att översätta typ 10 verb och sen sätta ihop nån kokbok ifrån matprojektet.

Slutade sen vid 15:50 och då följde Lindi med mig hem och det första vi såg var att jag fått hem skolkatalogen med niornas avslutnings bilder och gissa vilka som hamnat på självaste framsidan? Om inte självaste vi och några fler från klassen. Våran bild hade blivit en av de 4 nominerade som skulle vinna men tyvär var det inte vi som vann :/ Men jag tycker bilden var riktigt häftig iallafall. Himlans roligt var det också att kolla på alla andra klasser från ludde,ellenkey,ankarsrum och överum. :)
Efter att ha suttit en lång stund och bläddrat i katalogen fixade vi lite tonfisk-wraps och sen tog vi cyklarna och sålde lite new body i almvik. Blev inte så lyckat, men 2paket sålde vi iallafall. Bättre än inget liksom. Och att gå runt att knacka dörr är bland det värsta jag vet så vi åkte hem rätt snart igen.
Lindi tog bussen hem vid 8 och sen dess har jag suttit här. Skapligt fin torsdagskväll om jag får säga det själv. 
Sen ska jag se om jag kan kolla på andra avenyn på svt/play. Brukar inte gå för att det hackar så mycket men ska försöka. Missade ju avsnitten igår eftersom jag pluggade matte.


Nu tänkte jag att jag skulle fixa så att ni kan få se min klass avsluningsbild. Så om ni håller ögonen öppna så kommer det upp här snart.:)

Stay in touch!


Måste skärpa mig

Har inte alls någon bra blogg-dag idag. Så jag tänker ägna min kväll åt att plugga matte. Har ju ett nationellt matteprov på torsdag som jag MÅSTE prestera bättre på än förra. Så nu vet ni vad jag kommer ha för mig.

Peace out!

Godnatt♥

Har inte mycket att säga, men har lite tid över. Tänkte nog gå och lägga mig nu så jag tänkte säga godnatt. Får hoppas att både ni och jag drömmer fina drömmar och vaknar upp pigga imorgon. Det är iallafall precis vad jag behöver.
På tal om något helt annat så fyllde jag på min mobil förut så nu har jag gratis sms. Underbart!
Så nu mina kära vänner, är det bara bomba mig med sms! ;D


Följer väl den senaste facebook trenden : Ska du sova nu? | Ja | Så gjorde jag inte det ;ppP;PPp



Nevars ska faktiskt sova ;)




 


You can't lose it

Nu har jag kommit hem från sången och övat på glosor + meningar och skrivit klart talet. Talet ska handla om något typiskt svenskt och min fanatsi hade inte sin bästa dag så jag ska snacka om Ballerina kakor xD   Mina favoriter^^
Har också hunnit med att måla mina naglar i en härlig ljusrosa färg. Nagel-älskare som jag är så älskar jag när man har nymålade naglar. Känns fräscht och fint;)
Just nu sitter jag och kollar på top model samtidigt som jag kollar bloggar och lite. Rätt fin måndags kväll om jag får säga det själv. Nu ska jag ta tag i och kolla efter jackor,klänningar och T-shirtar.

See you tomorrow darlings! <33

Ska iväg och sjunga!

Hello!
Har precis ätit lite mat och sitter nu och fördriver tiden här vid datorn. Borde egentligen plugga engelska glosor och skriva tal mitt engelska tal som ska vara klart imorgon men jag orkar verkligen inte just nu. Ska åka iväg och sjunga nu vid halv också så det är ju inte ens någon idé att jag tar fram böckerna. Så jag tar tag i det när jag kommer hem sen istället :) Ikväll har jag även tänkt att jag ska hinna med att kolla på en Jacka på Gina tricot (internet sidan) som jag funderar på att beställa och så ska jag för femtioelfte gången kolla runt på alla internet sidor efter en skolavslutnings klänning. Har kollat flera gånger men inte luckats hitta någon jag vill ha.. Det börjar ju faktiskt närma sig skolavsltningen så jag vill få det fixat. Hatar när man måste göra saker i sista minuten så jag ska se itill att det inte blir så den här gången. Måste även hitta en klänning att ha när vi är på odenskans några kvällar innan avslutningen med alla nior. + att jag måste ha en till klänning sen till kvällen den 18:nde.


Nu måste jag iallafall åka iväg och sjunga.
Vi ses ikväll!



♥/Louise

Say it right to me instead for go behind my back..

Engelska tal nästan klart : Check!
Dans träning: Check!
Äta: O check!
Så äta något är precis vad jag ska göra nu. Magen kurrar.. Måste komma på något gott att göra. Får väl flörta lite med mamma ;)

Förövrigt så tar mitt ben död på mig. Kan ju knappt göra nånting ju:( Jävla stäckning .. Nu är det ännu blåare och svullnare också. Funderar starkt på att kapa av det.

Jag har ju även lovat att lägga upp fler bilder från photoshooten med systeryster så det kommer komma upp här under veckan när jag får lite tid över mellan alla träningar och allt plugg.

Nu är det dags att ge magen some food.

See you!;*


Brud-häng! ♥

Nu är jag hemma efter en rolig dag/kväll/natt/morgon i krafsnäs med ett gäng brudar! Fint vare:) En hel del stimm och skratt blev det. Vi skulle ha kollat på massa skräck filmer men vi kollade på en som sög och sen blev det inte av att kolla på fler. Eller jo, vi kollade på en nu innan vi åkte hem. Vi har också hunnit med att äta en himla massa tårta som karin så duktigt hade bakat. Mums!  Var ju där för att fira Karin som fyller 16 på torsdag.
Grattís vännen <3

Hade med mig kameran till stugan så tänkte att jag kunde visa lite bilder där ifrån. :)





Nu har jag en rasande syster här bredvid mig som skriker att hon ska ha denna dator. Orkar inte med henne så hon får väl som hon vill-.-
Nu ska jag sätta igång med ett engelska arbete och sen vid kl 6 ikäll ska jag på en extra streetdance träning eftersom vi har "uppvisning" den 7nde Maj! 

Pussar på er! ♥


Smakprov på bilderna



Där har vi ett litet smakprov på hur bilderna ser ut:)
fler kommer inom snar framtid. Kanske söndag? Lär inte ha en endaste minut över för datorn imorgon :/

Men ni får ha det bra tills vi ses nästa gång! ;)

Pussar!♥


Fotopromenad med syster ♥

Kom precis in efter en liten fotopromenad med syster. Det var så himla fint väder så jag tvingade med henne ut,hehe
Tror att jag ska ta och redigera några med en gång^^
Btw, så var det första gången jag fotade en person med det nya objektivet och det funkade jätte bra även till det. Ni ska få se några bilder senare ;)


Flower power!


I should know who i am by now

 
Bilder tagna 13 april-2010  Canon eos 1000D - Tamron AF70-300mmF/4-5.6


Friday, I'm In Love!

Blev inte alls sådär glad när jag kollade ut genom fönstret imorse. Tristare väder finns ju inte.. Alldeles grått och tråkigt. Det blev ju inte bättre av att tanken på att jag skulle ha nationella matteprov direkt på morgen ständigt var i mitt huvud. Och usch för det där himla provet säger jag. Visst,det gick inte jätte dåligt men jag är långt ifrån nöjd! Jag hann inte ens klart med sista uppgiften.  Det värsta är bara att det här inte var det sista matte provet, utan det värsta är på torsdag nästa vecka, så jag funderar starkt på att gå och dränka mig eller nått. Okej, inte riktigt kanske. Men jag vill verkligen inte göra det där. Jag vill ju ha kvar mitt VG ju. På såna här nationella prov blir jag så himla nervös och fuckar upp allt ihop så det där provet kommer säkert göra så att jag får ett sånt där äckligt fult G i betyget. Mitt mål är ju att inte ha ett enda G när jag slutar nian. Just nu har jag 2 MVG 4 G (alla no-ämnenaxD) och resten VG. Så visst det är väl inte jätte dåliga betyg men jag är inte nöjd. Men nu har jag en hel helg framför mig som jag inte ska tänka på skolan i ett enda dugg. Eller jo, jag måste fixa ett tal på engelska :/ Men det går nog rätt fort:)
Annars i helgen så ska jag:
Lördag : Vara i Gamleby centrum med cheerleadingen och ha lite uppvisning och lite mellan 10-14. Sen vid halv 4 ska jag till en stuga med ett gäng brudar och fira Karin. :) Vi sover även där.

Söndag: Är fortfarande i stugan på morgonen, men åker väl hem där på förmiddagen nångång tror jag. Sen klockan 18 har jag streetdance träning på mejeriet.


Det var min helg i stora drag och jag tror den kommer bli toppen! :D



Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och bara göra ingenting för det är jag grym på! ;)

Hugs!♥


Rösta på mig!

Nu är det så att jag är med i veckans blogg på min fina vän Idas blogg. Jag skulle bli superdupermega glad om ni ville rösta på mig :D

Rösta gör ni här :)


Dagens somriga outfit


Där har vi två usla bilder på dagens outfit. Måste verkligen ta tummen ur snart och köpa mig ett stativ.

Kjol: JC (köpt  förra året)
Vitt linne : Lindex
Strumpbyxor

En tur till stan

Det blev en tur in till stan med frida efter skolan idag. Jag var verkligen tvungen att köpa ett par solglasögon! Det har ju blivit så himlans soligt och underbart nu så var ju tvungen att ha ett par. Råkade sätta mig på mina förra året (?)xD (typiskt mig) Hittade iallafall ett par på hm som var het okej. :) Det blev även att köpa glass sen också. Känner att sommaren närmar sig mer och mer för varje dag nu och jag älskart! Har gått runt i tunna strumpbyxor,kjol och linne idag utan att frysa och då är det varmt! :) Kom iallafall hem ifrån stan för en liten stund sen och ska väl när som helst sätta mig med matten. Provet är ju imorgon och jag är sjukt nervös :S Men det ska nog gå bra. Kan ju inte göra bättre än mitt bästa så det får väl räcka;)

Något jag glömt att säga är att jag fått hem alla 100 bilderna som jag framkallat från extrafilm. Superkul! Så ska en vacker dag köpa mig ett album och en massa ramar och fixa lite. :D Måste ju bli klar med min foto-vägg någongång ju! ^^


Nu ska jag väl plocka fram matteböckerna, även om det tar emot...

Pussar på er!♥


Bilder tagna med nya objektivet!















Tagna med Canon eos 1000D | Tamron AF70-300mm F/4-5.6

Där har vi några av dom. Fler kommer en dag när jag känner för det ;)


Tuesday!

Jag är inte så bra på att göra det jag lovar,hehe Blev ju som ni kanske märkte inga bilder igårkväll.. Fy på mig. Men jag skyller allt på matteboken (och top model,hehe). Matten gick iallafall rätt bra igår. Så det är bara att jag fortsätter repetera en massa så ska det nog gå bra på fredag :)
Det rätta ordet för skoldagen kan man nog säga är konstig. Ena stunden har jag varit sprudlande glad och sprallig pch andra stunden sur som tusan!? Humörsvängningar eller vad? haha Efter skolan blev det iallafall häng på fritidsgården med frida ett tag innan bussen in till dansen gick. Dansen sen gick iallafall fin fint och när den var slut satte vi oss på en sköön buss hem igen :)
Nu har jag iallafall redigerat klart bilderna så nu lovar jag på riktigt att de kommer vilken minut som helst. ;)

Smack!(K)


Dagens Louise





Randig tröja | JC
Vitt linne |Lindex
Glansiga tights | BikBok
Klocka | Guldfynd

Dags för lite matte

Känner att jag verkligen måste plugga på som tusan nu till fredag då det är dags för nationella matte. Jag vill inte :( Men jag ska se till att det går bra. Jag ska bli nöjd!
Dagen har iallafall varit väldigt fräschig (påhittat ord a la Louise,haha) Det var inte så farligt som jag trodde att börja skolan igen. Riktigt snabbt har dagen gått dessutom :D Och humöret har varit på topp så en riktig toppen dag har det varit. Håller på att ladda in bilder från kameran till datorn för fullt så ikväll lär de första bilderna som är tagna med det nya objektivet komma upp. Det blir niice. Var ute och knäppte några bilder på alla fina blommor som kommit upp igår kväll. Vår!

Nu ska jag fixa med bilderna och sen blir det matte.

Puss Puss♥

Lördag i Linköping

Hallå! :D
Är nu hemma efter en bra dag på Ikea/ikano i Linköping. Är fotfarande inte frisk men jag struntar i det. Att må illa har väl ingen dött av? ;) Jag fick iallafall med mig lite grejer hem.  Köpte ett par gråa mjukisbyxor,2 par örhängen, hårsnoddar och sen det bästa av allt ett objektiv! :D:D Köpte det dock inte själv utan fick det av min pappa, tack! Det blev iallafall efter mycket om och men ett tele-objektiv med lite macro i. Hara inte hunnit testa det så mycket men det lilla jag har testat så har jag tyckt om det. Riktigt bra skärpa i det. Så det lär bli perfekt!
Har letat efter en skinnjacka hela dagen utan att ha hittat någon som fallit mig i smaken :( Jag som verkligen ville ha en ju. Men jag får väl helt enkelt fortsätta att leta..

Nu ska jag väl hitta på något skoj att göra. Kanske blir det att kolla lite på körslaget. Inte det bästa programmet kanske men det får duga en lördagskväll som denna. Ska också kolla på Djävulen bär prada sen också. Har sett den förut, but I like it!


Bild från 3 april-2010


Fredag

Hej på er finisar♥
Hoppas ni har haft en bra fredag. Det har iallafall jag haft även om jag fortfarande inte mår riktigt bra. Vet inte vad  det är med mig.. Mår illa och kan inte äta och för att jag inte äter så får jag ont i huvudet-.- Men jag struntade i det så vid ca halv 3 tog jag bussen in till stan där jag mötte upp cheer brudarna på mejeriet. Blev först lite träning och sen en himla massa väntan.. Fick även reda på att vi fått (eller jao köpt) nya dräkter. Snacka om att jag(vi) blev glada. Och satt som en smäck gjorde dom också. Perfekt! Nu känns allt lite mer cheer och det gillar vi! Uppträdde iallafall på föreställningen sen vid 7 och det gick bra. Lite fel hit och dit men vem bryr sig om det om hundra år!? Jag är iallafall sjukt nöjd över det vi gjorde:D
När det var slut kom pappa och min syster (som övningskörde:S Tack gode gud att jag lever.haha.nevars skoja bara lite;),vet ju att hon läser det här så får ju inte va för taskig,hoho) Men lite småläskigt är det faktiskt. Hörde nått om att hon skulle köra till Linköping imorgon :S Får hoppas att jag överlever!

Men nu så mina kära vänner så ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn för att åka till linköping så det är nog bäst att jag sover lite.;)

Godnatt♥


Godnatt♥

Har mått illa hela dagen och inte mått alls bra. Så jag har mest slappat hela dagen. Får hoppas att jag inte blir sjuk bara :( Ska ju va med på uppvisningen med cheerleadingen imorgon och sen ska jag förmodligen till Linköping på lördag. Vill inte missa något av det så jag ska se till att jag inte blir sjuk. Så jag får väl tavoch gå och lägga mig nu även om det tar emot. När det är lov ska man ju sitta uppe halva nätterna bara för att man får sova hur länge man vill på mornarna^^ Men jag antar att det är bäst för både mig och mina cheer-polers att jag går och lägger mig. Tror att dom gärna vill ha en frisk Louise där på uppvisningen imorn ;)

Godnatt fina läsare ♥

12:30 Lugn dag

Det blir en lugn dag i dag med. Skönt det! Måste dock fixa lite på mitt rum sen,(får väl se om jag orkar)^^
Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på lite grym musik och ska väl snart äta lite lunch.
Har inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället så om jag fortsätter lär det bara bli en massa babbel om all möjlig skit. ;)

Återkommer när jag har nått att skriva om:)


Pussar!


Kan inte tiden gå lite saktare när det är lov?

Tycker att påsklovet går liite för fort. Vill verkligen inte tilllbaka till skolan och den där äckliga aulan där man ska sitta och vara duktig på nationella proven.. Helst av allt vill jag bara ha en varm,varm sommardag på stranden med en vän och bara leva livet. Inte bry sig om allt annat. Får försöka hålla mig tills det blir sommar..

Var på träningen förut och den va skoj. Dock inte så mycket folk men det gick ändå. Ska visa upp på fredag på mejeriet.. Får väl se hur det går, känner mig inte sådär jätte pepp nu direkt men det kommer nog ;)

Har ingen aning om vad morgondagen kommer bjuda på. Skulle ha varit med Anna men det blev tyvär inte så. Men vi tar nog det på Söndag istället :) låter fint det!
Så jag lär väl sitta här vid datorn en del imorgon. Och om det är fint väder ska jag nog faktiskt antingen ut och springa eller gå på en promenad. Känner att jag måste röra på fläsket lite,haha

Ska nog snart gå och lägga mig. Är hur trött som helst så med det säger väl jag Godnatt♥


Fina vän ♥















Där har vi en pytte liten del av alla de bilder jag och frida tog i förrgår. :)




Vad tycks?


Onsdag

Jag vet inte riktigt vad som hände med mig igåtkväll faktiskt. Blev helt konstig och trött så jag gick och la mig och sov i ett par timmar. Mådde iallafall bättre efter det men hade ingen ork alls för datorn. Därav den dåliga uppdateringen igår. Men idag är jag på banan igen. Dock utan att ha något speciellt att göra men det är rätt skönt det´med. Ska på träning ikväll så vilar upp mig till det ;) (vi kan ju skylla på det iaf)hehe
Hittils denna dag har jag rent ut sagt inte gjort ett skit. Vaknade sent och sen dess har jag suttit här.. Men är det påsklov så är det.;)

Pussar!

Every time you go

Jahopp, nu är ja hemma igen. Det har varit 2 super dagar med Frida. Hur många foton som helst har tagits,en sjukt dålig film har hyrts och setts, en mumsig kladdkaka har bakats och ätits, liiite för mycket godis och sånt har ätits(haha), en massa snack har snackats, en trevlig busstur in till stan med 2 konstiga tanter bredvid har gjorts, en himla massa letande efter skinnjackor till både mig och frida har gjorts, en mysig fika på Tant Grön har ätits, och tillsist har en massa flumm på Rusta gjorts. Låter fin fint tycker jag! Och jag kan knappt vänta längre innan jag ska börja redigera alla bilderna. hehe 
Ska även fixa ihop en ny header (igen), jag vet jag är konstig xD


Peace!

FridaLove♥

Snart kommer min älsklings Frida hit. Det kommer bli hur myyys som helst! Vi har tänkt oss att fota en massa. Tyvär så är ju inte ritkigt vädret på våran sida men det behöver ju faktiskt inte alltid vara soliga bilder!? Bilder i grått väder har ju sin charm dom med ;) Och med Frida framför kameran kan det inte bli annat än bäst!
Det lär väl inte bli sådär jätte mycket uppdatering idag direkt, för ikväll åker jag och Frida hem till henne och hyr film och bakar kladdkaka och så sover jag där sen § Det låter bättre än bäst tycker jag!

Nu ska jag ta det lugnt och kolla runt på lite bloggar och vänta på min bästa vän♥


Foto : 2/4-2010 Fotograf & redigering: jag   Model: Malin Eriksson + En blåsippa ^^


Pictures

Nu är alla 101 bilderna inladdade och beställda.Så får hoppas att dom landar i min brevåda inom de närmsta dagarna.  Jag är lite stolt över mig själv att datorn fortfarande är hel efter det,haha Vi var ju inte riktigt vänner i förra inlägget xD  Det tog ju sin lilla tid att ladda in alla de där bilderna.. Näst intill hela dagen-.- Så får hoppas att det var värt det när jag ser resultatet. Men det tror jag nog. :)

Nu när jag inte har något annat för mig så tänkte jag att jag kunde visa några fler av de bilder som jag och Malin tog i förrgår :







Har ännu fler, men tar dom någon annan dag :)


Kramar Louise♥




Things will never change

Nu har jag precis kommit hem ifrån min farmor. Har varit där med familjen och ätit och umgåts. Kusinerna,farbröderna och en av fastrarna var där också. Så vi har busat och spelat kort i mängder. Precis som det ska va! :) Fick även påsk present av min söta farmor idag vilken var pengar. :) Behövligt kan jag säga! Har en himla massa saker jag ska köpa ^^  Nu åkte iallafall kusinerna och dom hem till sig och vi åkte hem hit.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Ska väl fortsätta att ladda in bilderna som jag ska skicka efter.

Och på tal om något helt annat, som jag nämnt tidigare så ska ju jag få ett objektiv och jag frågade ju er om hjälp oc nu har jag bestämt mig för att det blir ett macro. Men nu är ju problemet vilket jag ska ha. Finns ju en himla massa olika. Men ska nog till Linköping nästa helg så kanske kan jag hitta någon kamera affär där som jag kan kolla och fråga lite i. :)

See you later! ♥


Sommar klänningar


Louise + extrafilm = INTE vänner!

Yes! Min förkylning börjar försvinna. :D Det måste varit allt påsk godis som gjort susen! hehe
Får hoppas på det ;) Sitter iaf och äter ännu mer påsk godis nu. Får nog ta och träna lite på lovet,hoho
Håller på att ladda upp bilder på extra film som jag ska framkalla. Ska sätta in i ramar och lite och det va ett bra tag sen jag framkallade nu så jag tycker det är dags. Dock så är jag och extra films sida INTE bra vänner. Har suttis och skrikit och svärt åt datorn och varit nära att kasta ut den genom föntret bara för att det inte funkat.  + att det är så himla segt också. Det tar ju typ en halv timma att ladda in 5 bilder -.-
Men jag har inte så mycket annat för mig denna söndag så det ska nog gå bra. Får hoppas på att datorn är hel och inomhus när jag är klar ;)

Ska nog fixa ihop ett litet mode collage eller nått åt er nu :)


Malin & Louise














Där har vi några av bilderna jag och Malin tog igår. Det är lååångt ifrån alla men vi får väl se om det kommer upp fler här framöver.  

Komentera gärna vad ni tycker om bilderna :)


Snart dags för påsk firande i Gamleby

Nu ska jag och min familj snart åka till Gamleby och fira påsk med släkten på mammas sida.  Jag är fortfarande förkyld men får hoppas att det blir kul ändå. Ska ta en panodil innan jag åker så blir det nog bra.
Var hos farmor förut och va lite med kusinerna där. Fick även ett påsk ägg till. Tack tack! :) Har även hunnit att redigera klart alla bilderna från igår så jag tänker att jag laddar upp några här sen ikväll när jag kommer hem.

Ha det bra och ät inte för många ägg ^^

Påsk pussar på er!

Ny design!

Nu har jag fixat klart designen. Får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på den här xD

Ni måste skriva om något ser konstigt ut, så får jag försöka ändra på det isåfall :)

GLAD PÅSK!

Glad Påsk på er allihopa. Har ni fått något påskägg än? Det har iallafall jag ^^ Det är ju sånt som hör påsken till ju. En sämre nyhet är att jag blivit ännu mer förkyld :( SÅ jag får väl se om jag orkar följa med på allt påsk firande idag. Men jag vill verkligen med så jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt nu innan vi åker iväg. Så jag sitter och redigerar bilderna från igår och det är ju inte så värst ansträngande. Så jag ska väl forsätta med det nu så hörs vi nog lite senare.


Förkyld :(

Sitter här och knaprar halstabetter. Har gått och blivit förkyld. Typiskt såhär i påsk och i början av lovet. Vet inte hur många gånger jag nyst idag,haha Men har iallafall varit ute på en mysig foto-promenad med kusinen♥ Det blev en hel del bilder så har tänkt att jag ska redigera dom imorgon och sen visa några här fram över :)


Men innan jag hinner nysa ner hela datorn så tackar jag för mig och säger godnatt efter en dag med usel uppdatering. Och tyvär så tror jag inte att den kommer bli så mycket bättre imorgon. Ska nämligen till farmor och dom på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska vi till gamleby och fira påsk och ett antal födelsedagar med släkten på mammas sida. Så jag får se till att jag får en riktigt skönhets sömn nu så att jag vaknar upp frisk imorgon.. Vilket inte är så troligt, men man kan ju alltid hoppas. :)

 

Godnatt♥


Godmorgon♥

Godmorgon på er! Skönt med sovmorgon ju^^
Måste när som helst börja klä på mig och fixa mig lite för snart ska jag och kusinen till kyrkan. Hon konfirmerar sig och ät tvungen att gå nu i påskhelgen och klart som tusan att jag är snäll och följer med :)

Så måste kila!
Ha en bra långfredag nu :D

PåskParty Outfit!


Sämsta bilderna ever, men bättre än inget ju ;D
Här har ni iaf det jag hade på mig på påskpartyt. Hade först tänkt att ha klänningen som tub-klänning men det var inte det bästa när man dansade så jag knöt fast bandet och det gick ju bra det med :)

Klänningen är min systers och kommer från JC och leggingsen kommer ifrån Lindex.



Tror nog att det är någon som får ta och putsa sin spegel snart xD Såhär kan vi ju inte ha det.


Är man bra på att luras när man helt glömmer bort det?

Nej, det här med att luras är nog inte riktigt min grej.. Jag glömde bort det xD Jag får vänta tills nästa år. Då ska jag komma på något bra. Har ju ett helt år att fundera nu.

Måste komma på något^^

Kom just på att det är första april idag och att man ska luras. Så jag ska försöka komma på något bra skämt att lura kusinen med ^^ Får väl se om jag lyckasxD Jag brukar inte vara så jätte duktig på sånt där,haha

Har ni blivit lurade idag? :)


So this is where the story ends

Precis hemkommen från en väldigt konstig men rätt rolig uppsjungning. Man kan säga att den var en aning speciell xD  Sitter nu och väntar på att en blandning av kusiner,farmor och farbröder ska komma hit och fika lite. Den ska bli väldigt kul att träffa alla! Det var jätte länge sen sist. Imorgon kommer även lill kusinen och faster hit. Då lär det bli en himla massa bus^^
Har inte så mycket mer att säga nu så det får bli ett kort inlägg. Men det går ju det med :)

Puss på er♥

Påskpartyt var grymt!!

Har inte haft en ledig stund förens nu. Kom hem runt halv 11 igår och då var jag verkligen heelt slut. Vilket kanske egentligen inte var så konstigt efter att jag först dansat linedance,vals,wiernervals,bugg och street i ca 4,5 timmar. Och sen efter det stå och dansa (hoppa) i 4 timmar på påskpartyt. Det känns som mina vader har gått av nu kan jag säga. Men street dansen som jag och lindi lärde ut gick super! Dom flesta tyckte den var jätte bra och rolig så jag är mer än nöjd. Sjukt kul var det också. Jag kanske borde satsa på att bli danslärare? haha
När alla dagens danspass var över gick jag, lindi linus och malin hem till malin och lockade och plattade hår och kollade one tre hill ett tag innan det var dags att gå mot fritidsgården och börja fixa och pynta innan festen skulle dra igång. Blåste en himlans massa ballonger. Var lite lagom yr sådär sen xD Festen sen blev iallafall GRYM! Den kunde knappt blivit bättre. Himlans drag på dansgolvet var det. Synd bara att det var sista påskpartyt på åby för mig bara. Eller ja, inte bara för mig utan för alla nior :(

Det var knappt så jag kom upp ur sängen imorse asså. Var så himlans trött och hade väldigt ont i vaderna. Men jag var ju tvungen. Skulle göra dagsverke, så jag tog cykeln (för första gången i år, snacka om vårkänslor!!)
farmor där jag städade i ca 3 timmar och sen var jag slutare än slutast så jag åkte hem och satte mig här vid datorn. ^^ Och sedan dess har jag suttit här,hehe. Har börjat fixa lite på en ny design här till bloggen men den är långt ifrån färdig så den lär inte komma upp än på ett tag. Vill bli klar med headern innan också. Så ni får stå ut med den gamla ett tag till.

Nu ska jag iallafall kolla på andra avenyn som jag missade igår. Men vi hörs senare. ♥

RSS 2.0