T.R.Ö.T.T

Natten med klassen var jätte rolig. Grillning,fotboll,foto, godis i mängder,lekar och film vad det som vi pysslade med. Somnade lite sent kanske så är lagom trött idag.. Men vi hade sjuukt kul så den smällen tar jag. Slutade skolan vid 12 idag och det enda vi hade gjort var att städa skåpen och att prata om de tre sista dagarna. Inte så värst jobbigt alls;)
Åkte in till västervik med lindi och gick och kollade ut presenter till våra mentorer som vi ska ge på fredag. Det kommer bli super! ^^
Satte oss sedan på en buss hem hit där vi båda somnade till ett antal gånger på vägen. Äntligen här hemma slängde vi oss i sängen direkt. Men vi fick inte lata oss länge inte för ett bildspel till avslutningsmiddagen imorgon var tvunget att fixas idag. Det tog ett antal timmar och svordomar men nu är det äntligen klart.:) Får bara hoppas att dte fungerar imorgon nu!!

Nu är det snart dags för mig att sova. Går i skolan till halv tre och sen blir det att åka hem och fixa mig och lite inför 9'ornas avslutningsfest. Den kommer bli såå gryyyym!

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0